Thursday 21 November 2013

TARTAN AROUND MY WAIST

Heart It

Sziasztok!
Hű, végre itthon! Eddig elég húzós hetem volt, szinte minden napra jutott valami: hol egy zárthelyi, hol egy beadandó dolgozat, napi 4-5 óránál nem igazán aludtam többet eddig a héten. Ma este pedig egy prezentációt kell összeállítanunk, holnap ugyanis a FIVOSZ által szervezett Fiatal Vállalkozók Hetére vagyunk hivatalosak. Ha van kedvetek, látogassatok el Ti is a nyíregyházi előadássorozatra, mi biztosan ott leszünk :) Úgyhogy sajnos alig maradt időm pihenésre vagy a blogra, ne haragudjatok, amiért még nem válaszoltam az üzenetek egy részére, egyet se felejtettem el, mindenkinek írni fogok, amint lesz egy szusszanásnyi időm. 
Szerencsére a zsúfoltsága ellenére rengeteg szuper dolog is történt a héten. Egyrészt képzeljétek, az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Ryanair járatain olvasható magazinban láthattuk viszont a nevünket - az ismert légitársaság kérése ugyanis készítettünk egy rövid összeállítást arról, hogy a szezon mely trendjeit kedveljük és adaptáljuk leginkább mi, magyarok. Többek között olyan, a fővárosban és vidéken is népszerű, hétköznapi öltözködésünkbe is könnyedén beépíthető anyagokat, motívumokat és fazonokat választottunk, mint az idén külön imádnivaló skótkockás ing, az örökké trendi bőr(hatású) biker kabát, illetve a bármilyen ruhadarabon csodásan mutató, nőies fodrok. A másik hatalmas örömhír, hogy - olvasói kérésre - felkerültünk a Glamour Women of The Year 2014 - Az év bloggere listára. Nagyon jó érzés volt, hogy úgy éreztétek, ott a helyünk, és tényleg köszönünk mindenkinek minden eddigi szavazatot és támogatást, nekünk ez a legfontosabb! Őszintén, nagyon szeretünk Titeket!
Outfit. Ha már kockás ingek és bőrhatású ruhadarabok mellett kampányoltunk, íme egy kapcsolódó outfit az elmúlt napokból. Az utóbbi időben megszállottja lettem a fehér színnek, ha tehetném, egész héten csak fehér ruhadarabokba bújnék. Ráadásul ismét elkapott az ékszerhalmozási láz, ezúttal nem csak karkötőkből, de nyakláncokból is többet viseltem. Ti próbáltátok már a necklace partyt? 
Legyen gyönyörű estétek, sok puszi: Mesi

Heart It


BASIC FEHÉR TOP / WHITE TOP - H&M
FEHÉR BLÉZER / WHITE BLAZER - PULL AND BEAR (régi, de hasonló itt / old, but shop the same style here >>)
PIROS BORÍTÉKTÁSKA / RED CLUTCH - ZARA
FEKETE FÉNYES NADRÁG / FAUX LEATHER PANTS - PULL AND BEAR
LAKK MAGASSARKÚ / BLACK HEELS - ZARA
NYAKLÁNCOK / NECKLACES - H&M | STYLE AND BLOG (megvásárolható itt / shop now here >>)
ARANY OVERSIZE ÓRA / GOLDEN OVERSIZE WATCH - STYLE AND BLOG (hasonló vásárolható itt / shop similar here >>)
KARKÖTŐK / BRACELETS - STYLE AND BLOG (hasonló vásárolható itt / shop similar here >>)


PHOTOGRAPHED BY OLAHBERTI

Heart It

15 comments:

  1. Mesi te nem szoktál fázni? eléggé lengén öltözöl mindig, vagy autóval jársz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem, tömegközlekedek, és természetesen hordok kabátot, de olykor - olykor leveszem, hogy meg tudjam mutatni az aktuális szettet részletesebben is :)
      A lábam egyébként soha nem volt fázós, el sem tudnám képzelni, hogy zoknit viseljek télen pl., szóval ízlések és pofonok, kinek hogy :))
      puszillak!

      Delete
  2. Mesi, nagyon szuper a hajad!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöööööm Kriszti, olyan jólesik, hogy írtál! :))

      Delete
  3. Nagyon szuper outfit:)
    Csak ezt a csücsörítést légyszi ne csináljátok már, annyira gáz és nem illik egy fiatal komoly vállalkozóhoz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :) Az arckifejezésem hangulatfüggő, ha jó kedvem van mosolygok vagy akár grimaszolok, ha rossz, nem tudok mosolyt erőltetni, ne haragudj, de ez már csak így marad. Ma boldog voltam! :)

      Delete
  4. Nyilván még soha életében nem fázott fel...Mert akkor eszébe sem jutna harisnya nélkül flangálni kiscipőben...Már rég térdcsizma kell, de minimum boka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahogy hűvösebb az idő, mindig indul a miért nem fázol kommentdömping, ó jaj! Nyilván hordok kabátot, de elég unalmas lenne, ha egész télen csak ugyanabban a 2 - 3 kabátban látnátok, én kérek elnézést, amiért a lehető legrészletesebben próbálom megmutatni az aktuális szettemet.

