Friday 9 May 2014

FASHION TREND 2014 - ALL ABOUT THE BAGS

A sort az egyik legpraktikusabb alapdarabbal, az ún. tote táskákkal nyitjuk. Ezt a darabot talán a leghasznosabb női kiegészítőnek kiálthatnánk ki, hiszen egy jó könyvtől a laptopunkig életünk minden fontos tartozékának elegendő helyet biztosítanak, ráadásul soha nem mennek ki a divatból. Érdemes lehet ebből a fazonból egy merevebb tartású táskát választunk, így az se jelenthet gondot, ha csak egy pénztárcát, telefont és kulcscsomót dobunk a táska aljára - a fix tartásnak köszönhetően ugyanis a kiegészítő ugyanolyan szépen fog mutatni, mintha tele lenne pakolva. Sőt, egy nem tervezett bevásárlás esetén még extra helyet is könnyedén találunk hatalmas kedvencünknek hála. 

First of all let's talk about one of the most practical trends, the tote bags. There're no accessory - trends like this: these oversize shopper bags just never ever go out of fashion! They're also very workaday since we can carry nearly everything in them from a great book to our notebook or umbrella. They just look like Hermione Granger's magic bag: you can trot out whatever you want! But for sure, there're days when we don't want to tote every single gadget with ourselves - for that case, it might be useful to choose a well-poised bag that preserves itself.






Az új, 2014-es táskatrendek közül kétségkívül a legbájosabb a mini darabok megjelenése. Bár ezek a darabok - a kisebb box clutchokhoz hasonlóan - csak a legszükségesebb dolgaink elrejtésére szolgálnak, ha a legújabb divatőrületnek akarunk hódolni, mindenképpen érdemes beszereznünk legalább egyet belőlük. Előnyük, hogy könnyűek, s nagyon kényelmesek is, hiszen a már említett doboztáskákkal ellentétben vállpánttal hordva igazán menők, így a vállunkra téve, vagy felsőtestünkön átvetve viselhetőek. Ha kedvező áron szeretnétek mini táskákat vásárolni, érdemes megvizsgálni a C&A és F&F kínálatát, mi több ilyen darabot is láttunk az üzleteikben. 

Among the new 2014 bag trends the loveliest are the mini bags. Although these bags – as the box clutches – are able to hide only a few things, if we want to follow the latest fashion, we must purchase at least one of them. They are light and comfortable, while these bags are used with straps, crossing our upper body. If you want to buy mini bags for good prices, you should check F&F and C&A where we saw some pretty bags for you.




Lehet elegáns, ami bohó is? Hát persze! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ezek a különleges rojtos táskák. Ha már unod a hagyományos fekete vagy barna shoppereket, csempéssz ruhatáradba egy kis különlegességet ezekkel a merész, bohókás darabokkal. Hétköznapokra is tökéletesek, farmer - blézer kombóval éppolyan jól működnek, mint egy bájos csipkeruhával vagy vidám shorttal. Légy bátor, és engedd szabadon a fantáziád! 

May the bohemian be elegant too? Of course! Look at these fringe bags! If you are fed up with brown or black shoppers sneak these colorful trendy pieces into your closet! They are perfect for weekdays, with a jeans and blazer combo, or pretty lace dress, or maybe shorts, whatever. Be brave and let your mind free!





A borítéktáskák szerelmeseinek sem kell aggódniuk, ezek a klasszikus fazonok továbbra is virágkorukat élik majd. A kisebb modellekkel szemben azonban idén a nagyobb méretű borítéktáskák és box clutchok számítanak trendinek. Az a kis plusz hely pedig valljuk be, nem is jön olyan rosszul - elvégre nőből vagyunk, életünk a sok - sok nélkülözhetetlennek tűnő apróság magunkkal cipelése. 

Lovers of clutches don’t need to worry because this type will stay in style. This year the bigger envelopes and box clutches will be better choice. Let’s admit that a little more space is good enough, we are women, our life is to carry around little but indispensable things. 





Ha box clutchra vagy borítéktáskára vágytok, elsőként érdemes egy visszafogottabb, mindenhez passzoló színt választani, így például egy fehér - arany kombinációt, homokszínű darabot, vagy pasztell árnyalatút:

If you want box clutches or envelope bags, first you should choose some pastel colors that look well with lots of outfits. For example white with gold, sand, or other pastel shades:




Az idei szezon egyik legérdekesebb és legbájosabb újdonsága a nőies hátizsákok megjelenése. Mi egyszerűen belehabarodtunk ezekbe a tündéri kis táskákba, biztosan be fogunk szerezni egyet erre a nyárra. Egy csinos pasztell balerinával vagy vagány tornacipővel igazán jól mutatnának. Imádjuk pasztell színben őket, de egy apró virágmintás vagy merészebb csíkos hátizsák is jöhetne, ez az őrület szerelem első látásra! 

This year the most amazing new bag trend is the backpack. We fell in love with these beauties, we will definitely get some for the Summer. They will look perfect with flats, ballerinas or sneakers. We love pastels, but some mini flower patterns or stripes could look so good, this is just love at first sight.







Reméljük hasznosnak találtátok táskákról szóló trend riportunkat. Hozzátok mely fazonok állnak a legközelebb? Van olyan a fentiek között, melynek beszerzésére eddig nem is gondoltatok, de most felkeltette az érdeklődéseteket?
Legyen szép estétek, puszi: Style and Blog

Hope our report about the latest bag trends was useful for y'all. What trends do you love the most?Are there any new styles that you didn't know before, but you now wanna try? 


Have a wonderful day dears, wish you all the bests. Love,

Style and Blog

1 comment:

  1. Szió, mega szuper jó ez a bejegyzés, nagyon ízlésesen összeválogattátok:) Mint mindig mindent!
    Nem akartok valami olyan játékot indítani hogy lehetne beküldeni saját szett összeállításokat, amiket otthon készítünk, fotózunk mint ti egy szép szőnyegen, vagy háttérrel, és lehetne szavazni, és a legjobb nyerne valami apróságot, vagy ajándékutalványt amit levásárolhat a webshopotokban? Hm? Vagy valami ilyesmi...hogy az olvasók is megmutathassák mennyire inspiráljátok őket.
    Vagy a webshopotokban ha veszünk valami ékszert és felvesszük, lefotózzuk magunkat vele, akkor be lehetne küldeni nektek...Valahogy készítenétek egy olyan részt is a honlapon ami az olvasókról szól, ezáltal közelebb hoznátok őket, személyesebb lenne, az olvasók is magukénak érezhetnék a világotokat, illetve megoszthatnák veletek a sikerélményeket egy jó outfitről, vagy ilyesmi...
    Puszi, Mesinek üzenem hogy a fehér aranygombos szoknya iszonyatosan jó!!!
    Rony

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...