Wednesday 7 November 2012

Faux Leather Skirt

Heart It
Heart It

Sziasztok!
Remélem jól vagytok, jól telik a hét és jól viselitek a hideget is. Én már nagyon fáradt vagyok, napok óta fél négykor fekszem és korán kelek, úgyhogy alig várom, hogy legyen időm egy nagyot aludni. Utána pedig minden chates kérdésre válaszolni fogok, köszönöm a türelmeteket! :)
Ma egyébként egy régebbi outfit-sorozatot hoztam Nektek, a fotók pár napja készültek, azóta szinte ki se mozdultam, sajnos. Tipikus őszi összeállítást választottam, egy olajzöld military hatású inget, és a - még mindig hatalmas - kedvenc fekete műbőr szoknyámat. Nekem nagyon tetszik az idei "bőr-trend", imádom, hogy szinte minden ruhadarabot bőrhatású részek díszítenek. Most különösen tetszenek a szövet anyagú, bőr ujjal kombinált kabátot, már ki is néztem egy Stradivarius - csodát. Ti szeretitek a bőrhatású termékeket?
Puszi mindenkinek:
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

Outfit
Military Ing / Military Shirt - Stradivarius
Műbőr Szoknya / Fake Leather Skirt - Stradivarius
Szegecses Öv / Belt with Spikes - Zara
Táska / Clutch - Stradivarius
Karkötők /Bracelets - Ebay
Captoe Magassarkú / Captoe Heels - Mango

21 comments:

  1. Az a táska még mindig kedvenc. Azt írtad egy régebbi postnál h. megnézed kapható-e még. Nem írtál, gondolom akkor már nem. :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!
      Igen, ne haragudj, megnéztem persze, de valóban nem jeleztem vissza. Egy darab még volt, de nagyon - nagyon csúnya volt a fém része, nagyon karcos, úgyhogy azt nem ajánlottam volna. Nem próbáltál hasonlót online nézni? Vagy esetleg Pesten lehet, régen jártam a fővárosban, de ha van ismerősöd vagy arra jársz, egy próbát megér :) Remélem sikerülni fog, drukkolok!
      Puszi!

      Delete
  2. Szia :)
    Nagyon csini ez az összeállítás is, nagyon jól néz ki ez a szoknya ezzel az inggel és a "kedvenc" cipőmmel.
    Kitartást, hamarosan vége!
    Én nem igazán vagyok úgy oda az ilyen bőr cuccokért, de azért még máson jól mutat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sziaaaa!
      De aranyos vagy ismét, nagyon - nagyon szépen köszönöm :)) Régebben azért én se tudtam elképzelni magamon, aztán most magával ragadott a bőr-láz. Elképzelhető, hogy később Te is megszereted, ki tudja!
      Puszillak!!

      Delete
  3. Most a karkötődről jutott eszembe, hogy ti mit gondoltok The sense Dorka blogjáról/shopjáról? Mert tulajdonképpen 1-2 $-os cuccokat árul több ezerért. És persze lehet azt mondani, hogy ő garanciát vállal stb. de több ezer forintos haszonnal bárki tud garanciát vállalni mert ad egy másikat és még mindig kb. 6x kitudja cserélni 1 árán a reklamált árut. Az ötlet jó, mások is csinálják, csomó rendelős oldal van a facebookon is de az a gáz szerintem, hogy a Dorka előadja, hogy ez mekkora sikk, a legújabb divat szerint stb- stb. És mögé áll mint a nagy stílus guru, miközben semmivel sem különb a dolog mint egy facebookon üzemelő rendelős oldal/shop. ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha zavar, hogy mennyit keres rajta, szabadítsd rá a NAV-ot. Ha kereskedelmi célból vásárol az ebay-en pár dolláros cuccokat és több ezerért adja tovább, akkor kőkeményen adóznia kell. Egyrészt a behozatal után (cégként az 1-2 dolláros termék sem 1-2 dollár), másrészt az eladás után is. Ha szerinted az adófizetést kijátssza, jelentsd a NAV felé.
      Én nem tudom, hogy hogy csinálja, de az aki "kicsiben műveli" (FB...stb), az biztos több száz %-os haszonnal tud működni. Aki nagyban, az is keres, de nem annyit.

      J.

      Delete
    2. Szia Adela!
      Hű, hát nekem kettős érzéseim vannak a témával kapcsolatban, mert valóban nem tartom túl exkluzívnak a termékeket, s valószínűleg nem is fogok a webshopról rendelni, hiszen sokkal olcsóbban meg tudom rendelni őket Ebayről, de egyáltalán nem zavar a dolog.
      Sőt, bizonyos szempontból jónak tartom a kezdeményezést. Sokan nem szívesen rendelnek Ebayről: nem szeretnek heteket várni vagy éppen nem tudnak angolul, esetleg nem ismerik ezt a lehetőséget. Valahol klassz dolognak tartom, hogy - akár Dorkán, akár más hasonló magyar webshopokon keresztül - egyre több magyar lány visel majd különlegesebb kiegészítőket és ruhadarabokat. Blogger szemmel nézve pedig egy logikus lépés volt Tőle, hiszen -ahogy látom - megpróbálja összekötni a szenvedélyét a munkájával, és én becsülöm ezért. Végül, kicsit gazdasági szemmel nézve csak kihasznált egy Magyarországon még nem olyan népszerű lehetőséget, hiszen viszonylag kevesen ismerik és használják az ebay-t. Szóval én nem ítélem el ezért, bár tény, hogy szerencsésebb lett volna ebay-en nem elérhető termékekkel próbálkozni. Szóval részben egyetértünk :))
      Puszillak!



