Tuesday, 28 April 2015

MY WEEK IN PICTURES - PANNISziasztok! Ma egy egészen hosszú bejegyzéssel indítjuk a hetet, remélem, nem bánjátok. Már előző héten elkezdtem összegyűjteni néhány újdonságot, az aktuális termékteszteket és pár személyes fotót, amiket mindenképpen meg szerettem volna Nektek mutatni. Sokan kértétek, hogy írjunk kedvenc termékeinkről, mik azok, amik beváltak és szívesen ajánlanánk őket. Igyekeztem divat, smink és sport témában is gyűjtögetni, ezek szerintem mind-mind érdekesek lehetnek. Remélem, találtok köztük új és hasznos infót, és ha nektek is van jó tapasztalatotok, mindenképpen osszátok meg velem, sosem árt egy kis eszmecsere. ;)

Hello everyone! This time we start the week with a longer post, I hope you don’t mind. I’ve started to collect the newbies, product reviews, pictures last week, that I wanted to show you. A lot of you asked us to write about our favorites, the products we use and like, tell you our experiences. I collected some news among fashion, sport and health topics, all of them could be interesting for you. I hope you will find some new and relevant information, and if you have tried these products and have experiences, don’t hesitate to share it with us!Indítsunk sporttal. A jó időnek hála, újra előkerülnek a futócipők, és végre van alkalmunk a szabadban is mozogni. Én szombatonként szoktam a futópályán néhány kört csapni. Imádok zenére futni, igazság szerint nem is tudnék nélküle, még a teljesítményem is sokkal jobb tőle. Eleinte készítettem magamnak különböző lejátszási listákat, de nagyon hamar meguntam őket, és azóta a Spotify alkalmazást használom. Így legalább mindig a legújabb slágereket hallom, és nincs gondom a zenék összeválogatásával. A futáshoz Mesihez hasonlóan én is elkezdtem használni a Helly Hansen új applikációját, a This is my Style tréninget. Az alkalmazás naplózza a futási adatokat, rögzíti a megtett távolságot, sebességet és az eltelt időt, így pontos képet kaphatunk a teljesítményünkről. Ezzel az alkalmazással lehetőségünk volt saját futónadrágot is tervezni. Ahogy egy-egy szintet léptünk, újabb és újabb mintákat/színeket kaptunk a tervezéshez. A nyertesek nadrág-tervei már elérhetőek az applikációból, nagyon szuper végeredmények születtek. Nekem még hiányzott volna pár kör, hogy ilyen szépségeket kreáljak, de ami késik nem múlik, ha jó idő lesz szombaton, újra futócipőbe ugrok és folytatom.
Sokat meséltem már, milyen nagy szenvedélyem lett a spinning, pontosabban a spinracing. 2 éve járok az Aktív Fitnessbe heti 3-4 alkalommal, ahol már új edzésekkel is ismerkedem. A csoportos órákat szeretem igazán, úgy érzem, a kondizás nem nekem való, nagyon hamar megunom, és bár voltak próbálkozásaim, de 15-20 perc után már csak a telefonomat böngésztem, ami lássuk be, nem túl hatékony mozgásforma. A csoportos órákon pont azt szeretem, hogy a folyamatos edzői jelenlétnek hála, nem vesztem el a motivációmat, mindig szabályosan végzem az adott feladatot, és az egyedül kondizással szemben itt kialakul egy jó kis csapat. A legújabb kedvencem Bán Robi hot-iron órája. A hot-iron egy olyan csoportos, súlyzós edzés, ahol egy súlyzórúddal és különböző súlyokkal dolgozunk, jobbnál-jobb zenékre. Mindenkinek személyre szabottan meg van határozva, hogy milyen súlyokkal dolgozzon, és akár egy személyi edzésen, Robi mindenkivel külön-külön foglalkozik, és segít, hogy a lehető leghatékonyabban végezzük a feladatot. Nem titok, hogy az első ilyen óra nagyon nehéz volt, a legegyszerűbb feladatok is iszonyú koncentrációt igényeltek, viszont összességében szuper élmény volt. Jelenleg heti egy ilyen órát igyekszem beépíteni, kettőt még nem is bírnék, haha. :) Ez az edzés számomra igazi kihívás, de pár hét után már lehet érezni a fejlődést, jobb a kondícióm, a testtartásom, és lassan, de biztosan alakulnak azok az izomtónusok, és természetesen az izomláz is garantált. Ha igazán látványos eredményt akartok elérni rövid idő alatt, és hozzám hasonlóan Ti is jobban kedvelitek a csoportos órákat, próbáljátok ki mindenképpen. 
A divatvilágban is kiemelt figyelmet szentelnek a sportnak, és az üzletek sorra dobják piacra a különböző sport-kollekciókat. A H&M, F&F üzleteiben is jobbnál jobb termékeket találhatunk az én legnagyobb örömömre. Ha pedig szeretnétek Nike termékeket vásárolni, érdemes az outletek kínálatát is szemügyre venni. Mivel elég messze vannak ezek az üzletek, mi csak akkor megyünk, ha egy-egy családi utazás során útba esik. Legutóbb például Győrbe utaztunk tesómékhoz, és akkor útba is ejtettük mindkét outletet, és szerencsénkre kincsekkel tértünk haza. A polgári Nike outletben legutóbb 8000 Ft-ért találtam cipőt, 2200 Ft-ért nadrágot, 1700 Ft-ért pedig sporttáskát. A srácok pedig 600-700 Ft-ért is válogathatnak a különböző focimezek között. A budapesti Premier Outlet Nike üzletében sportmelltartókat találtam 2000-3000 Ft-ért, ami nagyon kedvező ár, főleg, hogy ezek a termékek nagyon tartósak, akár évekig is bírják. Sajnos az outletekben nagyon változó az árukészlet, lehet már másnapra nincs egy darab sem az előző akcióból, óriási szerencse kell, hogy pont legyen az adott termék, amire szükség van, viszont alkalmanként szerintem érdemes betérni, mert az eredeti ár töredékéért juthatunk márkás, jó minőségű termékekhez. Ti szoktatok egyébként outletekben vásárolni? Szerintetek megérné többször is benézni?

