Wednesday 13 March 2013

BOOHOO FLATS

IMG_6539-001_2.jpg
Heart It
IMG_6502.jpg
Sziasztoooook! Tegnap szuper meleg idő volt, így volt alkalmam felvenni a boohoo.com-ról rendelt ezüst orrú balerinámat. A méret miatt izgultam, de feleslegesen, mert pont jó, egyszerűen tökéletes. Az új kollekciókban szívesen díszítik a cipők orrát, más színnel vagy anyaggal, és ettől szerintem sokkal különlegesebbek, mint az egyszínű társaik. Nektek tetszenek ezek a cipők?
A cipővel együtt még egy pirosas-narancsos (nem lehet eldönteni :D) szoknyát rendeltem, hasonló fazonú, mint Mesi lime zöld szoknyája. Nagyon szép színe van, élőben még szebb, mint képen, és szerencsére a méret is szuper. Ezer hála Mesinek, hogy felfedezte ezt az oldalt, hiszen a termékek gyönyörűek, maximálisan elégedett vagyok, és a szállítás is gyors. Remélem hamarosan lesz olyan jó idő, hogy a szoknyát is meg tudom majd mutatni itt a blogon! ;)
Szeretném megköszönni azoknak a segítségét, akik kitöltötték a szakdolgozatomhoz szükséges kérdőívemet. Rövid idő alatt hihetetlen sok adat összegyűlt, ezzel pedig nagyon nagy mértékben könnyítettétek, és segítettétek a munkámat. <3
Ha időtök engedi, kérlek Titeket, hogy Árpinak, a Style and Blog egyik fotósának is segítsetek. Ő is most végez pszichológia szakon, és sok kitöltőre van szüksége!
A kérdőívet itt eléritek: www.thesistools.com/thesissurveyMinden kitöltőnek nagyon köszönöm! :)
Legyen gyönyörű napotok!
...
Helllooooo! Yesterday was a fantastic sunny and warm day so I could put on my new silver toe flats I ordered from boohoo.com. I was not sure about it's size, but it's perfect. New collections are full of cap-toes, which make shoes look beautiful and more interesting. Do you like these shoes?
I've also ordered a new orange-red (can't decide) skirt, which is similar to Mesi's lime green one. I hope the weather is turning warm soon, so I can put the skirt on to show you here on the blog! ;)
IMG_6543.jpg
IMG_6528.jpg
IMG_6548-001.jpg
IMG_6536.jpg
IMG_6508..jpg
outfit.jpgBLÉZER / BLAZER -  H&M
PÓLÓ / T.SHIRT - PULL AND BEAR
FARMER / JEANS - LEVI'S
GYŰRŰ / RING - MANGO
TÁSKA / CLUTCH - SIX
CIPŐ / SHOES - BOOHOO.COM

shop the look.jpg

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...