Saturday 24 August 2013

CERAMIC PRINT - BLUE AND WHITE AGAIN

Heart It

Gyönyörű szombat reggel van, sziasztok! Ma végre lehetőségem volt kicsit tovább aludni, ami nagyon jólesett. Végül a postás bácsi csengetésére ébredtem, aki egy szuper blézerrel érkezett - a vateráról vásároltam, elképesztően jó áron! Hamarosan készítek vele outfit fotókat is, remélem Nektek is tetszeni fog!
Az elmúlt napjaim elég mozgalmasan teltek tehát, szinte alig voltam itthon, úgyhogy most szuper érzés bepótolni, ami elmaradt: azt hiszem, leszaladok a boltba, veszek egy hatalmas adag jegeskávét és egy kakaós csigát és megnézem a legújabb Pretty Little Liars. Ti nézitek még ezt a sorozatot? Számomra már nagyon vontatottá és unalmassá vált, de valamiért mindig letöltöm az új részt, abban bízva, hogy mégis valami izgalmas fordulatot vesz a cselekmény. Tudtok egyébként valami szuper sorozatot ajánlani? 

A mai outfitemet már futólag megmutattuk a blogon, ebben látogattam ki az M3 Outlet Centerbe, ahol egy hosszú napot töltöttünk el nézelődéssel, a kínálat feltérképezésével és fotózással, hogy mindennek Ti is részesei lehessetek. Ma este megtekinthetitek majd a shopping túránk utolsó felvonását, a korábbi két bejegyzést pedig itt és itt olvashatjátok el. Mi a véleményetek egyébként a Centerről? Ti szoktatok outletekben vásárolni? Ha igen, főleg milyen termékekért látogattok ki? 
Legyen gyönyörű hétvégétek, millió puszi: Mesi


It's a lovely Saturday morning, hope you enjoy it as much as I do today. Well, hello there Dolls!
Today I could sleep a little bit longer, I got up just 30 minutes ago. It was the postman who made me wake up by ringing the bell so loadly, but I was happy about his appearance: he brought an amazing pink blazer I have ordered recently. I'll make some outfit shoots with it soon, hope you'll love it too!
So the last few days I was pretty busy, so I'm glad now I have a free day to do whatever I want. I think I'll go and buy something to eat and drink (eg. a big cup of coffee) and watch the new episode of Pretty Little Liars. Do you like this series? I did, but the last few episodes were so boring, nothing really happens, God! Could you please reccommend some exciting and great TV series to watch? Do have any tips Babies? :)

Actually, you could see my daily outfit on the blog the day before yesterday - I was wearing this skort - top - blazer combo when we visited the M3 Outlet Center in Polgar, here in Hungary. It a huge shopping center nearby, where people can get their favs at special prices. We've already written about our shopping tour there, you can read the previous post here and  here. What do you think about the center anyway? Do you like these kind of posts?
Have a wonderful weekend Babies. Big kisses,
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It


KERÁMIA MINTÁS BLÉZER / CERAMIC PRINTED BLAZER - ZARA (ugyanez a fazon megvásárolható itt / shop the same style here >> )
KÉK BASIC ATLÉTA / BLUE BASIC TOP - H&M
METÁL BORÍTÉKTÁSKA / METALLIC CLUTCH - INVUU LONDON  (megvásárolható itt / shop now here >> )
EZÜST STATEMENT NYAKLÁNC / SILVER STATEMENT NECKLACE - STRADIVARIUS (régi / old)
KARKÖTŐK / BRACELETS - INVUU LONDON (blue one) | LROX (rhinestoned chains)
ROSE GOLD ÓRA / ROSE GOLD WATCH - BIJOU BRIGITTE
NUDE MAGASSARKÚ CIPŐ / NUDE POINTED HEELS - ZARA  (hasonló fazon vásárolható itt / shop similar here >> )
NAPSZEMÜVEG / MIRROR SHADES - from GREECE


[PHOTOS BY OLAHBERTI]



26 comments:

  1. Kedves Mesi!

    Gyönyörű vagy, mint mindig. :)
    Hozzánk a Premier Outlet van legközelebb, néha-néha meglátogatjuk, de évről-évre egyre kevesebb dolgot találok magamnak... biztos velem van a baj :)
    A sorozatot én is kitartóan nézem, nagyon bírom a csajokat. :) már nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet az a titokzatos "A". :)
    Imádom a sorozatokat, de nem mindig van rájuk időm... Ami szerintem Neked is tetszene: The Lying Game (ikrek, helycsere...stb). Jane by design is nagyon jó kis sorozat, de sajnos csak egy évadot készítettek belőle... :(
    Ha szereted a misztikusabb sorozatokat, akkor: Supernatural (L) és esetleg Grimm :)
    amit nem ajánlok: The Vampire Diaries :D a legújabb évadban már elég idegesítő a szerelmi hárömszög-huzavona. :) De azért megnézem, ha már eddig eljutottam.... :D

    Legyen szép napod! :)

    Timi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Timi!
      Én basic darabokat, farmereket és topokat szoktam vásárolni, ezekre jó azért, szeretem :)
      A PPL-t én is azért nézem, mert nagyon - nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ki 'A', bár ahogy látom, ez már soha nem derül ki... Áááá! Köszönöm a hosszú listát, már letöltöttem párat, amint lesz időm, megnézem az első pár részt, kíváncsi vagyok!
      Millió puszi!

      Delete
  2. Nagyon tetszik a mai outfited, a színek meg az összhatás is remek:)

    Én nem nézem ezt a sorozatot, de helyette ajánlanék egy párat, amik nekem nagyon tetszenek.
    1. Kívülállók: angol fiatalokról szól, szerintem ennyi elég is... :D:D
    2. The Big C: egy beteg nőről szól, akinek van egy fia, igazából a főszereplő (Cathy) jelleme fogott meg, nagyon jó kis sorozat
    ezeken kívül a Totálszívás, Jackie nővér, Modern család és a Megvilágosultam.

    Szerintem ha időd engedi nézzél meg belőlük 2-3 részt, mert szerintem nagyon jók :)
    Barátommal nagy nehezen válogattuk őket össze :) Kíváncsi vagyok, hogy fog e tetszeni vmelyik :)

    Puszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. A The Big C így leírás alapján nagyon megfogott, biztosan letöltöm és megnézek pár részt :) De a többi is nagyon jól hangzik, biztosan belenézek majd mindbe, köszönöm szépen!
      S örülök, hogy tetszett az outfit is, sok puszit küldök!

      Delete
  3. Szia!
    Ha szereted a vámpíros dolgokat akkor: Vámpírnaplók, True Blood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! Köszönöööööm :) Szeretem, ha nem túl romantikus, belenézek majd ezekbe is, drága vagy!
      puszi

      Delete
  4. Szia Mesi!
    Gyönyörű ez az outift, és kíváncsian várom az új blézered.
    Szeretem a sorozatokat, az Így jártam anyátokkal egy nagyon jó szituációs komédia, az első 4 évad remek, a többiben meg kicsit laposak a poénok de attól még élvezhető. A vámpírnaplók is nagyon jó sorozat, azt is nézem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De aranyos vagy,köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Az Így jártamból egy - egy epizódot elkaptam a TV-ben nemrég, de nem annyira tetszett, én kicsit erőltetettnek éreztem. Lehet, hogy ha az elejétől követném, nem így lenne, nem tudom :)
      Köszi, hogy írtál, sok puszi Neked!

      Delete
  5. Szió Mesi, őszintén nem éri meg pocsékolni a benzint és időt hogy kimenjen az ember az M3-ba...
    Minden lehet kapni Debrecenben, Nyíregyen, és főleg a NETEN (ha már a jó öreg Vatera is említésre kerül).
    De aki uncsizik, még nem dolgozik, diák, vagy nincs jobb dolga annak jó program kilátogatni. Legalább csendben tud nézelődni mert akkora a pangás, csak azt nem tudom hogy bírják kifizetni a bérleti díjat az üzletek, mert normál hétköznap/munkaidőben/meg esténként SENKI a világon nincs csak az eladók:))))))))
    Egyébként aki Polgáron lakik, annak ez a kánaán.
    Írtó jó a blézered, imádom, csinos nagyon, imádom az antik mintákat, gyönyörű akár egy antik kínai váza:)
    Puszillak:) Rony

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Rony!

