Thursday 14 November 2013

BELLE OF THE PROM - THE 1ST EPISODE


Sziasztok!
Ahogyan azt tegnap is ígértük, ma valami egészen különlegessel jelentkezünk. Nagyon sokan kértétek, hogy mutassuk meg a kedvenc alkalmi ruháinkat, s többen is írtátok, hogy szívesen vennétek, ha még a báli szezon előtt adnánk néhány hasznos ruha - és kiegészítőtippet. Éppen ezért úgy döntöttük, hogy megkeressük a legszebb és legkülönlegesebb ruhakölteményeket és kiegészítőket, s megmutatjuk őket itt, a blogon is. "Belle of the prom", azaz "A bálkirálynő" című bejegyzéssorozatunkban csodaszép és garantáltan egyedi ruhákat láthattok, melyek egytől - egyig elérhetőek (bizonyos darabok esetén plus size méretben is) a debreceni Cool Fashion üzletben.  

Az utóbbi időben egyre több időt töltünk azzal, hogy a Fórum jól ismert üzletein túl más boltokban fellelhető jó minőségű, stílusos és garantáltan egyedi ruhadarabokat is bemutassunk Nektek. Ha ugyanis egy nem mindennapi alkalomra, bálra készülünk, mindannyian különleges ruhakölteményt képzelünk el,  olyat, amelyben minden elismerően pislogó szempár ránk szegeződik. Nos, a következőkben bemutatott ruhadarabok ilyenek. 
Mi egytől egyig mindegyik ruhába szerelmesek lettünk, ezért reméljük, hogy a ma és holnap bemutatott alkalmi outfiteket Ti is éppannyira szeretni fogjátok, mint a már megszokott casual vonalat. Ha pedig szívesen meg is vásárolnátok a képen látható darabokat, látogassatok el a Cool Fashion debreceni üzletébe (Pláza főbejárata mellett, Hunyadi János u. 16. szám) vagy adjátok le a rendeléseteket online, ugyanis kérésre szívesen postáznak is. A bemutatottakon túl rengeteg alkalmi ruha közül választhattok - a modern és fiatalos, trendi és dizájnos ruhaköltemények mellett a klasszikus 'kis feketékből' és hosszú estélyiruhákból is széles a választék. 


A Cool Fashion üzletében válogatva elsőként ezen a két darabon akadt meg a szemünk.A Panni által viselt csupa - csupa arany flitterekből álló miniruha igazán különleges darab: merész és szexi hátmegoldásával és testhez simuló fazonával viselője nem marad benne észrevétlen. Ugyanakkor elöl kellően zárt, így a kismellű hölgyek is bátran viselhetik melltartó nélkül. Mi csak egy arany, merev nyakláncot és egy szolid gyűrűt viselnék hozzá, hiszen ez a darab magáért beszél. 
Abszolút kedvencünk lett a következő képen látható, gyönyörű, virágos nude maxiruha is. Ez a különleges, áttetsző hosszúszoknyával megbolondított darab csak finoman sejteti a vonalakat , merész hátkivágásával  és finom, rózsás díszítésével azonban minden tekintetet azonnal megragad. Dekoltált, mellrésze gyöngyökkel szórt, ezért nyakéket már nem viselnénk hozzá - egy Style and Blog gyöngyös nyakláncot karkötővé alakítva viszont tökéletes összképet varázsolhatunk. 

Heart It



A nézelődés során több maxiruhát is kiválasztottunk, egyszerűen nem lehet ellenállni ennek a csinos fazonnak! Ebben a mell alatt arany övvel díszített, hátul teljesen kivágott hófehér maxiban igazán kényelmesen, mégis extra csinosan indulhatsz el bálozni - s ha nem megy, még a magassarkú sem kell erőltetned, hiszen nem látni, hogy üvegcipellő vagy csak egy arany saru rejtőzik alatta. A kiegészítőkkel is óvatosan bánnánk, egyetlen hangsúlyos arany cuff a karra, s már indulhatunk is!

