Sunday 12 January 2014

COLD AND SUNNY WINTER

Heart It

Sziasztok! Ma gyönyörű napsütésre ébredtünk, így alig vártam, hogy sétáljunk egy nagyot a belvárosban! Olyan jó volt ez a reggel a sok szürke nap után, még a hangulatunk is más ilyenkor! A városban készítettünk pár képet is, de olyan hideg szél fújt, hogy nem tudtuk az outfitet olyan részletesen bemutatni, mint szoktunk, pedig nagyon szuper pulcsit szerettem volna Nektek mutatni! Sebaj, inkább majd készítek pár benti képet, amíg ilyen hideg az idő! ;) 
Remélem jól telt a vasárnapi pihenőtök, mi az estét már tanulással töltjük, és szerencsére már csak 3 vizsgám van, jó lenne minél hamarabb teljesíteni őket, de ahogy ismerem magam, úgyis addig halogatom majd valamelyiket, hogy februárig kitartanak! :D
Legyen szép estétek és jó tanulást a sorstársaknak!
Puszi: Panni

...

Hello girls! Today we woke to this amazing sunshine, so we couldn't wait to go outside and walk in the city! This morning was great after those gray days, even our mood changed! We took some photos in the city, but the wind was so cold, that we couldn't show you the whole outfit, which is a pity, because I wanted to show you a pretty sweater! No worries, we are making some indoor pictures - as long as the weather is so cold! ;)
I hope your lazy Sunday was great, we are studying this evening, I have 3 more exams to come, and I would like to pass them as soon as possible, but as I know myself, it will last till February. :D
Have a wonderful evening and night, and strength to those who also have to study!
Kisses: Panni


Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

FEKETE SZOKNYA / BALCK SKIRT - H&M (régi / old)
ÓRA / WATCH - STYLE AND BLOG (régi / old)
TÁSKA / BAG - H&M
CSIZMA / BOOTS - ZARA
NAPSZEMÜVEG / SUNNIES - RAY-BAN (hasonló itt >> / shop similar here >>)

7 comments:

  1. Sziasztok! Mennyire vagytok elégedettek az internetes rendelésekkel, mert ha jól látom ez a kabát is "látatlanba" lett megrendelve. Milyen a minősége? Köszi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A tapasztalatok vegyesek! :))) Az elmúlt pár hónapban 2 szoknyámnak is rossz volt a mérete, az egyik nagy, a másik kicsi...jajjjj! Szóval a méretekre nagyon kell figyelni, nem olyan egyértelmű, mint ahogy én gondoltam. Nem feltétlenül olyan egy külföldi webshopban az S-es, mint itthon az üzletekben, de ezt ki kell tapasztalni! A méreteken kívül az anyagokat érdemes figyelni, sok műszálas ruha van, amit sokan nem szeretnek! Viszont ha ezekre figyelünk, nagyon szuper darabokat találhatunk. Nekem nagyon nagy kedvencem a fekete-fehér kockás pulcsim vagy a kék blúzom, és ez a kabát is nagyon-nagyon szuper, abszolút elégedett vagyok vele. Csípőben picit szűk fazon, emiatt érdemes a méretet jól kiválasztani! ;)
      Amit még ajánlok, azok a szőrmemellények, Mesivel félve rendeltük meg az elsőt, de tényleg telitalálat, szépek, melegek, stílusosak! ;)
      Az elegáns szövetkabátok, amik a blogon voltak, szerintem kevésbé melegek, inkább átmeneti időhöz ajánlom őket! ;)
      Remélem tudtam picit segíteni!

      Delete
  2. Szia Panni, imádom a stílusod, ez a szett is telitalálat! Be kéne már nekem is szereznem egy fehér/világos kabátot... :-)
    Azt szeretném kérdezni, hogy milyen rúzst használsz épp ezeken a képeken? Régóta keresek egy intenzív, de mégsem nagyon rikító rózsaszín színt, ez a fotók alapján pont olyannak tűnik :-)
    köszi a segítséget, és neked is jó tanulást!
    Zsuzsi

    ReplyDelete
  3. csak nem eljegyzesi gyuru van az ujjadon? :) ha igen, akkor gratulalok! :)

    ReplyDelete
  4. hihetetlen, hogy Nektek mindig minden jól áll! ez a szett is tetőtől talpig tökéletes :)

    ReplyDelete
  5. looks awesome :) thanks for the inspiration girls!

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...