Wednesday 21 November 2012

Back To The BASICS

Heart It


Sziasztok!
Ma reggeli készülődésem során egyszerű darabokra és visszafogott színekre esett a választásom, s szinte kivétel nélkül a szekrényemben lapuló alapdarabokból válogattam: sötét farmernadrág, fekete balerina, fekete pulcsi és kabát, fekete - arany clutch. Biztosan Ti is tapasztaltátok már, hogy vannak napok, amikor nincs kedvetek semmi különlegeshez és színeshez, csak belebújni a kedvenc nadrágotokba és lapos cipellőt húzni hozzá. Ma én is így tettem! :)
Persze mindig szeretem, ha akad egy icipici különlegesség a szettemben, legyen ez egy apró kiegészítő, vagy valami dísz a ruhán. Ezért a balerináim közül egy szegecses darabot, míg a pulcsik közül egy apró, arany patentokkal díszítettet választottam, s egy hangsúlyos, nemrég rendelt gyűrűt is felhúztam. Ti szoktatok figyelni arra, hogy az egyszerűbb szettekbe is csempésszetek némi különlegességet? 
Puszi: Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It


OUTFIT
MILITARY KABÁT / MILITARY JACKET - STRADIVARIUS
FEKETE PULCSI / BLACK SWEATER - ZARA
FARMERNADRÁG / JEANS - STRADIVARIUS
SZEGECSES BALERINA / FLATS WITH SPIKES - ZARA
TÁSKA / CLUTCH - STRADIVARIUS
GYŰRŰ / RING - EBAY






38 comments:

  1. imádom *.* a gyűrű, a táska, és most a cipő O.o kifejezetten tetszik h lapossarkú :))) És milyen cukik a pillangós padok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöööööööööööööööm Viki! :))
      Igen, tök jók, van pillangós, narancsos, egyiptomi hangulatú, kávés, sőt még Marilyn Monroes és Audrey Hepburnös is. Itt megnézhetitek őket: http://www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/divat-a-debreceni/0703094655
      Pusszancs!

      Delete
  2. nem fázik a lábad balerinában?:) én már mind eltettem őket, fázós a lábam sajna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neeeeeeeeeem, legalábbis ált. nem szokott. Meg napközben egész jó idő van, reggel - este sajnos nem nagyon járok sehova. Illetve minden bokacsizmám (tehát mind a kettő darab) cipésznél van, nem volt más választásom :)

      Delete
  3. Ahhh, az a táska még mindig tetszik. Jól néz ki így a hajad a képen. Én ebben a cipőben már fáztam volna, a lábam ("melegségére") nagyon ügyelek, nem akarok felfázni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm, körülbelül három hónap után eljutottam fodrászhoz tegnap, örülök, hogy feltűnt :))
      Nekem pont a lábam nem szokott fázni, a felsőtestem hamarabb, illetve a derekam is érzékeny. Puszi

      Delete
  4. A farmer csípő? Nagyon jó a színe, én is szeretem az ilyen sötétkéket, sok mindennel fel lehet venni. Sztem a lakkal harmonizáló kendő még elfért volna a szettben...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hááát, lehetne magasabb sajni, iigen, csípőfazonnak mondanám. Nem régen vettem, még biztosan találsz belőle, s farmer viszonylatban tök kedvező áron volt (5995), már a kínaiban is 4000-5000 forint egy farmer. A kendőben van igazság, vagy valami piros fentre, látom én is. Legközelebb :)
      Puszi!

      Delete
  5. Annyira gyönyörű vagy Mesi!! Imádom ezt a szettet! Egyszerű de nagyszerű:))) Minden egyes darabot elfogadnék! :) Puszi: Noémi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Annyiraaaaaaaaaaaaa köszönööööööööm <3

      Delete
  6. Mesi! Nem fáztál? Én már egy ideje sálat, sapkát, csizmát, szövetkabátot hordok :) Nagyon fázós vagyok :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neeem :) De ha fáztam volna sincs zártabb cipőm sajnos, minden csizmámat csinálják éppen. Kicsit nem ártana téliesíteni a ruhatáramat, sapkát - sálat is szeretnék venni, illetve nincs lapos csizmám. Valami ötlet, nem láttatok valahol szép fekete lapos csizmát? Lehet boka is :))

      Delete
  7. Igaz h retusáljátok a képeket? Ha igen miért, nem hiszem,h egy agyonretusált kép annyira jó választás.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha agyon lenne retusálva a kép, nem kellene megkérdezned, hogy igaz-e. Ha nem vagy benne biztos, hogy retusált, miért adsz tanácsot? Nem tudom, kitől hallottad, de üzenem neki, hogy vegyen egy jó minőségű fényképezőt, használjon púdert a fénylő bőrére és ugyanilyen minőségű / kinézetű képeket fog kapni. :)

      Delete
    2. Kár, hogy itt nem lehet bejegyzést lájkolni!!! MERT nagyon nagyon nagy LIKE Neked MESI válaszodért!! :):) puszi, Noémi

      Delete
    3. :D Köszi Noncsi, jólesik, hogy így gondolod! Puszillak!

      Delete
    4. Kár magyarázkodni,hozzáértő szemmel kilehet szúrni. De biztos szükséged van rá,mint arra a vakolat sminkre is ami rajtad van!de ha így érzed csak jól magad...

