Monday 13 January 2014

THE GREAT STORY OF THE #BLOGGERGIVEAWAY



Sziasztok Babák!
Már korábban említettük, hogy december végén egy fantasztikus élményben volt részünk - korábbi blogger-nyereményjátékunk nyertesével, Zsófival indultunk vásárlókörútra. December elején 8 hazai blogger fogott össze, hogy egy különleges karácsonyi ajándékkal lepjük meg az Olvasókat - nyereményjátékunkon egy szerencsés követőnk 80 000 forint értékű vásárlást nyerhetett, mely összeget általa választott üzletekben költhette el. 
A szerencsés nyertessel, Zsófival december 30-án találkoztunk Budapest szívében, az ötödik kerületben. A Starbucksban futottunk össze a többiekkel, s egy kicsit le is ragadtunk, körülbelül 30 percet beszélgettünk mindenféléről, s közben azt is megtudtuk, Zsófi mi mindent szeretne vásárolni a rendelkezésére álló összegből. 

A blogger csapat nagyrésze és a nyertes: Magdi, Mesi, Festy, Zsófi és Panni. A shopping-túrára egyébként a Style and Blogos srácok, Árpi és Berti is elkísértek minket. Nekik köszönhetjük a gyönyörű képeket! :)



Első utunk az It's time shopba vezetett, Zsófi ugyanis már hetekkel korábban kinézett egy gyönyörű, arany színű Fossil órát. A konkrét elképzelésnek köszönhetően viszonylag rövid időt töltöttünk az üzletben, tíz - tizenöt perccel később már haladtunk is tovább, előbb a Stradivarius, majd a Bershka felé.









Dél körülre már számos csomag sorakozott Zsófi kezében - az óra mellett gyönyörű táskákat, kiegészítőket vásárolt a Stradivariusban, s egy csodaszép csizmára is lecsapott a Bershkában. 
A legszebb zsákmány mégis ez a burgundi Zara táska volt. Zsófi már Festy egyik outfit - sorozata óta szemezett ezzel a különleges darabbal, s most végre szert is tehetett rá. Yay!


Összességében egy csodás napot töltöttünk a fővárosban, nagyon jól éreztük magunkat mindannyian! Gratulálunk Zsófinak, nagyon szép ruhadarabokat és kiegészítőket választott, ügyesen shoppingolt. 



1 comment:

  1. Looks like you had such an amazing time! Would love to meet you ladies too one day .. :)
    Love, Annelies

    http://loveand-laughter.blogspot.be/

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...