Monday 27 January 2014

TREND REPORT - 2014 SPRING / SUMMER - PART I.

Bár odakint még repkednek a mínuszok, egy kis tavaszt szeretnénk csempészni az estétekbe. Ezen a héten szeretnénk megmutatni a tavaszi-nyári kollekciókat meghatározó új trendeket, melyek közül ma hármat láthattok. 
Az új trendek között szinte minden tavasszal vannak visszatérő anyagok, minták, fazonok, színek. Nem lesz ez másképp idén sem, lesznek régi ismerősök, és lesznek olyan irányzatok, amelyek bár eddig is a ruhatárunk részei voltak, most kapnak igazán nagy szerepet. 




A fémes csillogás eddig csak az éjszaka és a báli szezon kiváltsága volt, a tervezők viszont most a hétköznapi viseletbe is beépítették ezeket a metál fényű ruhadarabokat. Aranyban pompázó műbőr szoknyák, ezüstre festett pamut pulóverek, fémesen csillogó flitter és metál fényű kiegészítők, táskák, cipők teszik az új szezont csillogóvá és elegánssá.




A sportos stílus már az előző szezonban is divatos volt, nyár végén és ősszel nagyon sok olyan pólót és pulcsit találtunk az üzletek kínálatában, amelyet szurkolói feliratokkal, számokkal, csapatnevekkel díszítettek. A tavaszi-nyári trendeket felvonultató divatbemutatókon újra feltűnik ez a trend, és olyan nagy márkák is beépítették kollekciójukba ezt a sportos dizájnt, mint a Gucci, Emilio Pucci, vagy Tom Ford. 
Kosaras rövidnadrágok, bomber dzsekik, vagy különböző sportágakra emlékeztető ruhadarabok kapnak helyet idén a hétköznapi viseletünkben.



Úgy tűnik, hogy a legfontosabb alapdarab 2014-ben az ing lesz. Ennek nagyon örülünk, hiszen szinte mindenkinek a ruhatárában megtalálható, és mi nagyon sokszor ezt az alapdarabot választjuk az összeállításainkhoz. Idén több fazont is kipróbálhatunk, felgombolhatjuk, de mélyen dekoltáltat is választhatunk, lehet átlapulós, vagy akár ingruha is. A lényeg, hogy az ingek már nem csak a munkahelyi öltözet kellékei, bátran viseljük hétköznapokon merészebb kiegészítőkkel, elegáns ceruzaszoknyákkal, vagy  kényelmes, laza szetteket is összeállíthatunk vele. 


Folytatás hamarosan a blogon! ;)
Legyen szép estétek!

1 comment:

  1. Lesz majd a cipőtrendekről is bejegyzés?:))

    http://amandaslifeandstyle.blogspot.hu/

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...