Saturday 17 November 2012

Ősszel is színesen!


Heart It
Heart It
Heart It

Outfit

Kabát - Mango
Zakó - F&F
Felső - Zara
Szoknya - New Yorker
Csizma - Zara
Táska - Mango
Öv - turi
Karkötő - Promod

Sziasztok! Tegnap végre megnéztem az Alkonyat befejező részét a moziban. Ti láttátok már? Akár ciki akár nem, engem ez a film teljesen magával ragadott, a fantasy világ, a történet, a szereplők, és a szerelmi szál. Az érzelmek teljes skáláját megéltem a film nézése közben, hiszen volt itt minden, nevetés, dráma, akció. Lehet pont ezért szeretem, és igazából sajnálom is, hogy vége ennek a sorozatnak!
Nekem nagyon jó élmény volt a tegnap este, akár már ma is visszaülnék a moziba, hogy megnézzem újra! :)
Szép hétvégét!



20 comments:

  1. Nagyon csini az outfit :)
    Én is tegnap este néztem, már a legelejétől imádtam, talán ez a rész sikerült a legjobbra. Akik pedig olvasták könyvben, azoknak van egy megdöbbentő rész benne. Én csak néztem. Szépen befejezték.

    ReplyDelete
  2. Szia Panni.
    Ma is nagyon csinos voltál, mint mindig.
    A Zara csizmád töretlenül nagyon jó! Tetszik, hogy a kabát levétele után milyen kis színes az összeállításod!
    Juj, én is nagyon meg akarom nézni. Én olvastam is az egészet és mikor kiderült, hogy a negyedik részt kettőbe veszik és úgy adják le eldöntöttem, hogy majd egybe megnézem. Sajnos most a halálosan közeli :/ szakvizsgám miatt nem tudom megtenni, de amint leszóbelizek az első terveim között szerepel!
    Szép hétvégét :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem jó hogy egybe nézed meg, tuti nagyon fog tetszeni! :) Én most újra Twilight lázban égek, most angolul szeretném végignézni a részeket az elejétől, nagyon tetszett eredeti nyelven ez az utolsó! :)

      Delete
    2. Én az összeset felirattal néztem, mert nem igazán rajongok a szinkronizálásért. Meg jobban szeretem mindenkinek a saját hangját hallani!

      Delete
  3. Kicsit fura kérdésem lenne. :) A harisnyád hol vetted? vagy hány denes lehet? Régóta keresek ennyire fekete harisnyát, de sajnos, amikor felveszem a combomnál átlátszósabb, pedig próbáltam már,h eggyel nagyobbat vettem, de úgyis ez a helyzet. :/ (ja amúgy teljesen normális vastagságú lábaim vannak, bár a tiédnél kicsit vaskosabb, de nem sokkal.) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! Ez a harisnya Calzedonia, de mostanában láttam 200 denest a H&M-ben 1999 Ft-ért, és az nagyon hasonló ehhez a harisnyámhoz, és tuti teljesen fekete lesz a lábadon. A C&A-ban is találsz hasonlót, a lényeg, hogy legalább 100 denes legyen, de az a jó, ha több! :)

      Delete
  4. Nagyon csinos voltál! A karkötőd a kedvencem! Én holnap megyek megnézni, már nagyon várom, az eddigi részeket is imádtam és a könyvet is! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajj, én is úgy mennék újra, biztosan nagyon fog tetszeni! :)

      Delete
  5. Mi holnap megyünk megnézni,kiváncsi vagyok,bár nem láttam az előzőeket, lehet így nem fogom annyira értékelni, na majd meglátjuk:)

    Nagyon jó ez a szett is, de basszus Debrecenben mindig süt a nap, és csak nálun van ilyen borongós idő? Oda kéne költözni:D

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem érdemes az előző részeket is megnézni! :) Itt szerencsére még sokat süt a nap, így ezt a telet is jobban át lehet vészelni. ;)

      Delete
    2. Áprilisban vagy májusban Hajdúszoboszlón és Debrecenben töltöttem pár napot. 30 fokban napoztunk a strandon, 2 órával arrébb pedig, a Jászságban eső és sötét felhők fogadtak legalább 5 fok mínusszal. Debrecennek durván jó időjárása van, ezek szerint :)

      Delete
  6. Imádom a csizmád! Én tegnap néztem meg a filmet ,és bevallom meg is könnyeztem a végét.:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát nem is csoda, nagyon érzelmesre sikeredett a film vége is, de az egész sorozat tiszta érzelem! :)

      Delete
  7. A cipődet annyira irigylem <3 gyönyörű! :)

    ReplyDelete
  8. Nagyon csini vagy, mint mindig! :) Én is most láttam az Alkonyat utolsó részét, nagyon tetszett! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszönöm! :) Nekem is nagyon tetszett!!! A szereplők, a sztori, a zene...minden. :)

      Delete
  9. Panni!Csinos vagy mint,mindig :) Nagyon szép a körömlakkod,milyen márkájú, árnyalatú?:)
    Én tegnap láttam a filmet a barátnőimmel és nagyon nagyon tetszett főleg az a meglepő rész amiről mindenki írt ...komolyan sokkban voltam:)Annyira a hatása alá kerített a film,gyönyörű történet az egyszer biztos!!Neked hogy tetszett Panni?
    xoxo:Yvett

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh köszi Yvett! Nekem nagyon tetszett a film, én is teljesen a hatása alá kerültem. Most kezdem el nézni az első résztől eredeti nyelven, olyan jó, az összes részt imádom! :)

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...