Tuesday 20 November 2012

Black shirt with gold


Sziasztok!
Az első képen az outfitem rétegei láthatók: kabát, zakó, ing. Az ingről többen is érdeklődtetek, amikor egy korábbi posztban viseltem. Az F&F-ben vettem, a leárazott termékek között találjátok, az ára 2250 Ft.  Nagyon jó anyaga van, és tetszik, hogy a hátulja hosszított, ettől lezser lesz, és könnyed. Jók ezek az egyszínű ingek, jól lehet őket kombinálni, és egy egyszerű farmerral is elegáns. Nekem kifejezetten tetszik, hogy arany gombok díszítik, így jól passzol a sok arany ékszeremhez.
Emlékeztek még a Promod órámra? Itt is azt viselem, régebben készítettünk róla egy bejegyzést is, amiben különböző anyagokkal párosítottuk>> ITT megnézhetitek! Az egyik olvasónk írta meg Nekünk, hogy most újra akciós, 2500 Ft, így aki kedvet kapott, irány a Promod! Szerintem megéri! ;)

Most, hogy elértük a 10000 főt facebookon, szeretném Nektek megköszönni, hogy itt vagytok, és támogattok minket, hihetetlenül jó érzés, és nagyon sok energiát ad a folytatáshoz!

Legyen csodaszép napotok! Puszik

Heart It
Heart It

Heart It

Heart It
Heart It
Heart It

Outfit

Kabát - Mango
Blézer - C&A
Ing - F&F
Nadrág - Levi's
Cipő - Deichmann
Táska - Mango
Óra - Promod


8 comments:

  1. Annyira szép ez az ing, muszáj elmennem Tescozni:)

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajrá, szerintem nagyon jól kihasználható, és más kincsekre is bukkanhatsz! ;)

      Delete
  2. Szia Panni!
    Nagyon jó ez az összeállítás is. Tetszik ez a kabát alatt zöld zakó, zakó alatt fekete nem hétköznapi szabású ing! Olyan jó, hogy mennyi minden kombinálható egy egyszerű farmerre, úgy, hogy az elegáns és mutatós legyen!
    Nagyon tetszik az óra, olyan kis vidám darab :)

    Szép napot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :)) Nagyon szeretem a farmert, és igyekszem különböző dolgokkal kipróbálni. Neked is legyen szép napod! Puszi

      Delete
  3. Thanks your blog's link, it's so lovely! We've just checked it, and liked it on facebook! Congratulations! :)))) Kisses from Style and Blog

    ReplyDelete
  4. Én nem tudom, hol vásároltok, de én sose találok a Tesco-ban semmi használhatót. :( Biztos, mire megyek, már minden jobb cucc elfogy, főleg, ha még le is volt árazva. Kár, pedig ez a blúz is tök jó. Univerzális, mégis csinos!

    ReplyDelete
  5. Az az óra annyira jópofa! Amúgy nagyon jó a szetted megint! :)

    ReplyDelete
  6. Nagyon szép vagy megint, Panni ^^

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...