      Először is nagyon - nagyon szépen köszönöm, nagyon jólesik, hogy így gondolod! :)
      Az M3 Outlettel nem teljesen értek egyet azért. Én nagyon megszerettem a Levi's farmereket, viszont a debreceni üzletben irreálisan magas áron lehet beszerezni őket. Ugyanez igaz például egy Nike Free Run futócipőre, nem tudok olyan helyen Debrecenben, ahol eredeti áron lehetne 8-12 ezerért Nike cipőket vásárolni. Kifejezetten ezekért az alapdarabokért szerintem megéri kilátogatni :) Örülök, hogy leírtad a véleményedet, köszi! Sok - sok puszi Neked!

      Delete
  6. Szia Mesi, csak azt szeretném kérdezni hogy Ti nem szerettek más márkákat? Csak mert soha nem látok pl. Amnesia-t, Mayo Chix-et, Warehouse-t, Pimike-t, Dorothy Perkins-t nálatok.
    Illetve szoktatok second hand-ben vásárolni:? Mert én sokszor vadi új cimkés dolgokat veszek second hand üzletekben, nevetségesen olcsó áron, és a ruhatáramban rengeteg ilyen cucc van és soha nem láttam senkin sem viszont, míg pl. Zara blézerből 1 nap 4 is szembe jött velem.
    Köszi a választ ha írtok, puszi és jó shoppingolást.
    Üdvözlettel Viki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Viki!
      Én régen nagy Mayo Chix - Amnesia fan voltam, de most már nem annyira tetszenek a túldíszített, passzos - rugalmas anyagú, feltűnő termékeik. Ráadásul árban sem kedvezőbbek, mint a Zara vagy a H&M, sőt. A másik három említett üzlet úgy tudom, nincs Debrecenben sajnos.
      Jellemzően netről szoktunk még rendelni, illetve szeretünk betérni a kínaikba is, sokszor ott is szuper dolgokat találni, remek áron.
      Turizni nem nagyon járok, használt ruhákat a vateráról szoktam rendelgetni vagy cserélgetni, de valamiért a second hand üzletekben még soha nem jártam szerencsével. Sok barátnőm - ahogy mondod - címkés, márkás kincseket túr magának, fogalmam sincs, hogy csinálják, egyszer elmegyek velük és figyelni fogok! :D Illetve régebben követtem egy blogot, ami sajnos már régen megszűnt, az írója turiból szerzett darabokkal csinált outfiteket és hihetetlen jók voltak! Lehet, hogy türelmesebben kellene szétnéznem, teszek is egy kört majd! :) Köszönöm a tippet!
      Puszillak!

      Delete
  7. Szia!
    Nagyon jól áll ez a szín, és az összeállítás is tetszik :)
    A PLL-t már én is nagyon unom, helyette próbáld ki a Szépség és a szörnyeteget...Nekem nagyon bejött a sorozat (kb a 2. résztől :D) és a srác is írtó helyes benne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!

      Oh, köszönööööm szépen! :) Okés, mindenképpen kipróbálom! Hasonló, mint a Pretty?

      Puszillak: Mesi

      Delete
  8. A Hart of Dixie-t ajánlom Neked.Rachel Bilson cuccai szuperek benne.De nem csak emiatt érdemes nézni, szerintem szuper sorozat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Még nem is hallottam róla, nagyon szépen köszönöm! :) Megnézem!
      puszillak!

