Thursday 15 November 2012

IKON Restaurant & Lounge - TEADÉLUTÁN



Sziasztok! 
Ezúttal egy kicsit rendhagyó, személyesebb jellegű posztot hoztunk Nektek. Ma este ellátogattunk a debreceni IKON Restaurant & Lounge étterembe. A hely különlegessége, hogy délután 3 és 6 óra között teadélutánnal várják a vendégeket. Akik lájkolói az étterem Facebook oldalának, biztosan értesültek nyereményjátékukról, melynek győztesei (személyenként) egy két főre szóló teadélutánon vehettek részt. A játékra mi is jelentkeztünk, s örömmel olvastuk, hogy a szerencsés nyertesek között vagyunk, juhhúú! 
Az este folyamán különleges ételeket és teákat kóstolhattunk meg, s egy fantasztikus desszerttel, egyik kedvencünkkel, mousse au chocholat -val zártuk a vacsit. Nagyon finomak voltak az ételek, s nagyon jól éreztük magunkat, ha tehetitek, mindenképpen térjetek be, ha másra nem is, egy forró teára. Megéri! 
Ízelítőül hoztunk Nektek néhány képet, reméljük sikerül egy picit átadni az est különleges hangulatából. 
Sok puszi, jó éjt:
Style and Blog












12 comments:

  1. De jó :) Én pont szerdán néztem, hogy ide 1x el kéne menni.
    Nagyon jól néznek ki amiket ettetek, biztos fincsik is voltak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon klassz hely, s nagyon örülünk, hogy ott lehettünk. Különlegesek az ételek és nagyon jó hangulata van, tényleg megéri betérni :) Puszi!

      PS: Tegnap megnéztem a plakátot, tök jóóó! ;)

      Delete
  2. Nyam-nyam éhes lettem:) Csoda szépek a bútorok, az ételek, ti is:)

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönjüüüüüüüüüük :)) Ó,nagyon fincsik, ki kell próbálni!
      Puszilunk!

      Delete
  3. Tetszik a bejegyzés, kicsit más, mint a fashion, de jó ilyet is olvasni, hogy milyen helyeket szerettek. Bp-en van valami kedvencetek?
    Azért azt áruljátok el, hogy a felsőtök honnan van (Mesin csodás a szín, Panni klasszikus fekete blúza örök), és mindkettőtök körömlakkja mesés, azok is milyen lakkok?? Előre is köszönöm:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönjük, klassz, hogy így gondolod. Szívesen írunk - készítünk még hasonlót, ha van rá igény :) Budapesten én sajnos nem tudok ajánlani semmit, egyelőre nem nagyon ismerem a várost, de bárki, aki olvassa ezt ittésmost, ajánlhat klassz helyeket, én / mi is szívesen kipróbálnánk!
      A felsők F&F, mindkettő akciós, ha jól tudom, 2000-3000 forint közötti áron vettük őket. A lakkom Moyra liláspink és Essence fedőlakk van rajta, anélkül túl matt. Pannit nem tudom :)
      Puszilunk, és jó hétvégét kívánunk Neked!

      Delete
    2. Az én lakkom Maxfactor Glossfinity 120-as, discopink! :) Budapesten általában csak rövid utazásokat teszünk, ezért ott nem járunk hasonló éttermekbe, általában csak a bevásárlóközpontokban harapunk valamit gyorsan. :)

      Delete
  4. Hú nagyon gusztusos minden :$ szuper lehetett! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönjük, örülünk, hogy tetszett! :) Szuper volt, ajánljuk mindenkinek. Ha nem is az IKON-t, egy kis teázós - beszélgetés délután a barátokkal mindenkinek jól jöhet. Puszilunk!

      Delete
  5. Imááádom az ilyen posztjatokat (is), kedvem lett most beülni egy hangulatos kis helyre :) Én is kíváncsian várom a választ BLE kérdésére!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jóóóóó, örülünk, mert szívesen írnánk ilyesmiről is a jövőben, ha van rá igény.
      Válaszolva egyébként ;) Sok puszi!

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...