      Delete
    2. " Ahogy hűvösebb az idő, mindig indul a miért nem fázol kommentdömping "

      Mélységesen egyetértek veled Mesi,én is ezt tapasztalom,hogy amint beborul az ég és végre nincs 38 fok,hanem csak 15 és én még mindig vígan szaladgálok a nyitott cipőimben/magassarkúimban,egyből jönnek a "nem fázol ??!! " kérdések.......szerintem az emberek túlzottan hozzászoktak a befűtött lakásokhoz,helységekhez,és egy laza 10-15 fokban már " sícuccot " húznak. Csak zárójelben jegyzem meg,hogy nem az évszakhoz kell öltözni,hanem az időjáráshoz.Ha novemberben 20 fok van( mert volt),akkor el lehet felejteni a bokacsizmát attól,mert november van.......na mindegy, ezt most csak gondoltam leírom a gyengébbek kedvéért, bár sok funkciója nincs a kommentemnek,tudom :)

      Hogy a témához is hozzászóljak :
      Szokás szerint jól nézel ki és a szett is jól össze lett rakva, főleg a színek tetszenek és úgy általában a színek összeválogatásához nagyon jó érzéketek van.
      Puszi :)
      Nóri

      Delete
    3. Nagyon is sok funkciója volt a hozzászólásodnak, nagyon köszönöm, hogy írtál, jólesett, hogy Te is így vélekedsz :) Maximálisan egyetértek, ma pedig egyébként is csodaszép napsütéses időnk volt, tényleg 14 - 15 fok, imádtam!

      Szóval köszönöööm, hogy megfogalmaztad a fentieket, millió puszi! :*

      Delete
    4. Ne haragudjatok. hogy beleszólok, de amíg én is egyetemre jártam, sokkal lengébben öltöztem, mert nem az volt, hogy reggel 6-7 körül indulok és este 5-6ra érek haza, és nem vagyok kint a 10-20fokban, csak az 5 fokban... most meg már szeptember végétől zárt cipőket hordok, mert hát reggel és késő délután már igen-igen hideg/hűvös van... :/ Meg ugye egyetemen, ha véletlen rosszul öltöztem fel reggel (túl melegen v. lengén) lyukasórában hazaszaladtam és átöltöztem. :) ezt egy munkahelyen már nem tehetem meg... :/

      Delete
    5. Én dolgozom,munkahelyre járok ,igaz ,szerencsére nem kell 6-kor indulnom,hanem csak 8 körül. Azt az x percet meg kilehet bírni ( ha valaki fázik ), míg beér a többnyire (túl)fűtött munkahelyére,bár elég csak egy áruházba bemenni,vagy egy üzletbe,és majd meglehet dögleni a melegtől....még novemberben is...ezért az x percért nem fogok nagykabátban gőzölögni a hátralevő 8 órában.Este meg nincs hideg.Erősíteni kell az immunrendszert,és akkor nem lesz hűvös reggel sem.Nem tudok erre mást mondani.:) Ha meg valakinek minimum egy óra,míg beér a munkahelyére,az meg had ne a mi hibánk legyen már :) Én most csak egy átlag helyzetet vázoltam fel. Volt már amúgy TÉNYLEG hideg idén ? Nem emlékszem :)

      Amúgy ne vedd magadra kedves Anonymus,nem konkrétan neked célzom a választ,csak ha még esetleg valaki más is elolvassa,olyan jó lenne,ha gondolkodnának előtte, és nem jönnének ezekkel a "nem fázol" ? kérdésekkel...nyilván,ha fáznánk,nem azt vennénk fel -.-

      Delete
  5. A derékra kötött kockás ing eddig nem tetszett, valahogy el sem tudnám képzelni magamon, de ebben a szettben nekem bebizonyítottad, hogy igenis működik hipernőiesen is :-) Szóval lehet, hogy ki fogom próbálni...

    ReplyDelete
  6. Szió Mesi, a karkötődön azok a kis koponyák...nagyon baromi jó, nagyon tetszik... Ha épp nyomulni akarna valami fickó akkor meg lehet neki mutatni hogy "látod ember...így végzed te is ha nyomulsz feleslegesen...":)))) Én legalábbis így elhumorizálok olykor a faszikkal, szóval
    lehet mikulásra meglepem magam ezzel a koponyakarkötővel:)))
    A blézer is szuper, puszi: Ronette

    ReplyDelete
  7. Szia Mesi! Most is nagyon szuper a szetted mint mindig, a cipő és az ing különösen tetszik.:)
    Előző héten rendeltem tőletek a webshopból. Kicsit féltem, hogy tényleg minden olyan lesz-e mint a képeken, mert már meggyűlt a bajom párszor az internetes rendelésekkel. És azt kell mondjam, kellemesen csalódtam. Minden tökéletes állapotban, 1 nap alatt megérkezett, mire hazaértem a munkából már ott várt a csomag. Annyira klassz minden, percekig csak nézegettem és próbálgattam őket. Köszönöm nektek! :))
    Imádom az oldal stílussosságát és hangulatát, az önbizalmas cikk pedig nagyon jól jött, mert most egy elég nehéz időszakon megyek keresztül, sok rossz dolog történt mostanában velem, de remélem hamarosan jobb lesz egy kicsit.
    Csak így tovább, és sok sikert a Glamour Women of the Year versenyen, én biztosan rátok szavazok! puszi, Orsi

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...