Monday 19 November 2012

Online shopping - Mango


Sziasztok! Ma egy online vásárlási lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket. A napokban rendeltem a mangooutlet.com oldaláról, ahol outlet árakon válogathattok a Mango régebbi kollekcióiban szereplő ruhák, és kiegészítők között. Én egy box clutchot néztem ki magamnak, mely fekete-arany színű, egyszerű fazonú. Azért esett erre a választásom, mert egy olyan táskát kerestem, ami a legtöbb összeállításom mellé jól passzol. ITT megnézhetitek! A szállítás 8000 Ft fölött ingyenes, ezért még  választottam egy arany karkötőt a táskához, így szállítási költség nélkül 1 hét alatt megérkezett a csomag. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a szolgáltatással, és bátran ajánlom Nektek is, ha megtetszik valami az oldalról.

A Mango online rendszerével kapcsolatban nem ez az első  pozitív tapasztalatunk. Emlékeztek Mesi púder színű táskájára? A debreceni Mango üzletben már nem talált ilyen táskát, így akkor online a mango.com oldaláról rendelte meg, és pár napon belül már itt is volt.

Tovább a teljes bejegyzéshez >> Napos Szombat

Tovább a teljes bejegyzéshez >> Feeling of Flowers
Nektek volt bármilyen tapasztalatotok a Mango, vagy más online boltokkal kapcsolatban? Ha van kedvetek osszátok meg velünk ezeket a sztorikat, hiszen jól jön mindenkinek a tapasztalatcsere. ;)

Szép napot!

16 comments:

  1. Köszi az oldalajánlást. :) Nagyon tetszik, és igazán kedvezőek az árak.

    ReplyDelete
  2. Vá dekáár hogy nemtudtam erről korábban, jó áron vannak meseszép táskák, áá bárcsak tudtam volna mielőtt táskátvettem :( :D

    ReplyDelete
  3. Szia!

    Tetszik a shop (itt nincs Mango) így az első pár oldal után... van XS méret, yeee. EU-n belül vagy kívülről jön a csomag? A VÁM+ÁFA miatt kérdezem. Ill. reg.-t küldeményként küldik vagy simán? Köszi

    ReplyDelete
  4. Komolyan??? Akkor már ebben a hidegben nem is kell kilométereket utaznom a MNG-ba:)Köszi csajok!

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  5. Megtaláltam a választ azért köszi.

    ReplyDelete
  6. Húúúú lányok, imádom ezt az oldalt :) csak jó tapasztalataim vannak, nemcsak a Mangoval, hanem az összes online bolttal...függőséget okoz :)

    ReplyDelete
  7. Nagyon szép a táska is meg a karkötő is..de igazán a karkötőt szeretném. Már régóta keresek hasonlót. Arról van információtok, hogy a postaköltség mennyi, ha ugye 8,000 forint alatt vásárolnék? Az oldalon én nem találtam infót így, hogy nem vagyok regisztrálva. Köszi a segítséget! :) puszi

    ReplyDelete
  8. Köszi az oldalt, szerintem vásárolni fogok :D

    ReplyDelete
  9. Jaj, de nosztalgikus hangulatba kerültem a nyárias kép láttán... az ősznek is megvan a maga szépsége, de most hirtelen nagyon hiányzik a jó idő, látván ezt a képet a virágos naciddal, Mesi :))

    ReplyDelete

  10. Ha valakinek volt már Mango kabátja megtudná mondani h. ha felsőkből XS-S-ses a méretem (nem Mango méret szerint, mivel nem vásároltam még), akkor az XS-ses vagy az S-ses kabátot javasolná. Nincs viszonyítási alapom, itt nincs boltjuk. A webshopban tetszik egy, de nem tudom h. mekkorák a kabátok. Nagy lehet a kül. az XS és S méret között? Köszönöm, ha valaki ír... .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem kabátból érdemesebb az S-es méretet választani, mert úgyis veszel alá pulcsit. Nekem inkább S-esek a Mango kabátjaim, még a bőrdzsekiből is az volt a jobb, pedig nekem is van XS-es felsőm, pulcsim! ;)

      Delete
    2. Köszi a gyors választ. Lehet megrendelem akkor a kabátot, ha újra lesz S-ses a kinézett darabból. Tollkabátot vadászok már egy hónapja... és a képen egész jól néz ki a Mango kabi.

      Delete
    3. Szia!

      Szerintem S-es kell, nekem is XS-es vagy S-es felsők kellenek, de pont most vettem Mango kabátot, abból az XS-es kicsi volt, de az S-es pont jó. Tollkabát, imádom! :)

      Delete
    4. Szia!

      Szerintem S-es kell, nekem is a felsőim S-esek vagy XS-esek, de pont most vettem Mango kabátot, amiből az XS kicsi voltl viszont az S tökéletes. Ez is tollkabát, imádom!

      Delete
  11. Tudnátok más ilyen webshopokat ajánlani?

    ReplyDelete
  12. Én is rendeltem már online a Mango-ból és teljesen elégedett vagyok. Az outletben 8000 Ft alatt van postaköltség, ami függ a célországtól és az megrendelt árutól,meg lehet nézni a Help vagy a Customer Service menüpontban, azon belül a Dispatch rész. (Ez igaz a sima Mango online-re is)De ha a sima Mango oldalról rendelsz, akkor van olyan lehetőség, hogy a Mango üzletbe kérdd a szállítást (én pl. Debrecenbe kértem) és akkor ingyenes a szállítás. Ez teljesen megéri akkor, ha pl. abban a városban laksz, ahol a bolt van vagy ha sűrűn jársz arra. Ilyenkor azt hiszem van rá 10 vagy 15 napod, hogy átvedd a rendelést az üzletben.

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...