Let’s start with sports. Thanks to this beautiful weather we could put the sportsshoes on and go outside. Saturdays I run some circles on a runway. I love to listen to music while running, to be honest I couldn’t even take one step without it and my performance is much better. I used to create playlists but nowadays I prefer Spotify. This app lets me listen to the newest music and I don’t have to spend time collecting music. I started to use the new Helli Hansen app called This is my Style which Mesi told me. This app monitors me while running, saves the time, distance, speed, so I know exactly my performance which is very motivating. I also could design a pair of pants, and when I reached a new level by running, I received new features to decorate the pants. You can see the winner designs in the application, they’re cool! I still needed some circles to create such beautiful designs, but maybe a little later, if the weather will be nice, I will continue running.
I have told you several times how big fan I am of spin racing. I go to Aktiv Fitness, I started 2 years ago, I go 3-4 times a week. Nowadays I'm not only there because of spinning but I also try new sports. I don’t really like the gym alone, I usually go to classes, because when I’m alone, I get bored quickly. On the classes I am motivated because of the trainer and it’s also great how we become a team. My new favorite is the Hot Iron class of Robi Ban. Hot Iron is a one hour long training with weights and rod and of course music. The weights are different person by person, and Robi is always there helping with his advices. It’s no secret that the first Hot Iron class was horror, even the simplest exercises were extremely hard, but I developed quickly and now I like it very much! Now I go once every week, I’m stil too week for two – haha. This training is not easy, but after a few weeks everybody feels the vhange, how the muscles get stornger and my posture is getting better and better. If you like classes and you would love to see quick development on your body, try Hot Iron!
Fashion industry is up to date among sports, the stores are full with new sporty lines. There are beautiful sports goods in H&M and F&F. If you like Nike but you have tight purse, try outlets. The outlets are a little far from our city, so we only go when we are travelling somewhere, but when I go, I usually find something beautiful. Last time, when we were travelling to my sister to Győr, we stopped at both, and I have found wonderful items. At Polgár I found shoes for 8000 Ft, pants for 2200, bag for 1700. There are great shirts for boys for only 600 Ft. I found beautiful sports bras at Budapest for 2000, which is a very low price, because these items are very durable.  Unfortunately outlets have a very various palette of products, sometimes there are nothing to buy but other days you can find anything you needed. So I think it’s useful to stop by occasionally. Do you go often to outlets? What is your opinion?
A baráti társaságunkban nagy hagyománya van a közös főzéseknek. Múlt héten épp nálunk volt a legutóbbi team-cooking, ezzel ünnepeltük meg, hogy leadtam a diplomamunkámat.  Mindenki valami könnyű, friss, tavaszias ebédre vágyott, ami könnyen elkészíthető. Végül gyros csirkefalatokat választottunk friss salátával. 2 éve, amikor Görögországban nyaraltunk, az egyik étteremben fetás-bazsalikomos sült krumplit is tálaltak a gyroshoz, azóta nagy-nagy kedvencem, egyszerűen isteni, így most is az asztalunkra került. Gondosan ügyeltem arra, hogy még a tálalás is olyan legyen, mint anno a görög tengerparton. Az ebéd hipp-hopp elkészült, hiszen a zöldségeket csak apróra vágtuk és meglocsoltuk egy kis olíva- és lenmagolajjal, a húshoz pedig Maggi Gyros csirkefalatok alapot használtunk, amit egy kevés olajjal össze kell keverni, majd megsütni benne az apróra vágott húscsíkokat. A végeredmény szerintem csodás lett, finom és egészséges, egy igazi tavaszi vitaminbomba. 
TIPP! A Maggi Gyros csirkefalatok alapot azoknak ajánlom, akik igazi görög ízre vágynak. Több keveréket és alapot is kipróbáltam már, és szerintem ez adja vissza a legjobban a görög tavernákban tálalt gyros hangulatát. Jó étvágyat! ;)