      Delete



    5. http://www.thelolshop.com/wp-content/uploads/2012/07/20120711-213129.jpg

      Ennek ellenére köszi, hogy elmondtad, mert ha jobban átgondolom, igazad van: smink nélkül is gyönyörű vagyok, örülök, hogy Te is így látod! :)

      A hozzáértő szemeiddel pedig a helyesírási hibákat is szúrd ki, s ha átlapoztad a nyelvtan könyvet, csüccsenj le egy percre a sarokba, és gondolkozz el azon, milyen ember is vagy valójában.
      Csak javasolni tudom, hogy kezdj el célokat kitűzni, szerezz barátokat (hogy unalmas óráidban ne velem kelljen foglalkoznod), tanulj, esetleg olvass, művelődj egy kicsit, rád fér.

      Delete
    6. Névtelen trollunknak üzenem: ha nem tetszik amit látsz, fejezd ki azzal, hogy nem látogatod az oldalunkat, ne pedig ilyen primitív módon. Get a life!

      Delete
  8. Nagyon csinos vagy Mesi és tök jó hogy ilyen egyenes a hajad!!! :):) Én is imádom az egyszínű alapdarabokat, és ma amugy is tök kellemes idő volt a városban! Ugye kivasalták a hajad?? Megkérdezhetem , hogy kihez/hova jársz fodrászhoz? puszi , Noémi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöööööööööööööööööööm :)) Igeen, én dél körül voltam kint, de nagyon szép időnk volt, élveztem a napsütést! Magamnak vasaltam, de igen, persze, vasalva van. Berettyóújfaluba járok ki egyébként, a Dr'Ahó Hajlaborba már majdnem 10 éve,és nagyon szeretem, ráadásul szuper áron dolgozik. Csak hát, ki kell utazni,sajnos.
      Puszilunk!!

      Delete
  9. Szia Mesi! Nagyon tetszik a pulcsi, mostanában vetted? Imádom a blogot!:)) puszi, Sz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaaam, úgy két - három hete, szóval aktuális kollekció :))
      Nagyon örülünk, hogy szeretsz minket, és sok puszit küldünk! :*

      Delete
  10. Szia Mesi! Nem tudom, hogy az előző bejegyzésem megjelent -e már, de csak azt akartam írni, hogy nagyon csini vagy és a hajad is szuper! MEGKÉRDEZHETEM, h hol csinálták? Ki a fodrászod? puszi, Noémi

    ReplyDelete
  11. Nagyon szép! Ma nekem is pont ilyen kényelmesebb napom volt. Nekem is feltűnt a hajad, nagyon szép.:) A gyűrűd annyira tetszik, megkérdezhetem, hogy melyik eladótól rendelted? Én is gondolkozom már egy ideje egy ilyen beszerzésén, nagyon tetszik, lehet, hogy majd valamikor rendelek már. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen Roni :) Úgy tűnik, ez egy ilyen nap volt, örülök, hogy Te is hasonlóan kényelmes napot tartottál. Ha rákattintasz az EBAY feliratra, feljön a hely, ahonnan vettem!
      Puszillak!

      Delete
    2. oh tényleg, de vaksi vagyok :DD köszi:)

      Delete
  12. Szia Mesi :)
    Tegnap is nagyon csinos voltál. Tetszik a gomb a kabáton és azok a kis patentok is a pulcsin. A gyűrűd is mesés! Na meg a körömlakkod színe.
    Én egy ideje, sima sötétkék farmerre vadászom, de mivel nem egészen emberi időkbe járok haza így még nem sikerült beszereznem. Ennek hála kb mindig a szövet nadrágom van rajtam, ami egy ilyen narancssárgás bordós színű. Szóval én ennek és a vörös hajamnak hála mindig színes és kirívó vagyok, így ezt nem igazán érdemes még kiegészítőkel kombinálni. De ha sikerül szoknyát húznom és nem kiríni a tömegből, akkor jobban tudok kiegészítőket viselni, amit meg is szoktam tenni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helyes, a színekre nagy szükség ebben a szomorú, őszi időben! Tök jól teszed! :))
      Köszönöm szépen egyébként , ismét mosolyt csaltál az arcomra. Puszi!!

      Delete
    2. Áh én nagyon színes vagyok. Mivel még jó idő van Debrecenben a szövetkabátomba mászkálok, ami szintén csak sárga.
      Örülök, hogy sikerült mosolyt csalnom az arcodra. Amúgy ez kölcsönös. Imádom a pillangólat és mikor megláttam a padokat, szélesen elmosolyodtam. Hol vannak ezek a padok? Puszi :)

      Delete
    3. :)))
      A Lucullus - udvarban, tök jóóóók!

      Delete
    4. Muszáj lesz oda benéznem akkor :D Köszönöm :) Puszillak!

      Delete
  13. Nagyon jó a szett a hajad a padok, de azt a gyűrűt nem fordítva kell hordani? o.O
    ééés nem fázott a lábad? én már 2zoknit húzok ilyen időben.

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm :))

      Deeeee, korábbra vártam a felfedezést. Bár gondolom nincs rá szabály, de tényleg fordítva szokták. Viszont nekem úgy nem tetszik, zavarja a bütykömet, vagy mi az ott :D :(

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...