Wednesday 9 September 2015

WELCOME BACK

Heart It
Sziasztok drágáim!
Részemről hatalmas örömmel végre biztosan jelentem: visszatértem. Több, mint három hónap telt el, úristen, még így kimondani is hihetetlen, milyen rég volt. Most hirtelen olyan távolinak tűnik minden... eszméletlenül hiányzott (tulajdonképpen hiányzik) a "régi életem", vele együtt elmondhatatlanul hiányoztatok Ti is. Folyamatosan küzdöttem ezzel, de egyszerűen nem volt időm (és sajnos erőm se) arra, hogy írjak. Vagy fotózzunk. Vagy úgy egyáltalán, kikapcsolódjunk egy picit. 
Kérlek ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, tényleg nagyon nehéz időszak van mögöttem. Nagyon sok üzenetet kaptam és hiheteltenül jólesnek, viszont nem álltam rá készen, hogy reagáljak. Tulajdonképpen senkinek, még a legközelebbi barátoknak se. Nagyon nehéz beszélni az elmúlt időszakról, borzasztóan megviselt, ami a költözés után következett, szégyen vagy sem, összezuhantam. Nem találtam a helyem, depresszív lettem, először pszichésen, majd külsőleg is egyre rosszabbul viseltem, sokat betegeskedtem, teljesen elhagytam magam, nagyon sokat híztam. 

Most pedig újra költözünk, hazamegyünk. Bár egyelőre fogalmam sincs, mint jelent pontosan a "haza", hova is pakolunk és úgy egyáltalán, hogyan tovább. Viszont azt tudom, hol a helyem. Rengeteget tanultam, legfőképpen magamról, s arról, hogy hova nem akarok eljutni soha többé. Átértékeltem a számomra fontos dolgokat, új célokat fogalmaztam meg, s szeretnék újra visszatérni régi ömagamhoz. Nagyon köszönöm a türelmeteket és támogatást, nagyon hálás vagyok és nagyon sokat jelentett végig. Ha szeretnétek, mindenképpen mesélni fogok az elmúlt időszakról hosszabban is. Még ezer éve elkezdtem egy My Weeket, s hónapok óta most először érzem, hogy szívesen befejezném, szívesen elmesélnék mindent, amennyiben van rá igény.
Addig is sok - sok puszit küldök, remélem, hogy jól vagytok, bízom benne, hogy továbbra is szeretni fogjátok az új posztokat, s remélem, azért nem mondtatok le rólam, rólunk.
Love y'all,
Mesi

Hello my beauties,
Finally I can safety say: I am officially back. It's been more than 3 months, gosh, saying out loud and still unbelievable. Everything seems so far from this point... I've missed my whole life, and I've missed you guys so much too. I've tried to do my best, but unfortunately I haven't got neither time nor strength to write. Or to shot some looks. Or even to chill out a little bit.
Please forgive me guys for being away so long, but I really lived through hard and dark times. I've recieved tons of messages and they had really warmed my heart, but I wasn't ready to respond them, even to my closest friends. Telling anything about this period is really hard to me, it's really took me down; shame or not, I fell apart. Simply I couldn't find my place and became a little depressive, I betrayed myself psychically and later on my body too: I felt sick a lot and gained a lot of weight.

And now we move again, this time way back home. Despite I have no clue what exactly "home" means, and where will we live. But I know where my place is, I've learned a lot, especially about myself and about the person I never want to be again. I revalue the important things in my life, I aim new goals, and go back to my true self. I really appreciate your patience and support, I am grateful and mean the world to me. If you want to, I will definately write a longer article about my past episode. Hundred years ago I started a My week in pictures post, and finally I am willing to finish it, and tell you all the stories, if you want to hear them.
Until then, I hope you are all okay, and thanks for not giving up on us.
Love y'all,
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It


OUTFIT
BÉZS FODROS RUHA / BEIGE RUFFLE DRESS - MANGO (megvásárolható itt / shop here ››)
FEKETE DZSEKI / FAUX LEATHER JACKET - SHEIN 
NYAKLÁNC / STATEMENT NECKLACE - ZARA
GYŰRŰK / RINGS - H&M
ÓRA / WATCH - KLAUS KOBEC 
TÁSKA / BAG - ZARA
LAPOS FŰZŐS CIPŐ / LACEUP FLATS - ZARA

PHOTOGRAPHED BY BERTIOLAH

SHOP THE LOOK

11 comments:

  1. Örülünk, hogy újra "itt" vagy/vagytok! Csodásan nézel ki! Várjuk a beszámolót! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. De drága vagy, nagyon szépen köszönöm! :)
      Rendben, igyekszem a hétvégén megírni. Sok puszi!