We often cook together with our friends. The last team cooking was at our flat last week, celebrating that I have finished my thesis. Everybody wanted some fresh, Springlike meal that is easy to make. Finally we made gyros with salads. Two years ago when we were in Greece, in a restaurant they served fries with feta and basil, which was very good so I decided to make some similar fries, and I also tried to make it look the same. The lunch was easy to make, we only had to cut the vegetables into small pieces and pour it with olive, and we had to fry the chicken breasts with Maggi’s gyros base. The meal was great, fresh and healthy,a spring vitamine bomb.

TIP! I recommend Maggi’s gyros base for those who would like to eat some greekish food. I’ve tried several spices and this was way the best. ;)

1. ZARA táska és szandál | 2. L'Oreal Nutrigold Arcolaj
3. Goldskinhungary aranytetoválás (megvásárolható itt / shop here>>) | 4. Gap felső ZARA statement nyaklánc

Az újdonságok között főleg apró kiegészítők szerepelnek, amiket a H&M-ben vagy Stradiavariusban vásároltam, és megérkeztek az ebay-ről rendelt fülbevalóim is, amik szerintem egytől egyig gyönyörűek. Az újdonságok közül az idei tavasz/nyár nagy slágere, az aranytetoválás sem maradhat ki, a Golskinhungary oldalán több gyönyörűség közül is választhattok. A ruhaüzletek közül a Zarából egy gyönyörű táskát, egy sárga szandált és egy barack színű, kövekkel díszített felsőt szereztem be, a Gap üzletében pedig rábukkantam a tökéletes alapdarabokra, kényelmes farmert és csíkos felsőt választottam a tavaszi szezonra.

Here are some newbies from H&M and Stradivarius, and I also have received the earrings I ordered from ebay, all of them are beautiful. I shouldn’t forget about the golden tattoos of the new season, Goldskin Hungary has planty styles to choose from. I purchased a yellow sandal, an amazing bag and a rhinestoned top from Zara, and I’ve also found some perfect basics at Gap, I bought a comfy jeans and a striped top for the new season.