      A névtelen megjegyzésre képtelen vagyok érdemben válaszolni, ennyi rosszindulatot egy hozzászólásban nem tudok befogadni. Soha nem jutna eszembe ilyesmi, és döbbenten állok azelőtt, hogy másnak igen. NAV-ot? Jesszusom...
      Egyébként, ha már itt tartunk, meggyőződésem, hogy a webshop gazdasági háttere pont olyan pontosan és igényesen kivitelezett, mint a termékek értékesítése. Mert bár valóban nem exkluzívak és máshol elérhetetlenek maguk a termékek, jártam a webshopon és ha szeretjük Dorkát, ha nem, el kell ismerni, hogy szép munkát végzett.




      (PS. Ha már rosszindulat, már alig várom, hogy valamelyik kedves névtelen Olvasónk linkelje Dorka Formspring falára ezt a kis beszélgetést, és miután szépen kiforgatták, ismét tizenhatezer üzenetet kapjunk arról, hogy milyen gonosz és rosszindulatú lányok vagyunk)

      Delete
    3. Egy webshop létrehozásának, és üzemeltetésének nagyon sok költsége van, valószínű ez emeli meg az árat, de a magasabb árért, megkapjátok azt az előnyt, hogy rövid időn belül hozzájuthattok a termékekhez. Szerintem ez egy lehetőség, nézzétek a dolog pozitív oldalát!



      Delete
    4. Nem értetted meg az üzenetem lényegét. Kérlek, olvasd el még egyszer!

      Pont azt írom, hogy aki ilyen "nagyban" végzi ezt a műfajt, mint az illető blogger, az nem keres rajta annyit. Adóznia kell itt is, ott is és ezt nem kerülheti el. Nem csak a termék 1-2 dolláros ára az egyetlen költsége.

      Míg, aki FB-n, Vaterán... árul, az megúszhatja minden egyéb "macera" nélkül, és tényleg több száz %-os haszonra tehet szert.

      Magyarán: Adela rossz embert "irigyel"!

      Nyilván az említett webshop/blog mögött rengeteg munka van.
      Kereslet nélkül pedig kínálat sincs (elvileg közgazdásznak készül egyikőtök, vagy nem?). Ha nem lenne érdeklődés, nem keresne rajta.

      A NAV említése pedig arra szolgált, hogy ha ennyire nem bízik abban, hogy tisztességes üzletet folytat az említett lány, akkor lelke rajta, nyugodtan jelentse be. Állampolgári kötelesség is (a közgazdászoknak jogot is tanítanak - az én időmben legalábbis még úgy volt).

      Ha nincs félnivalója, a NAV nem árthat neki (és mivel a webshopnál fel van tüntetve az üzlet mögött álló KFT neve, címe, adóigazgatási száma... nem hinném, hogy "feketén" üzemeltetné az üzletet).

      J.

      Delete
    5. Szerintem Te sem értetted meg, hogy Adele mire gondol :) De egyébként köszönöm a pontosítást, ettől függetlenül a NAV gondolata számomra így is-úgy is hajmeresztő.
      A vaterán pedig jelentős jutalékot fizetnek az eladók, nem említeném a FB-os értékesítéssel egy lapon. Részemről ez a téma ezzel lezárva, a közgazdász megjegyzésekért pedig külön puszi..

      Delete
  4. Mesi tök király szett;)PANNI! Annyira köszi, hogy az előző posztodban megmutattad a Deichmanos magassarkút, ma kiszaladtam és pont egy utolsó 37-es pár volt a barna-kékből és a zöd-feketéből is. Mindkettőt elhoztam és most járatom be őket, hihetetlen, hogy egy áráért kettőt kaptam:) Köszi Panni a tippet!!!Puszi Csajok:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sziaaaa!
      köszönöm széééépen :)) És mindketten nagyon örülünk, hogy találtál szépségeket, használd egészséggel őket :) Sok puszi!

      Delete
    2. Dejóóó, nagyon örülök! :)

      Delete
  5. na Mesikém, kitartás, már mindjárt aludhatsz egy jót!:) Az a cipő meg egyszerűen fantasztikus, minél többször látom, annál jobban imádom!:)
    puszi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaaaa fogok! Köszönöm szépen ,annyira tündér vagy! <3 :)

      Delete
  6. Ez a szoknya! Wow! :) Nagyon jó az összeállítás is! :)

    ReplyDelete
  7. jaj de jól néz ki ez az ing! nagyon megy a hajad színéhez szerintem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ó, a hajam már színért kiált, de köszönöm széééépen, drága vagy ^^ Puszillak!

      Delete
  8. NICE BLOG

    GREETINGS FROM POLAND
    ART-PAOLA.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks,you're so kind! Congrats you too, nice job, love your blog!

      xoxo
      Style and Blog

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...