Tuesday 2 October 2012

Totally Zara!

Heart It
Heart It

Sziasztok! 
Az októbert egy merész és különleges bejegyzéssel indítjuk, amelyet a leopárd minta inspirált. Az őszi kollekciókban a napokban jelenik meg ez a trend, mely évről évre gyakran visszatér, és bár mi eddig idegenkedtünk ettől a mintától, most mégis úgy gondoltuk, választunk egy olyan összeállítást melyet szívesen viselnénk. A Zarában találtunk rá a legtutibb darabokra, de érdemes körülnézni a H&M-ben vagy a Bershkában is, hiszen most új leopárdmintás termékek érkeznek ezekbe az üzletekbe is. 
Régebben ezt a mintát el sem tudtuk volna képzelni a saját ruhatárunkban, most viszont nagyon megtetszett mindkettőnknek, főleg arany kiegészítőkkel, és ezekkel a gyönyörű szegecsekkel! 

Szóval napi tanulság lányok: időnként érdemes bátran kísérletezni, s új dolgokat kipróbálni!


Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It
Heart It
Heart It

Heart It


Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

Heart It

Heart It

Heart It


OUTFIT


PANNI
Fekete bőrbetétes kabát / Black jacket - Zara
Leopárd mintás felső / Leopard patern top - Zara
Szegecses nadrág / Black jeans with studs - Zara
Fekete táska / Black bag - Zara
Arany - fekete platform cipő / Gold - black platform heels - Zara
Gyűrű / Ring - Mango
Arany nyaklánc / Necklace - H&M

MESI
Fekete szegecses kabát / Black studded jacket - Zara
Fekete passzos ruha / Black mini dress - Zara
Leopárdmintás táska / Leopard pattern bag - Zara
Szegecses  leopárd mintás balerina/ Leopard pattern flats with studs - Zara
Gyűrű / Ring - Rossmann Accessories

52 comments:

  1. mikor vettétek ezeket a ruhákat? és mennyibe került Panni lánca ill. nadrágja? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara, 2012 fall/winter kollekciós darabok, még megtalálod őket az üzletekben.
      Panni szegecses nadrágja 13 995 HUF, a lánc pedig H&M-ből van. Sajnos már nem igazán lehet kapni, de hasonlót találsz az Ebay-en is, Mesi pl. innen rendelt: http://www.ebay.com/itm/290767448974?var=590078921143&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
      Reméljük tudtunk segíteni, puszi! :)

      Delete
  2. Nagyon tuti összeállítás! Mindig is hordtam leopárdot, mert iszonyúan tetszik - igaz hangulat kell hozzá... Panni felsője peplum? Mennyibe került? És a nadrág? Köszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszönjük :) Tőlünk eddig nagyon távol állt ez a minta, de most mi is beleszerettünk, ezek a darabok szerintünk nagyon szépek! A nadrág 13995 HUF, a felső (top,ugyanis ujjatlan, de gyönyörű szabása van!) 9995 HUF. Nem peplum, de különleges varrása van!
      Puszilunk!

      Delete
    2. Köszönöm, most meg is nézem a boltban! Puszi nektek! :)

      Delete
  3. Ez most totally nem jött össze. Sorry!

    ReplyDelete
  4. tök jól összeöltöztetek..kellemes érzés volt nézni a képeket :PP ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülünk, hogy tetszett Kéty! Sok puszi! :)

      Delete
  5. Nekem ez most túl sok, és túl matchy-matchy. Talán mással keverve, egyszerűbb darabokkal. Mondjuk így is gyönyörűek vagytok, csak az a sok leopárd :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaj, egyszer találjuk meg, aki ezt a matchy - matchy kifejezést kitalálta ... :D
      A szókapcsolattól eltekintve örülünk, hogy megosztottad velünk a véleményedet, őszintén! Az elején tudtuk, hogy merész és megosztó szett lesz, főleg így együtt, de gondoltuk megér egy próbát :) Majd úgyis kipróbáljuk mással is ezeket a darabokat, kicsit lazább összeállítások is biztosan lesznek még.
      Puszi neked!

      Delete
  6. Nagyon nagyon nagyon tetszik!! Irtó csinik vagytok lányok!!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon nagyon nagyon örülünk neki, egy tündér vagy! <3

      Delete
  7. Sziasztok Lányok, szerintem ez elhibázott döntés volt... Az arany, a leopárd, a fekete és a szegecsek, vörös szájjal inkább közönséges mint elegáns vagy nőies. Túúúl sok(k) az egész, micsoda szerencse hogy ezért egy leopárdnak sem kellett meghalnia. A fekete-arany cipő (nem ezzel a szettel) tetszik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülünk, hogy azért találtál olyat az összeállításban, ami tetszett :)) Őszintén! Soha nem bántuk, ha negatív véleményt írtok, hiszen tényleg "ízlések és pofonok", csak mindig az a kérésünk, hogy kulturált formában legyen megfogalmazva.
      A véleményedtől függetlenül mi nem érezzük sem elhibázott döntésnek, sem közönségesnek, sőt, szeretjük ezt a sorozatot és bármikor szívesen viselnénk újra az egész outfitet.