      Delete
  2. Varom az irast, mert azt hiszem en is hasonlo helyzetben voltam az elmult idoszakban... Legalabb jo tudni, hogy nem vagyunk ezzel egyedul, fel a fejjel! :) Koszonjuk, hogy errol is irsz, nem csak a jo dolgokrol.

    ReplyDelete
  3. Én is várom, velem ugyanez történt a tavaly decemberi költözésünk után... Olyan jó olvasni, hogy nem feltétlenül én vagyok a gyenge, mert ez igenis mással is megtörténhet! Sok puszi <3

    ReplyDelete
  4. Szia Mesi...nem tudom emlékszel-e rám, én voltam az a lány aki elmesélte itt kommentben, hogyan mentem fel Pestre Debrecenből, hogyan lett tele a hócipőm a fővárosi sznobizmussal és hogyan lettem egyre betegebb és betegebb...már gyakorlatilag fulladtam...amikor egy nap felhívtam anyukámat hogy azonnal jöjjön értem...vigyen haza.
    Látod, megmondtam...Én akkor nem akartam vészmadár lenni...Talán ki is posztoltad a kommentemet és válaszoltál is rá..
    Viszont előre láttam hoyg ez lesz, nagyon sokba hasonlítunk és egyszerűen benne volt az egészben hogy nem vagy megérve még ekkora drasztikus "levegő" változásra.... Nem mindenkinek való az, ilyen fiatalon... CSAKIS A SZÍVEDRE HALGASS, érezd jól magad újra a kedves városodban, ne törődj semmivel, ne stresszelj mert: az egészségnél nincs fontosabb. Se a munka, se a pénz, semmi...Borzalmas lepukkanni és orvoshoz járni.Légy hálás nap mint nap amikor felkelsz hogy van 2 kezed, lábaid, nem kell állandóan orvosnál dekkolnod, bármilyen irányt választhatsz. A többi meg jön majd magától.
    PUSZI

    ReplyDelete
  5. Nagyon örülök, hogy visszatértél!:)
    Érdekel, hogy mi történt veled, nagyon várom a beszámolót!
    Remélem újra visszaköltözik a boldogság az életedbe!:)

    ReplyDelete
  6. Örülök, hogy újra itt vagy! Gyönyörű vagy mint mindig :) És én is szívesen olvasnám a beszámolót.

    ReplyDelete
  7. Jó, hogy újra itt vagy. Sajnálom, hogy nem úgy jött össze a váltás ahogyan szeretted volna. Szívesen elolvasnám a történeted azon részét, ami publikus.
    Azt mondják ha nincs rendben a lélek a test is hamarabb megbetegszik, így üzen.
    Lehet, hogy híztál, mindenesetre nem igazán látszik a képeken. Ugyanolyan csini vagy, mint voltál. :)

    ReplyDelete
  8. Ird ki magadbol azt, amit megoszthatsz velunk. Biztosan nagyon nehez lehetett.... Sajnalom, h nem ugy alakult, ahogy szeretted volna, de nem keso valtoztatni soha semmin :) Csak cselekedni kell!

    ReplyDelete
  9. Can you share with us what happened to you

    ReplyDelete
  10. Szia Mesi,

    Sajnálom, hogy így alakult de ahogy érzem soraidból már tudod, hogy merre van a boldogságod. Ne bánd ezt a kitérőt, legyen az bármilyen nehéz, mert biztos sokat tanulál ezalatt magadról, arról, h mit is szeretnél igazán. Van az a Kelly Clarkson dal, what doesn't kill you makes yoou stronger - na ezt hallgasd amikor kicsit úgy érzed összejönnek a dolgok :)
    És persze én is várom, hogy megoszd velünk amiről írtál. Biztos sokaknak tudnal ezzel segiteni.
    Hajrá! V Vera

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...