1. H&M Barack körömlakk /H&M peach nailpolish  | 2. F&F top és nyakánc / F&F top and necklace
3. ZARA top KLAUS KOBEK óra/watch | 4. Fülbevalók / Earrings - EBAY | Arany gyűrűk / Golden rings - H&M & STRADIVARIUS
Pár hete részt vettünk egy nagyon különleges 'beauty' sajtótájékoztatón. A rendezvényen több márka is bemutatta az aktuális újdonságait, és egy új márka, a Nuxe is bemutatkozott, amely a bőrápolásban kínál olyan különleges termékeket, amelyek főként természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. A széles termékpalettáról a Créme Fraiche 24 órás nyugtató és hidratáló arckrémet próbáltam ki, ami egy ultra-könnyű arckrém. Nagyjából 1 hónapja használom, és nagyon elégedett vagyok, könnyed, kellemes textúrájú, jó illatú krémről van szó. A bőröm pedig puha és jól hidratált. A jó tapasztalataimnak hála  most a Nuxellence Detox anti-aging bőrápoló készítményükkel szemezek, és nagyon kíváncsi vagyok a Huile Prodigieuse száraz olajra is, ami használható arcra, testre és hajra is.
Ha van kedvetek megismerkedni a márka többi termékével, ITT olvashattok róluk, és ugyanitt megtaláljátok azokat a patikákat is, ahol megvásárolhatóak a termékek.
A sajtótájékoztatón a bőrápoló termékek mellett az illatok is főszerepet kaptak. A Kenzo új parfümjét, a Jeu D'Amour-t is itt ismertük meg, ami egy nagyon könnyed, tavaszi illat, csupa-csupa virág és gyümölcs. A könnyedsége miatt bátran ajánlom hétköznapokra, mindenképpen tegyetek vele egy próbát, ha parfümériában jártok! ;) A Chanel újdonságai közül a legkedvesebbek számomra a rúzsok voltak, a nude árnyalatok közül nagy kedvencem a képen is látható 402 - Adrienne árnyalat.
A sminktermékek közül még a Bourjois új szempillaspirálja, a Clarins szemhéjpalettája és ajaktökéletesítő stiftje, valamint a Guerlain bronzosítója keltette fel az érdeklődésemet. Ezek azok a termékek, amik a sajtótájékoztató után egyből a beauty-wishlistemen landoltak, és ha kipróbáltam őket, jelentkezem a tapasztalatokkal.

A few weeks ago we went to a special beauty press conference. There were brands with their new products. We were lucky to try Nuxe, which is a new skin care brand made of high quality natural ingredients. I tried Créme Fraiche, which is a 24 hour lasting light face cream. I have used it for a month and my skin is well hidrated and beautiful, I like it very much. Thanks to my good experiences now I want to try their Nuxellence Detox anti-aging cream and the Huile Prodigieuse dry oil which is great for your skin or your hair.
If you want to know more about these products, you can read about them more here, and you will find there the list of the pharmacies, where you can buy them.
Later on the conference we could try some new fragrances, like Kenzo’s new Jeu D'Amour which is a light spring fragrance with lots of fruits and flowers. I would recommend it for weekdays as it is really gentle, try it if you go to drogeries. Among Chanel’s news my favorites were the lipsticks, my number one favorite shade is 402 – Adrienne, which you can see on the picture.
I have to mention Bourjois’s new mascara, the new eye shadow palette from Clarins and Guerlain’s new bronzer. These are the items that landed on my wishlist right after the press conference. If I am lucky enough to try them, I will tell you my experiences!


A hajápolásban még mindig elkötelezett rajongója vagyok az Aussie termékeknek. A sampon, balzsam, és a 3 perces pakolás a valaha volt legjobb kombináció a hajamnak, és az illatuk egyszerűen csodás. Nagyon jó szívvel ajánlom, szerintem magasan az egyik legjobb hajápolási termékcsalád. Most a hajhabot és a hajlakkot próbáltam, és ebben sem okoztak csalódást, nagyon elégedett vagyok, szerintem mindenképpen megér egy próbát, és van egy olyan érzésem, hogy sokan hozzám hasonlóan, visszatérő vásárlók lesznek. ;)

I’m still obsessed with Aussie hair care products. The shampoo, the balm and the 3 minute mask is the best combination for my hair ever. Everybody should try it, I think it’s one of the best hair products. Now I tried the hairspray and the mousse, and I got what I expected. I think who tries them will buy them again and again.


