Monday 5 November 2012

Pull & Bear ing és pasztell színek

Heart It
Heart It

Heart It

Lassan a tél közeledik, de tegnap még tavaszias, meleg idő volt, sok napsütéssel, és ilyenkor szeretek olyan ruhákat választani, amiket már nem lesz alkalmam sokáig hordani. Így esett a választásom a menta nadrágomra, és a púder kiegészítőkre, amik télen már biztosan nem kerülnek a mindennapi összeállításaimba. A fehér ing alapdarab, így az sokszor visszaköszön időjárástól függetlenül. Ezt a Pull & Bear üzletben találjátok 4995 Ft-ért. Arany gombok, és arany gallérdísz dobja fel, ezt az amúgy egyszerű fazont.

A Style&Shop oldalunkra tegnap estig lehetett hirdetéseket küldeni. Több száz termék érkezett, aminek nagyon örülünk, és reméljük minél hamarabb felkerülnek az oldalra. Itt a styleandblog.com-on, és a facebook oldalunkon is jelezni fogjuk, amint megnyílik a Style & Shop.

Most megyek tanulni, már beindult a zh időszak, este pedig új bejegyzéssel készülünk Mesivel! :)
Szép napot!


Heart It
Heart It

Heart It

Outfit

Blézer - New Yorker
Ing - Pull&Bear
Nadrág - C&A
Cipő - Zara
Táska - Zara
Karkötő - Promod
Gyűrű - H&M

18 comments:

  1. Hű meg ha!
    Nagyon jó ez az összeállítás!
    Nekem különösen tetszik a nadrág és a cipő színe.
    Úgy az egész olyan összeillő!

    ReplyDelete
  2. Nagyon tetszik ez a szett is, mint mindegyik, de.. lányok.. nem tudom miért, de én úgyérzem az ilyen fajta cipő, hegyesorró, nem túl magas már kicsit kiment a divatból, nem? vagyis anyukám előszeretettel hordta, még a fiatalabb nagymamám is, de ma?! remélem nem volt sértő nem annak szántam egyáltalán! egyébként nagyon tetszik a blog, puszi nektek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem-nem, sőt, már egy ideje divatosabbak az ilyen cipők, mint platform társaik :)

      Delete
  3. Nem a képhez kapcsolódik, de azt szeretném kérdezni, hogy mit gondoltok az ugg típusú csizmákról?? nektek van? szerintetek divatos? kihasználható? hool érdemes beszerezni? köszönöm a választ!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem egy Ugg fazonú csizmám van, ami nem vízálló, így én száraz hidegben fogom hordani, de tesómnak van Ugg, és az bírja a csapadékos időjárást is.
      Szerintem jól kihasználható, és bohókás stílusa jól jöhet az elegánsabb nőcisebb szettek mellett, a blogon is be fogok mutatni pár összeállítást vele.
      Most majdnem mindenütt kapható, azt válaszd, ami passzol a stílusodhoz. Az F&F- nél láttam ezüstben is :D, a Humanicban is több féle van. ;)


      Delete
    2. Szerintem olyan klasszak! Mondjuk egy eredetibe biztosan nem ruháznék be (de ha valakinek nagyon tetszik, akkor érdemes, mert összehasonlíthatatlanul jobb minőségű - pl. nem ázik be). Száraz időben, egy kötött ruhával vagy oversize pulcsival szívesen viselném. Én most a Tescoban néztem ki egy F&F ezüst színűt, de ha jól tudom a H&M -ben is vannak uggszerű cipellők :)

      Delete
  4. Ó Panni, mondd, hogy a cipőd volt még a fórumban, mert pont ezt a gyönyörűséget néztem ki magamnak feketében, de még nem jutottam el a vásárlásig...:S

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Sajnos nem tudom, kb 1 hónapja vettem! De remélem találsz! ;) Puszik

      Delete
  5. you are beautiful. I like those colours! :)))

    ReplyDelete
  6. csini a naci és eltaláltad a színeket. mint mindig :) a zh-khoz meg sok szerencséét :)

    ReplyDelete
  7. Nagyon, nagyon csini ez az outfit :) Imádom azt a magassarkút :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :) Nagyon örülök, hogy tetszik!!!

      Delete
  8. Ezt remekül eltaláltad, de már meg se lepődöm, hiszen remek stílusérzékkel vagy megáldva. :) Az a nadrág! Kell! :D Hasonló ingem nekem is van. :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...