Wednesday 16 December 2015

FRIZURA TIPP AZ ÜNNEPEKRE


Sziasztok!
A mai posztban folytatódik karácsonyi nyereményjáték sorozatunk, amelyben most egy nagyon értékes és hasznos Rowenta hajszárítót sorsolunk ki. Hétvégén én is kipróbáltam a készüléket, és ha már teszteltem, készítettem egy elegáns, de nagyon egyszerűen elkészíthető frizurát, amely néhány lépésben megvalósítható, és amit akár az ünnepek alkalmával Ti is kipróbálhattok. 

Hey Girls,
Today our Christmas Giveaway series continues. You can win a very worthy and useful Rowenta hair dryer. Last weekend I tried the same thing, and while testing it I created a tutorial post to show you how a simple but elegant hair bun is made. Why don’t you try it during the holidays? 

FRIZURA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
- Hair style step by step -


Hajmosás után hajvégápolót használtam, majd megszárítottam a hajamat. A tincseket szárítás közben egyesével megcsavartam, hogy a végeredmény egy picit hullámos legyen. Talán ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy laza hullámokat készítsünk. Ti próbáltátok már ezt a módszert?

After washing my hair I put on some conditioner, and dried t with the hair dryer. While drying my hair I screwed my hair lock by lock with my hands, so that the result is a loose wavy hair. Have you tried this technic yet?

Csipke body: women'secret
A hajamat ezután copfba fogtam, és a hajgumi fölött kettéválasztottam úgy, hogy legyen egy nyílás a hajamban, amelyen felülről áthúztam a copfomat. Így kaptam meg a második képen látható eredményt. Ezt mindaddig ismételtem, amíg már tényleg nagyon rövid maradt a copf, és ekkor hullámcsattal megtűztem. Itt egy kis hajlakkal is érdemes fixálni a kósza hajszálakat. Ha eddig eljutottunk, az is használható végeredmény, de még szebb és mutatósabb lesz, ha tűzünk még bele egy díszesebb csatot is. Ilyen egyszerű! :) A csatot egyébként a H&M-ben vettem a napokban.

Next I made a pigtail and separated my hair above the rubber ring so that it has a hole in it. Next I pulled every locks through the hole from above, till every locks were very small. Than I pinned it and used some hairspray to fix every hair. If you reach this pint you get a quite good result, but if you want, you can also use a beautiful hairpin, which I got from H&M, and pin it in your hair. This is it :)


Nos, hogy tetszik? Remélem kedvet kaptatok egy kis kísérletezéshez, és ki fogjátok próbálni az ünnepek alatt. 

How do you like it? I hope you got in the mood for exploring and you are going to try it during the holidays.


NYEREMÉNYJÁTÉK
- Giveaway - 

A mai posztunkban bemutatott hajszárító egyik különlegessége, hogy jelenleg a legcsendesebb hajszárító Európában. Amellett, hogy halk, képes extra gyors hajszárításra is nagy teljesítményének köszönhetően. A Rowenta újdonsága használat közben amennyire csak lehetséges, kíméli a hajat, automata technológiájának és az ionizációnak köszönhetően például jóval kevésbé roncsolja a haj szerkezetét, mint más hajszárítók. Még több információt itt találtok a készülékhez:


The hair dryer seen in this post is a special one because it produces the least amount of noise in Europe among hair dryers. It’s not just quiet, but also it can dry your hair really quick, because of it’s high performance. While using the hair dryer, it protects the hair as it should, thanks to it’s automatic technology and ionizing function it doesn’t damage the hair. For more information about the product visit:


Teendők a nyereményjátékban való részvételez: 
  1. Kövess minket Facebookon!
  2. Kövesd a Rowentát Facebookon!
  3. Írjátok meg a poszthoz tartozó Facebook bejegyzés alá kommentben, hogy szerintetek kinek, melyik sztárnak vagy ismert személynek van a legjobb frizurája!
A megfejtéseket 2015. december 18-án péntek délig várjuk, sorsolás és eredményhirdetés péntek este! Sok szerencsét mindenkinek! Legyen csodás napotok!

To participate in the giveaway:

  1. Follow us on Facebook!
  2. Follow Rowenta on Facebook!
  3. Write under the post in comment, which star do you think has the most amazing hair style!

Deadline is 18th December 2015 noon, results are coming in the evening. Good luck and have a wonderful day!




1 comment:

  1. Szuper ez a haj, és ez a ruha is mesésen áll. Meg lehet kérdezni, honnan van? Előre is köszi!

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...