      Delete
  8. Imádom!!! :) Mindkettő outfitet imádom!! ;)

    ReplyDelete
  9. Általában behányok a leopárd mintától, de az nagyon tetszik, és szuper az összhang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. (Általában mi is - na jó nem, de eddig nem állt túl közel hozzánk :D )

      Köszönjük szépen, nagyon örülünk!!

      Delete


  10. Abszolút tetszik :-)
    Nagyon jó az összhatás, szerintem ahol ketten vagytok, ott tűnik másoknak soknak a leopárd, de a külön-külön készült képeken nem fojtogató az ocelot minta :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem vagyunk nagy leopárd-fanok, úgyhogy az nem is jöhetett szóba, hogy sok ilyen mintájú darab legyen az egyes szettekben. Így együtt valóban merész és vad lett az összkép, de mi tényleg szerettük és szeretjük ma is.

      Neked pedig külön köszönjük a kedves hozzászólást, nagyon örülünk, hogy tetszik! Puszi!

      Delete
  11. Ez ütős. nagyon jó, szerintem egyáltalán nem sok. Én is ekkora mértékben szeretem, csak felső, vagy táska-cipő plussz fekete meg arany:) Nagyon jók ezek a képek:) Mesi, annyira bírom, hogy ha nem vagy magassarkúban, akkor is tipegsz a képeken, pont tegnap néztem a FB-ra feltöltött fotókon is, annyira jellemző Rád:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naaaagyon köszönjüüüük! :)
      Hát, a tipegés szakmai ártalom, vagy mi. Nem szándékos, valahogy mindig így alakul. Majd odafigyelek rá, remélem egy átlagos séta során nem így megyek azért :DDD
      Puszilunk!

      Delete
  12. Összefoglalva: DÖG! ;) :)
    Nekem is feltűnt ami Vicacat-nek is :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhhh, köszönjük Marcsi, drága vagy nagyon!
      Mostmár nekem is feltűnt, oda fogok figyelni rá! :D

      Puszi!

      Delete
  13. Oké, nem szoktam kommentelgetni, de most muszáj. Együtt túl sok, viszont ha külön mászkálnátok az utcán akkor nagyon is tetszene.... Mesi összeállítása most pl. nagyon el lett találva. Megkérdezhetem, hogy a rajta lévő fekete szegecses kabát mennyi volt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elképzelhető, hogy együtt tényleg vad és merész, de mi tényleg szerettük, így is az egész sorozatot és összképet is :)
      Nagyon - nagyon örülünk, hogy tetszik a két szett egyébként, köszönjük szépen! Mindkét kabát 19990 forint körül volt. Puszilunk!

      Delete
  14. Mesi szettje nekem jobban átjön, az az én szememnek visszafogottabb, hiszen csak a kiegészítőkön van minta. Egyébként nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülünk, hogy tetszett :) Szándékosan választottunk olyan összeállításokat, amelyek különbözőek, vagyis
      -az egyikben csak a kiegészítőkön jelenik meg a minta
      - a másikban pedig egyetlen hangsúlyosabb ruhadarabon.

      Delete
  15. Mesi nagyon jó a táskád, Panninak pedig a dzsekijét imádom! :))

    ReplyDelete
  16. Mesi szegecses kabátja és cipője nagyon bejön! Pani nadrágjába pedig beleszerettem! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönjüüüüüüüük Réku, sok - sok puszi!

      Delete
  17. CSODÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLATOS !! :)) mindkettő szett :) nagyon nagyon csinosak vagytok csajok ;)

    ReplyDelete
  18. Nagyon tetszenek a szettek! Nem értem ,hogy egyeseknek mi bajuk az ocelot mintával,ha nem esik vele túlzásokba az ember akkor igenis nagyon dögös tud lenni! Sok a maradi ember sajnos...főleg itt Magyarországon...Nekem az egyedüli problémám csak az, ezzel az összeállítással kapcsolatban,hogy (így ahogy van) fejenként kb. egy százas ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülünk, hogy tetszenek. Az ocelot mintával valóban óvatosan kell bánni, s az összeállításaink tényleg merészek és különlegesek lettek, de nekünk ezúttal tetszett a végeredmény :)
      Igen, sajnos eléggé elszálltak az árak, s az élelmiszerek és mindennapi cikkek mellett a ruházati termékek ára is magasra szökött. De vannak olyan jól kihasználható basic darabok, amelyek szerintünk megérnek akár 10 - 20 ezer forintot is (többet azért már nem biztos). Ebben az összeállításban például a fekete kabátok (vagy a fekete nadrág) ilyenek, szerintünk több szezont ki fognak bírni, jól kombinálható darabok, kényelmesek és jó a szabásuk is.