      Delete
  9. Igen. Ez most még nagyon könnyű...Szülők/barát pénzéből, diákfejjel.
    Majd akkor nézzük meg amikor a SAJÁT magad munkájából kell megteremteni, amikor saját magad kell minden fillérért megharcolni mert mondjuk nincs anyuka meg apuka aki aláddugja a lakást meg a pénzt. Amikor majd 7.00-tól este későig dolgoznod kell, és örülsz ha kifizetsz minden rezsit, annak ellenére hogy van 2 diplomád, nem vagy hülye, kreatív és ambíciózus vagy mégsem fizetnek meg.
    Szóval könnyű így villogni.
    És ez nem irigységből jön és nem is rosszindulatból, mert mi is vagyunk ennyire csinosak és szépek, csak lehet hogy nem engedhetjük meg magunknak azt hogy havonta többször shoppingoljunk, MÉG leárazásakkor sem, mert egyszerűen még 3000 Ft.- sincs blézerre, nem hogy 9000.
    SZóval álomvilágban éltek, használjátok ki amíg lehet mert jön még kutyára dér.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!
      Sajnálom, hogy ezek a támadó gondolatok jutottak eszedbe egy egyszerű outfitről és néhány személyesebb sorról, de azért pár mondatban reagálok, ha már megfogalmaztad őket.
      A helyzet az, hogy fogalmad sincs róla, mennyire hálás vagyok az Édesanyámnak, amiért felnevelt, és a mai napig mindent megtesz azért, hogy minden nehézség ellenére tesómmal együtt boldogok legyünk és meg tudjuk valósítani az álmainkat, egyetemre tudjunk járni. Gyakran meg szoktam köszönni Neki, hogy tanulhatok, diplomát szerezhetek, majd - amint ezzel végeztem - remélhetőleg egy jó helyen munkába állhatok. Valószínűleg nem is olyan soká én is reggel 7.00-kor fogok kelni, és el fogok buszozni a munkahelyemre az albérletemből (mert nem tudom miért gondolod, de se lakást, se autót nem "toltak a fenekem alá" és soha nem tartanék igényt egy barátom pénzére sem, világ életemben külön kasszán voltam).
      Egyszer valahol olvastam egy mondatot, ami nagyon megfogott, és úgy érzem most nagyon illik a soraidhoz. Így hangzik: "You know my name, not my story". Attól, hogy megosztom Veled a napi összeállításaimat, pozitív gondolataimat és egy szeletet a magánéletemből, még korántsem tudsz rólam mindent. Mindannyiunknak megvan a maga története.

      Nagyon sajnálom, hogy most életed egy olyan szakaszában vagy, ahol nehézségekkel találkozol, és őszintén, szívből remélem, hogy sikerül ezt a keserűséget mosollyá alakítanod, és hamarosan boldog és elégedett leszel. Ehhez azonban érdemes az érdemes az élet napos oldalát nézni, még akkor is, ha most nagyon sok a felhő :) Kitartás!

      Sok puszi: Mesi

      Delete
  10. Kedves Mesi és Panni!

    Nagyon szeretem a blogotokat, csak így tovább! :)
    Imádom a szép cipőket - legyen magassarkú, vagy egy kis balerina, flip-flop -, úgy vettem észre, hogy Ti is. :) (javítsatok ki, ha tévedek :) )
    Nagyon szívesen olvasnék olyan bejegyzést, ami cipőkkel kapcsolatos, elsősorban saját tapasztalatok alapján.
    Például:
    -van-e kedvenc márkátok (nagyon sok cipőtök van a Zarából, valószínűleg nem véletlenül :))
    -mik a tapasztalatok a különböző divatcégek cipői között? (Bershka, Zara....stb.)
    -esetleg a méretekkel kapcsolatban - méretkülönbségek (főleg a neten történő vásárlás miatt: 38-as a lábam és rendeltem egy Zara 38-as cipőt, barátnőmre lett jó, a 37-es lábára....)
    .....stb.
    Ha már született erről valamikor írásotok, akkor ne haragudjatok, biztos elkerülte a figyelmemet. :)

    Sok puszi!

    Timcsi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismét én :)
      Ami még eszembe jutott...:
      Mivel nagyon sokan követnek Titeket, lehetne egy bejegyzés az "imádott" szilikonpántról. :) muszáj "lenevelni" a nőket erről, mert sajnos még mindig hordják.....
      Tudom, már volt egy bejegyzésetek - imádtam :D -, de arra gondoltam, hogy a különböző fazonú felsőkhöz összeszedhetnétek, hogy milyen melltartót javasoltok. (kis mell, nagy mell)
      Idén lett nagy divat a hátul nagyon kivágott, de a csőtopok is hódítanak még... Vagy a csipkehátú felsőhöz milyet, még színben is... (találkoztam már színházban(!!) olyannal, aki a fekete csipkehátú, gyönyörű felsőjéhez fehér csíkos melltartót viselt....)
      Persze ez megint csak egy ötlet. :)

      Szép estét!

