Friday 16 November 2012

Lime against Autumn!

Heart It

Sziasztok!
Tegnapi bejegyzésünk kapcsán többen is érdeklődtetek, hogy honnan szereztük be a képeken látható ruhadarabokat. Nos, a lime pulcsimra máris itt a válasz: a Tesco F&F részlegéről! 
Tegnap - eredetileg élelmiszerekért és tisztítószerekért - indultunk el a debreceni Tescoba, ám az F&F termékekhez közeledve hatalmas - 50% feliratokra lettem figyelmes, s persze nem tudtam csak úgy elhaladni mellettük, egyszerűen meg kellett állnom. Biztosan tudjátok, hogy van ez. 
Rengeteg akciós darabot találtam, sokat hihetetlenül kedvező, 1000 - 3000 forint körüli áron. Sajnos nem volt lehetőségem túl sok terméket vásárolni, de néhány új szerzeményre azért lecsaptam: egy fekete, térd fölé érő peplum szoknyára (úgyis annyit hordom a most is látható Bershka darabot, nem árt egy váltás, téliesített verzióban persze), a képeken szereplő limezöld pulcsira 2990 forintért, egy burgundi, szintén térd fölé érő ceruzaszoknyára körülbelül 2000 forintért, valamint egy meleg, karácsonyi hangulatú, bélelt és bojtos itthoni kötött zoknira, csúszásgátlóval - aaaaaah, imádom, olyan cuki, hogy belehaaaalok! Akit érdekel, itt megnézheti, ő az.  :))
Minden új zsákmánynak nagyon - nagyon örültem. Egy limezöld pulcsit vagy zakót már nagyon régóta keresek egyébként, mint már említettem, nekem nagyon hiányoznak a színek a téli összeállításokból. Szeretem, hogy enyhén neonos, vidám és élénk darab, feketével kombinálva szerintem csodaszép őszre és télre is, de garantáltan ki fogom próbálni bronzos árnyalatokkal és pinkkel is. A nyaklánc pedig mániám lett, beleszerettem, nézzétek el nekem, holnaptól úgyis visszatérek az arany kiegészítők világába.
Ti hogy vagytok, hogy telt a napotok? Várjátok már a hétvégét?
Sok puszi:
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

OUTFIT
Fekete kabát / Black coat - Rinascimento (régi)
Lime zöld pulcsi / Lime green sweater - F&F
Fekete peplum szoknya / Black peplum skirt - Bershka (régi)
Bokacsizma / Booties - Bershka (régi)
Box clutch - Zara
Nyaklánc / Necklace - Stradivarius 

9 comments:

  1. Nagyon szép vagy és nagyon jó ez az outfit:) Ez a szoknya kell nekem!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm :)) Sajnos már nincs a Bershkában, de több helyen láttam ilyen rövid fazonút (pl. Zara) és hosszabbat is (pl. F&F). Remélem találsz valami szépet, sok puszi!

      Delete
  2. Most is nagyon tetszik az összeállítás. Mi is tervezzük,hogy Tescozunk anyával... haha, lehet végre lesz peplumszoknyám? drukkolj, már olyan rég óta szeretnék,de nem találok tökéleteset.

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm ismét, drága vagy! :)) Még jó, hogy drukkolok, nagyon remélem, hogy találsz valami szépet! Az F&F-es hosszított fazon egyébként, szerintem télre tök jó választás, de rövidebb fazont láttam pl. a Zarában. Jó vásárlást, puszillak!!

      Delete
  3. Aranyos a kis szetted! :)
    A következő a bordó szoknya legyen .) Jó?

    Évi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szééépen :) Nem tudom, mi jön legközelebb, de a következő háromban biztos benne lesz! Mosnom keeeell hozzá :D
      Puszillak!

      Delete
  4. Szia Mesi :)
    Mint mindig most is nagyon csinos vagy! Rettentően tetszik a felsőd színe!
    Úgy látszik én már nagyon vak vagyok, én salátát mentem venni, átvágtam a ruha osztályon, de nem vettem észre a leárazást :( Látszik, hogy annyira célirányos vásárló vagyok, hogy a fától az erdőt se látom!
    Gratulálok a zsákmányokhoz, használd őket egészséggel :)

    ReplyDelete
  5. Szió :-)
    Bocsi az off miatt de a Promodba most ismét 2.500-Ft. az anyagszíjjal kapható óra.
    Nyáron mutattátok meg a szuper átalakulását ;-)
    Mosolygós napot!
    Évi :-)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...