Tuesday 20 November 2012

Ajándékötletek


Ahogy közelednek az ünnepek egyre többen már az ajándékvásárláson törik a fejüket. Nem könnyű mindig valami újat, és kreatívat kitalálni, de mindenki igyekszik a karácsonyt megelőző hónapokban megtalálni a legmegfelelőbb meglepetést. A saját készítésű ajándékok mindig sikert aratnak, így érdemes már most belekezdeni a Do It Yourself projektekbe. Ez alkalommal azoknak szeretnénk ötletet adni, akik valami mókás apróságot keresnek családtagoknak, vagy barátoknak. A termékeket az interneten találtuk, igyekeztünk ebay-es linket is megadni, de érdemes más lelőhelyek után is kutatni, mert lehet olcsóbban is ráakad az ember, vagy az is előfordulhat, hogy valamelyik üzletben is találunk, így nem kell az online vásárlással együtt járó hosszú időt megvárni, hanem egyből a markunkban tarthatjuk a karácsonyra, vagy mikulásra szánt ajándékot. Jöjjön hát pár kütyü, ami ihletet adhat. :)

1. Stílusos tea

Elsőként mókás, de ugyanakkor praktikus teafű tartókat szeretnénk Nektek megmutatni. Nagyon vidám kiegészítője lehet bárki konyhájának! Mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelőt, nagyon sok figura közül lehet választani, kacsa, T-Rex, tengeralattjáró, robot, vagy rakéta. :)

Ebay link ITT!
Ebay link ITT!
Ebay link ITT!
Ebay link ITT!
Ebay link ITT!

Amíg ezeket a teafű tartókat keresgéltünk rátaláltunk George Lee tervező különleges teáscsészéjére, mely a teafilteres teákhoz lett kitalálva. A filter madzagját egy erre kialakított helyre fel lehet csavarni, így garantáltan nem esik belel a forró italunkba a filter papírja. Mit szóltok? :)

George Lee teáscsésze

2. Mókás hangszer

Ha van olyan ismerősötök aki kedveli a hangszereket, esetleg már kipróbálta a dobolást, biztosan nagyot mosolyogna egy ilyen ajándék láttán. Ez a dobverő bármilyen felülethez érintve olyan hangot ad, mintha valódi dobon játszanánk. 


Ebay link ITT!



3. Szép álmokat!

Bizonyára kevesen hajtanánk álomra fejünket egy farönkön, de ezen a farönknek álcázott pihe puha párnán biztosan szépeket álmodnánk! :D


Ebay link ITT!

4. Egészségedre!


Télen jól esik egy csésze forró ital, legyen az kávé, vagy tea. A szabadba is jó ha magunkkal tudjuk vinni ezt az érzést, erre pedig hű társunk a termosz. Fotós ismerőseink biztosan szívesen kortyolnának ebből az objektív alakú termoszból egy finom forró csokit.

Ebay link ITT!



5. Happy számítástechnika

Mindegy, hogy egy sulis prezentációt, vagy a tegnapi buli fotóit szeretnénk lementeni, jó ha van nálunk egy pendrive. A választék pedig hihetetlen nagy, vicces, merész, és különleges USB drive-ok közül válogathatunk. Most csak egy párat gyűjtöttünk össze a legszokatlanabbakból! :)


Ebay link ITT!

Ebay link ITT!

Ebay link ITT!


Ebay link ITT!

Reméljük tetszett az összefoglalónk, és ha szeretnétek hamarosan még több terméket mutatunk Nektek!
Szép estét!

34 comments:

  1. Mennyire jók ezek a pendrive-ok :D

    ReplyDelete
  2. Szenzációs ötletek, gratula!!
    A jégkrémes usb-t elfogadnám :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi csak összegyűjtöttük őket, de köszönjük szépen, klassz, hogy tetszettek :))

      Delete
  3. Vicces termékek. A pendriveról azért lebeszélnék mindenkit, én vettem egy 32gigásat és lassabb, mint a 6éves sokat megélt régi pendriveom (az már csak hab a tortán h. nem eredeti, pedig annak írták).

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalataid vannak, de köszönjük, hogy megosztottad velünk és az Olvasókkal, hasznos lehet! Puszi!

      Delete
  4. ohh ezekkel a teafű tartókkal beloptátok magatokat a szívembe:)Én már megvettem minden ajándékot és becsomagolva állnak a szekrénybe,de még hiányzott egy vicces kis apróság,ez lett végül a robotos tea fű tartó:)köszi szépen!:)Nem szeretek ilyenkor bevásárló központokba vásárolni így mindent teszveszen, vaterán ,meskán és mostmár ebay-n intézzek:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülüüüüüüüüünk :))
      Hű, gyors voltál, szép munka, ügyesen megoldottad a vásárlást. Puszilunk!

      Delete
  5. Nagyon tetszenek ezek a teafű tartok, én eleve jobban preferálom a füves tea fogyasztását, mint a filterest. De az a bögre is nagyon jó, amire fel lehet tenni a filteres tea kis madzagját.
    Nagyon jópofák a pendrive-ok is :)
    Köszi az ötleteket :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem mind olyan mókás, szinte bármelyiket elfogadnám :)) Örülünk, hogy tetszett az összeállítás, sok puszit küldünk!