      Puszi Nektek!

      Delete
    2. Szia!

      Melltartókkal kapcsolatos bejegyzésünk már született Panni tollából, de szívesen írunk egy hosszabb cikket is erről, ha szeretnétek. A cipős is remek ötlet, biztosan lesz szó az új, őszi / téli cipőtrendekről, és mindenképpen megpróbáljuk beépíteni a cikkbe azokat a gondolatokat is, amit megfogalmaztál. Köszönjük, aranyos vagy! :)

      A szilikonpántos poszt viszont szerintem elég lényegretörő volt, nem hiszem, hogy tovább kellene ragozni, bár tény, hogy még mindig sokan szeretik. Idővel majd csak elmúlik végleg ez a láz is.

      Sok puszi Neked és köszönjük a rengeteg hasznos ötletet! xx

      Delete
  11. Szia!
    Nagyon tetszik az outfit, mondjuk szinte mindegyik összeállításotokat szeretem. :D :)
    Igazából meg is lepődtem, hogy eljöttetek a polgári outletbe mivel én Polgáron lakok és nem nagyon tetszenek az ottani áruk, de persze ez ízlés kérdése is. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy itt voltatok és, hogy tetszik nektek. :D
    Én is nézem a PLL-t és nekem is kicsit vontatott már a sorozat de mégis minden részét nagyon várom, főleg a lányoknak az outfitjét szoktam meglesni. Mellette még szoktam nézni: Vámpírnaplók, Hart of Dixie, Jóbarátok (örök kedvenc) és most néztem meg a Zöld íjásznak a teljes évadját angolul és eléggé megfogott. :)
    Mivel ti debreceniek vagytok és ott is tanultok megkérdezném, hogy tudtok valamit mondani az ottani jogi karról? Esetleg, ha valami ismerősötök ott tanul, hogy milyen a képzés. :)

    Szép estét Nektek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Zsüli!

      Köszönjük szépen, nagyon örülünk, hogy tetszik az összeállítás :) Szerintem alapdarabokat és sportruházatot érdemes outletből beszerezni, farmerekért és basic topokért ki szoktunk menni Polgárra, nem ez volt az első eset.
      Köszi a sorozatlistát, a Hart of Dixie-t már előtted is írták, szóval biztosan szuper, mindenképpen belelesek minden ajánlásba, nagyon hálás vagyok. A Jóbarátok nekem is örök kedvencem, már sokszor láttam, de nem lehet megunni.

      A debreceni jogi kar - ha jól tudom - az egyik legnehezebb az országban, szigorúak a tanárok, de amennyire én tudom, kifejezetten színvonalas az oktatás. Több ismerősöm is jár oda, köztük egy jó barátom is, ők szeretik, de tanulnak ám :)
      Sok puszi: Mesi

      Delete
  12. SZia Mesi, mivel itt filmekről is szó esett, gondoltam megkérdezem: van olyan imádott filmetek amiből "kitépnétek" legszívesebben a csajszi ruháját és soha többet nem adnátok vissza neki???????
    Nekem ilyen az Utazó-ból Angelina Jolie ruhája, az a meseszép barack színű ruha meg a kesztyűje...na ezért ölni tudnék, kéne egy jó varrónő és megvarratni vele. Apropó, Ti varrattatok már magatoknak valaha?
    Puszi: Rony

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Rony!
      Igen, az Utazó szerintem az egyik legszebb film - ami a díszletet és kosztümöt illeti biztosan, Angelina pedig mint mindig, most is tökéletes.
      Az én kedvenceim Angie gyönyörű maxija a Gia c. filmből (http://www.youtube.com/watch?v=jFjriXvZxWk első képkockák), Carrie Bradshow összes cipője és Audrey Hepburn minden összeállítása a Breakfast at Tiffany's c. filmből. Ezek jutottak hirtelen eszembe, de biztosan sok ilyet tudnék még mondani, majd gondolkozom :))
      Sok - sok puszi: Mesi

      Delete
  13. Precioso blog. Os sigo por bloglovin
    http://encalcetines.blogspot.com.es/2013/08/looks-julio.blog.html

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...