      Delete
  19. Valóban szokatlan titeket lepoárdmintában látni, de gyönyörűek vagytok, én imádom ezt a mintát. Mesi, a kis feketéd egyszerűen tökéletes *.*

    ReplyDelete
  20. Szuper képek lettek és nagyon jók a szettek! =)

    ReplyDelete
  21. Szijasztok! Először is szeretnék gratulálni a blogotokhoz, régóta figyelemmel kísérem és nagyon szeretem!! Csinosak, szépek vagytok és nem utolsósorban remek ízlésetek van! Ez alábbi bejegyzés mintha nekem készült volna, ugyanis évek óta a leopárdminta szerelmese vagyok! Elegánsak és nőiesek a szettjeitek! Panni felsőjét és Mesi cipőcskéjét feltétlenül bekell szereznem!!! Nemtudok betelni a képekkel, mert annyira ellett találva!! :)) sok ilyen klassz összeállítást és bejegyzést kívánok nektek a továbbiakban! Annyit azért megjegyeznék a negatív hozzászóloknak, hogy egyáltalán nem értek egyet személy szerint velük, ugyanis a lányok nagyon ízléses szetteket állítottak össze, megfelelő sminkkel és hozzáillő kiegészítőkkel! Ez így szuper, ahogy van, de sajnos ezekből a negatív hozzávakkantásokból is látszik, hogy nemlehet mindenkinek jó ízlése és stílusérzéke!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh, nem találjuk a szavakat, nagyon - nagyon köszönjük a kedvességed és ezt a sok -sok bókot. Nagyon örülünk, hogy itt vagy és olvasol minket, az pedig külön jó érzés, hogy ennyire szereted, amit csinálunk. Klassz, hogy sikerült örömet szeretnünk ezzel a sorozattal, ezt a közös munkát most mi is nagyon élveztük és a végeredménnyel is elégedettek vagyunk :)
      A negatív vélemények is vélemények, nem gondoljuk , hogy baj, ha valakinek nem tetszik. Többször említettük már, hogy a megszokottnál sokkal merészebb és vadabb összeállítás lett a mai, nem meglepő tehát, ha megosztja az olvasókat. De persze sokkal jobb érzés a pozitív hozzászólásokat olvasni, s mégegyszer őszintén köszönjük, hogy írtál nekünk! :)

      Delete
  22. Ez nagyon sok, és minimum bankot kéne robbantani egy full zara-s szetthez...:/ Bocsi!

    ReplyDelete
  23. Annyira jó, hogy összeöltöztetek! Nagyon dögösek vagytok! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Annyira kedves tőled, köszi szépen :)) Puszilunk

      Delete
  24. Szépek mint mindiig!!♥♥♥ ;-)

    ReplyDelete
  25. Sziasztok Lányok!Szuper a blog, nagyon jók az összeállítások, gratula!Ma sikerült beszereznem egy ocelot mintás táskát a Stradivariusban, hasonlót mint a Tiéd Mesi.Még szeretnék egy cipőt is. Szerintetek, ha nem teljes fekete szettel szeretném kombinálni, milyen színek jöhetnek szóba?
    Válaszotokat előre is köszönöm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönjük szépen! Én mindenképpen a föld színeket használnám, és az egészen natúr színeket. Ezen kívül a szürke is jól kombinálható szín, azt is mindenképpen kipróbálnám! ;)Puszi

      Delete
    2. Szia Panni!

      Köszi a tippeket! Szürkével tuti kipróbálom:)
      Nagyon kreatívak vagytok, csak áradozni tudok:)!

      Szép estét!

      Delete
  26. Szia Panni!
    Nekem az a problémám, hogy nagyon vékony a lábam (és formátlan, nem domborodik ki a vádlim, stb.) és nem merek felvenni ilyen fekete szegecses nadrághoz hasolnókat, mint Te. A képeken neked is olyan vékonynak tűnik a lábad, de neked nagyon jól állnak az ilyen nadrágok. Meg lehet e kérdezni, hogy Te hanyas méretű nadrágot hordasz, hogy tudjak viszonyítani. Nekem 34-es kell. Mit tanácsolsz, milyen típusú nadrágokat vásároljak, hogy ne legyen csúnya benne a lábam és honnan vegyem meg ezeket? Van valami tipped???
    Hálásan köszönöm előre is a válaszod!!!!
    Üdv.: Timi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Timi!

      Én 34-es vagy 36-os nadrágot hordok, márkától függ melyik jó rám! :) Szerintem sokan megirigyelnék a vékony lábaidat, úgyhogy ne szégyelld! ;) Ha szeretnéd, hogy optikailag vastagabbnak tűnjenek, válassz mintás nadrágot, ami idén tavasszal nagy divat lesz, és például a H&M-ben biztosan találsz szebb darabokat! A sötétebb színek vékonyítják a lábadat, a világosabbak erősítik, ezt is érdemes figyelembe venni. Az ilyen szegecses nacik is szerintem inkább erősítenek, szóval ezt is mindenképpen próbáld fel!

      Egyébként nekem is nagyon vékony a lábam, és nem domborodik nekem sem a vádlim, de ennek ellenére azt látom, hogy jól állnak az ilyen szűk nadrágok, és Te is ezt írtad, szóval szeresd meg a vékony lábaidat, mert lehet csak ez kell ahhoz, hogy csinosnak lásd magad! ;)

      Puszillak!

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...