Heart It

A klasszikus kis fekete kedvelőinek is jó hírünk van: A Cool Fashionben rengeteg csodaszép fekete mini- és maxiruhára bukkantunk. Egyik nagy kedvencünk ez a barokk mintás, bőrhatású alsórésszel és mélyen dekoltált, csipkével díszített felsőrésszel rendelkező ujjatlan darab, finom fodrokkal a vállán. A hangsúlyos arany öv szintén a ruha dísze, ugyanakkor könnyedén levehető, akár hétköznapi szettekbe is beilleszthető, praktikus kiegészítő - idén must have! 

A képen látható strasszos, virágos nyakéket pedig - a holnapi posztban szereplő báli ékszerekkel együtt - holnaptól megtaláljátok a Style and Blog webshopjában. Erre a szezonra ugyanis egy teljesen új és egyedi kollekcióval, "A Bálkirálynő"-vel készültünk Nektek. A csillogó statement ékszereken túl nyaklánc - fülbevaló szetteket is megvásárolhattok majd, szóval érdemes figyelni a shopot is! 



Reméljük tetszett a mai bejegyzés, és kíváncsiak vagytok a holnapi ruhákra is. Nektek melyik volt a kedvencetek? 




A ruhákért még egyszer köszönet a Cool Fashion Debrecennek, mely Debrecen, Hunyadi János 16. vagy https://www.facebook.com/CoolFashionDebrecen címen érhető el. 
A csodálatos helyszínért, finom italokért és ízletes vacsoráért hálásak vagyunk a No.1. Bisztrónak. Köszönjük! 


PHOTOGRAPHED BY OLAHBERTI & ARPAD SZELES

16 comments:

  1. Mesi, a második ruha eszméletlen jól áll rajtad! :D és a sminked is nagyon tetszik!
    Panni, nekem az első ruha tetszik jobban rajtad a különleges hátmegoldással! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm Lilla, olyan drága vagy! Nagyon örülünk, hogy megírtad, mely ruhák a kedvenceid! :)
      Puszilunk!

      Delete
  2. Hogy lehettek ennyire szépek? Komolyan mondom, csodálatosak vagytok. :) Irigykedve nézem a képeket. :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. :) Nekünk is nagyon tetszenek, szívem szerint mind a nyolcat megtartanám. Köszi, hogy írtál Saci, puszilunk!

      Delete
  4. Replies
    1. Őszintén köszönjük a bókot, aranyos vagy! :)

      Delete
  5. Ajj Mesi, az az első ruha elképesztően gyönyörű! És a hátmegoldása... Mesés! :) Nem tudom, h miért, de mostanság sokkal jobban tetszenek a különlegesebb hátmegoldású ruhadarabok a mélyebben dekoltáltaknál!
    Nagyon szépek vagytok a képeken! :) Puszi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekeeeeeeeeeem is!! Sőt, kifejezetten szeretem a magasabb nyakmegoldású, hátul mélyen kivágott darabokat, csodaszépek!
      Köszönöm egyébként, nagyon kedves vagy Noémi, öröm volt olvasni a kommentedet! <33

      Delete
  6. Mesi..visszafestetted a hajadat ..ÉLJEN!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem, szerintem folyamatosan világosodik a hamvasító sampontól :)

      Delete
  7. Tényleg olyan szépek vagytok! :(( :)))) Mintha magazinból léptetek volna ki :) Aranyosak

    ReplyDelete
  8. Á, egy hatalmas Cool Fashion reklám, nembaj, kell ez is, szuperjók a ruhák, azt nem értem hogy a Cool Fashion MIÉRT NEM CSINÁL webáruházat...nagyban megkönnyítené a dolgot, mert ki nem állhatjuk a FaceBook-ot és így elég nehéz az ország másik oldaláról hozzájutni ezekhez a cuccokhoz, pedig nagy vásárlóerők lennénk...Szóval csajok szóljatok a Csillának hogy csináljon webshopot.
    Puszika.

    ReplyDelete
  9. WOW! Nincs más szó Lányok erre, csak az, hogy lenyűgöző, ahogyan Ti is! :) xoxo <3,Yvett

    ReplyDelete
  10. Que vestidos más preciosos. Las fotos impresionantes de bonitas que son. Guapas las dos. Seguid así y llegaréis muy lejos. Besos

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...