Monday 13 June 2016

BASIC STYLE GUIDE - DEAR DENIM

SZÍNEK

Érdemes a fazonok előtt a színekről is beszélni. Az őszi / téli szezonban az egészen sötét indigó kék és a fekete hódít, a nyári időszakban viszont válasszunk bátran világosabb árnyalatú farmer termékeket. A koptatott darabok is igen népszerűek, ám ezekkel vigyázzunk, mert erősíthetnek. Legyen egy egyszínű koptatásmentes alapdarabunk, azzal biztosra megyünk, és mindenhez jól kombinálható lesz.


SZŰK SZÁRÚ FARMER

Bár a divatheteken több trapéznadrágot is láthattunk, és szóba került, hogy újra hódít majd ez a trend, a hétköznapokban mégis megmaradt a jó öreg szűk szárú farmer, ami már évek óta az egyik legfontosabb alapdarabja a ruhatárunknak.  


SZAGGATOTT NADRÁGOK

Az úgynevezett damaged jeans még mindig nagy trend, sőt egyre feltűnőbb, egyre merészebb megoldásokkal találkozhatunk. Nem ritka az sem, hogy a farmer minden egyes négyzetcentimétere valamilyen módon szaggatott vagy éppen koptatott. Ezekhez a darabokhoz érdemes egyszerűbb felsőket választani, jól mutatnak egy basic fehér pólóval, egyszerűbb szabású blézerrel, vagy egy vagány bőrdzsekivel is. A visszafogottabb stílus kedvelői választhatnak csak a térden megvágott farmerek közül is. Ezeket a termékeket minden esetben érdemes felpróbálni, mert egyáltalán nem mindegy, hogy hová esik a szaggatás, vagy a térden a vágás. 


SHORTOK

A nyári időszak legkedveltebb darabja a short. Minden nyaralás és fesztivál kötelező kelléke, kényelmes, praktikus, ráadásul szinte mindennel jól kombinálható. Érdemes egy kicsit hosszabb fazont választani, hogy a hatás ne legyen közönséges. Ha viszont egy egészen rövid shortot szeretnénk viselni, akkor válasszunk hozzá hosszított zakót, vagy egy inget is a derekunkra csavarhatunk, hogy elkerüljük a bámészkodó szemeket. 


OVERÁLOK

Idén hódít a farmer overáll, amely egyszerre játékos és hihetetlenül vagány! Nyári kánikulában viselhetjük crop-toppal, de hűvösebb időben akár hosszú ujjú felsővel is. 


FARMER INGEK ÉS DZSEKIK

A farmer ingek és dzsekik tökéletesek a hűvösebb napokra. Az ing előnye, hogy jól lehet vele rétegezni az öltözékünket, viselhetünk alatta egy topot, de akár fölé is vehetünk egy blézert vagy egy kis kabátot. Viselhetjük nadrággal, ha sportosabb összeállításra vágyunk, szoknyával kombinálva pedig elegánsabb lesz az összeállítás. Az ingek jól mutatnak óriási statement ékszerekkel, de a derekunkra kötve is jól kiegészítik öltözékünket. A farmerdzseki jó helyettesítője a bőrdzsekiknek és a zakóknak. A rövidebb fazonokat viseljük könnyű nyári ruhákhoz, a hosszabbakat pedig a nadrágos szettekhez ajánljuk. 


SZOKNYÁK

Szoknyákból is bátran válasszunk farmer anyagból készült termékeket. Akárcsak a nadrágoknál, a szoknyák esetében is divatosak a szaggatott, roncsolt hatású darabok. A farmer sportosságát puhíthatjuk azzal, hogy egy elegánsabb blúzt viselünk hozzá. Mindig érdemes játszani kicsit a sportosság és az elegancia kombinációjával, a végeredmény általában különleges és trendi lesz.

2 comments:

  1. Love the denim styles! So gorgeous! :) x
    Helena – Swedish girl in Tokyo
    http://www.ilenczfalva.com/
    https://www.instagram.com/helena_de_ilenczfalva/

    ReplyDelete
  2. Sziasztok, megint nagyon jó összeállítást csináltatok, öröm olvasni. Igényes, jól összeszedett, szép cikk. Egy észrevételem lenne: az utolsó 4 képkockából álló montázs bal alsó részén lévő fotó nagyon félelmetes. Az a lány valószínű hogy élőhalott, borzalmasan lesoványodott lábak, kiálló csontok, remélem nem ez a követendő példa!

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...