      Delete
  6. valahogy egyik sem hozott lázba. :S

    ReplyDelete
  7. Nagyon jó ötletek, és várjuk a többit is :)

    ReplyDelete
  8. Nagyon jó ötletek, és várjuk a többit is :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Örülünk neki! Jönnek jönnek, hamarosan.

      Delete
  9. Aranyos dolgok :) De a kütyübazár oldalon ( https://www.facebook.com/KutyuBazar.hu?ref=ts&fref=ts )is lehet ilyesmiket venni és nem kell az ebay-es rendeléssel vesződni. Ráadásul nem igazán ajánlott a karácsonyi szezonban külföldről rendelgetni, ugyanis előszeretettel tűnnek el a csomagok :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Végülis nem gond, mert visszafizetik az árát, csak persze helyettesíteni kell a kiszemelt terméket. Egyébként a kütyübazárról és a bigyoshop-ról is mutatunk majd termékeket, számtalan ilyen kreatív oldal van, hamarosan folytatjuk a sorozatot :) Örülünk, hogy tetszett, puszi!

      Delete
  10. Tavaly ilyen vicces, ötletes ajándékokat vettem egyetlen oldalról mindenkinek. Csak nem akarok reklámozni. Legós usb elosztót, telefontöltő-tartót. Teatollat, ami egy bögre teához való és a keverésen túl, fel lehet tölteni ömlesztett teafűvel. Nagyon jó ötletek vannak. Kb. már 2 hete megvan az összes ajándékom mindenkinek, csak egy kisebb csomagot várok még Apumnak. Imádok adni és annyi ötletem van mindig. Ha valaki a családban év közben elejt egy félmondatot: ez vagy az tetszik, szeretne ilyet, azt megjegyzem és amikor van alkalom, akkor bedobom az ötletet. Ilyen obis termoszunk nekünk is van, egyik barátunk hozta. Először elájultunk, mert azt hittük igazi. Nagyon élethű, és még tokot is vett hozzá. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jóóó, nekem a termosz a személyes kedvencem egyébként :)) Igen, sok ilyen oldal van,a jövőben mi sem csak Ebayről fogunk válogatni, nyugodtan leírhatjátok a kedvenceiteket majd!
      Szerencsés vagy egyébként Andi, hogy megjegyzed a félmondatokat, én olyan rossz vagyok ezekben. Mindig kampányszerűen vásárolok, körülbelül pár nappal kari előtt. Át kell szoknom! Puszilunk!

      Delete
  11. De aranyos az összes. Ln az a Hunter csizmát fogadnám el:D de azért nagyon édes a T-rexes teafű tartó:)

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi mindet, és nagyon örülünk, hogy neked is tetszenek :)) Puszi!

      Delete
  12. Huuu de jók. :)

    Apropó, itt felfedeztétek már magatokat? :)
    http://tizdolog.hu/2012/11/14/10-weboldal-ha-tanacstalanul-allsz-a-szekreny-elott/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülünk, hogy tetszettek :)

      Ahhaaam, már láttuk, és hatalmas megtiszteltetés olyanokkal egy listában szerepelni, mint pl. Blair :)

      Delete
    2. Pláza márka sztenderd, hááát jót nevettem!

      Delete
    3. Lányok, a 15 11es komment én voltam, és ezt nem pozitiv értelemben irtam, ugyhogy töröljétek le gyorsan!

      Delete
    4. Te még mindig beteg vagy, s ha gyűlölködő kis szívedet a piszkálódás és gúnyolódás teszi boldoggá, érezd jól magad nálunk :) Úgyis annyit jársz ide.
      De azért óvatosan a gyűlölködéssel, a karácsonyi ajándékunk nem tart örökké!
      Pusszantalak.

      Delete
    5. Jajj te csúnya névtelen troll, nincs jobb dolgod?

      Delete
  13. Nagyon jópofák, én is írtam egy hasonló ajándékozási tippes bejegyzést! :)
    Az a milkás pendrive XD

    ReplyDelete
  14. Annyit kacagok azon, hogy azt hiszitek, hogy ezeket a kommenteket 1 névtelen ember írja. Hordjátok vissza inkább a ruháitokat a Zarába, elég gyér mostanában ott úgy is a választék! Vagyis bocsánat, nektek van 1 megállapodásotok velük, majd elfelejtettem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 19.17 és 19.38 között több, ugyanilyen stílusban (már ha használható a 'stílus' kifejezés erre a maszlagra, amit idevakartál nekünk) megírt hozzászólás érkezett. Ráadásul erős gyanúmat, miszerint a kedveskedés értelmi szerzője egy személyben Te magad vagy, a Google Analytics adatai is alátámasztották. Szerintem ideje orvoshoz fordulnod, a skizofrénia komoly, de gyógyszerekkel szerencsére enyhíthető betegség.
      A Zarás megjegyzésre pedig nem térnék ki, egy ilyen kóros mentális állapotú elmebetegnek nem fogok magyarázkodni. Puszipacsi! :)

      Delete
    2. Nem csodálkozom, hogy egy ilyen senki nem vállalja a nevét.

      Delete
  15. Szánni sem tudom azt, aki olyan oldalakat látokat rendszeresen, amelyeknek a fő irányvonalaival nem szimpatizál. Ezt több helyen tapasztalom. A trollok köztünk vannak. :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...