A kedvenc beauty vloggereim ódákat zengenek a híres Sigma termékekről, éppen ezért már alig vártam, hogy kipróbálhassam őket. A sminktermékek nagyon szuperek. A szájfényeknek nagyon jó a színe, szuper az illata és az állaga. A szemhéjfestékek pedig tartósak, jól pigmentáltak, kifejezetten könnyű velük dolgozni, szóval óriási piros pont. A legnagyobb dicséret azonban a sminkecseteknek jár. Különösen nagy kedvencem lett a 3DHD™ Kabuki ecset, ami az alapozó és korrektor felviteléhez nyújt segítséget. A nagy ecsetet az egész arcon, a kisebb ecsetet pedig a szem környékén és a szájkontúrhoz használom. 

My favorite beauty vloggers keep posting about how fantastic are Sigma accessories, I couldn’t wait to try them. Mostly I was curious about brushes. Mesi and I were looking for the best brushes for a long time, so this Sigma Beauty test came just in the right time. The products are very good. The colors of the lip glosses are beautiful, they smell good, and their texture is great, although I prefer lipsticks. The eye shadows are well pigmented, long lasting, easy to put on, very nice. Their best products are brushes, they are very high quality, fantastic products. My biggest favorite is  3DHD™ Kabuki brush, which helps applying the foundation and the corrector. The bigger is perfect for your face and the smaller for your eyes.

OUTFIT - H&M kabát (vásárlás itt), táska és nyaklánc | Sheinside top (vásárlás itt) | Stradivarius gyűrűk | Gap farmer (vásárlás itt)
OUTFIT - H&M coat (shop here), bag, necklace | Sheinside top (shop here) | Stradivarius rings | Gap jeans (shop here)

A mai bejegyzést egy outfittel zárom. Tényleg! Feliratkoztatok már a H&M hírlevelére? A feliratkozással 25 % kedvezményre jogosító kupont kaphattok, amit egy általatok választott termékre tudtok felhasználni. Ezt a kedvezményt kihasználva vettem meg ezt a gyönyörű pasztell kabátot. ITT>> találjátok a feliratkozáshoz szükséges linket, szerintem mindenképpen érdemes kihasználni!

Jó hosszúra nyúlt ez a bejegyzés, de nem bánom, a diplomamunka írás után felüdülés, hogy ilyesmiről pötyöghetek Nektek :).
Most szaladok hot iron edzésre, utána vacsi, és este megnézem a Trónok Harca legújabb részét, amit már alig vártam, olyan izgi az új évad! :)

Legyen szép estétek! Puszillak Titeket: Panni

Have you subscribed yet to H&M newsletter? If you do, you receive a coupon which gives 25% off your favorite item you choose. I subscribed and used the coupon to buy this beautiful pastel coat. You can find the link here to subscribe!
This post is a little longer than usual, but I don't care, I like to write and chat with you guys.
Now I'm running to hot iron training, later I will have a dinner, and than I will watch Game of Thrones - I think the new season is very interesting. :)

Have a great night, kisses: Panni

4 comments:

 1. Szia Panni!
  Nagyon jó lett ez a bejegyzés, nekem külön tetszik, hogy ilyen részletes és hosszú!
  A futással én is próbálkoztam, de nekem nem igazán jön be. Viszont én is inkább a csoportos edzéseket szeretem, mert nagyon jól építi a csapat szellemet, illetve nagyon jól inspirál is.
  Azt a fetás krumplit tuti ki fogom próbálni.
  Nagyon tetszenek a kiegészítők, különösen a gyűrűk. Az aranytetoválást is tetszik, szerintem kipróbálom majd :)
  Szép estét :)

  ReplyDelete
 2. Szia Panni! A H&M kabáthoz nem tudnál linket küldeni? Nem találom a webshopban, de lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el. Egyébként nagyon szeretem az ilyen bejegyzéseidet, én is szombatonként járok futni, egyébként pedig hét közben súlyzós edzést csinálok. További szép hétvégét neked!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szia Judit! Nagyon köszönöm az üzenetedet! Megkerestem a kabátot, jelenleg csak 46-os van. Mivel még nagyon új a webshop, nem tudom, milyen gyakran frissülhet, de szerintem nézz vissza gyakran. hátha lesz belőle méret! Egyébként a mai futásomat sajnos elmosta az eső, na de holnap hátha jobb idő lesz! ;) Szép estét Neked! A link: http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0257974001.html

   Delete
 3. You look awesome Panni! I love your blog - it always inspires me. Kisses from Warsaw.
  Can you link your "sheinside top"?

  ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...