Friday 23 August 2013

SHOPPING TOUR II - VILÁGMÁRKÁK ÉJSZAKÁJA AZ M3 OUTLET CENTERBEN


Elegáns összeállítások ide vagy oda, a NIKE márka mindig is nagy kedvencünk volt: megbízható minőség és jól kidolgozott fazonok, divatos megoldások jellemzik a termékeiket. A mai napig imádom a Nike Free Run futócipőmet és sportoláshoz használt slim fit nadrágomat - amit, mint utólag kiderült hiba volt teljes áron Debrecenben megvásárolni.
A polgári outletben igen széles a választék: sportszereket, utcai - és futócipőket, fitness nadrágokat és topokat, tréningruhákat és gyermekruházatot is találunk. A férfiaknak sincs oka az aggodalomra: széles választékban kaphatóak a férfi szabadidőruhák, kosárlabda-atléták és cipők, utcai cipők és mindenféle kapcsolódó kiegészítők - még Nike Iphone tokokat is vásárolhatunk a telefonunkra!
A lábbeliket méret szerint csoportosítva - ahogyan az a képen is látható  - tárolják az üzletben, megkönnyítve ezzel a keresgélést és megelőzve a hosszas válogatást. A termékek ára az extrém 6000 forinttól körülbelül 13-15 forintig mozog. Bár tény, hogy zömében régebbi modellekkel találkoztunk, a rengeteg híres, ismert modell  (pl. Air Force One) mellett néhány újdonság is lapul - ezt a csodaszép Free Runt például 13000 forintért találtuk. Hát nem gyönyörű? :)
...
Although we usually wear elegant sets, Nike always was one of our favorites: it’s famous about high quality and great style, fashionable details. I love my Nike Free Run running shoes and my slim fit pants which I bought full price in Debrecen – that was a mistake.
At Polgár, there is a wide range of products: sporting goods, street and running shoes, fitness pants and tops, training dresses, and kids wear. Men are in a great position, they can buy leisure suits, basketball jerseys and shoes, shoes for the streets and lots of accessories – there are even iPhone cases for sale. 
Shoes are separated according to size – as you can see on the picture – which helps us searching the right pair of shoes. Prices are from extreme 6000 HUF to 15000. There are mostly older models (Air Force 1) but of course we can find some new candies too! This beautiful Free Run for example is only 13000 HUF. Isn’t it beautiful? :) 






A sportok igazi szerelmeseinek boltja a Helly Hansen. A 130 éve alapított márka különleges anyagairól és termékeinek magas minőségéről híres. Az üzletben számos sportághoz találunk ruhát, kocogáshoz, síeléshez, vagy akár vitorlázáshoz is, amire csak szükségünk lehet. Mi a fiúkkal már a téli síelős felszereléseket is megnézegettük, hátha találunk valamit kihagyhatatlan áron!
Természetesen sportos utcai viseletet is kínálnak a boltban. Nagyon szép magas szárú tornacipőket láttunk élénk színekben, de találtunk pólókat és baseball sapkákat is, amelyek jól kiegészítik a sportosan vagány szetteket!
...
Helly Hansen is the shop of sports’ great lovers. The brand which was launched 130 years ago is famous of its high quality and special materials. There are clothes for several sports in the store, from running through skiing to sailing there is everything what you could ever need. When we were there we checked the skiing outerwear with the boys, looking for an unbeatable price. 
Of course there is sporty street wear too. We saw beautiful high top sneakers in high colors, but we found tops and hats too, which can be great accessories for a lazy outfit. 










A Madonna üzletében az egyszerű és visszafogott alapdarabok mellett, a feltűnő és merész ruhák is megtalálhatók. A bolt teljes kínálatára jellemző, hogy fiatalos, nőies és vidám stílusú. Nagy választékban találtunk színes felsőket, nőies és elegáns zakókat, csinos szoknyákat, nadrágokat, és ruhákat. Alkalmakra és hétköznapokra is találunk inspirációt, ráadásul az itt kapható sálak, sapkák, ékszerek és táskák segítségével, jól kiegészíthetőek az összeállítások. Mi egy klasszikus alapdarabot választottunk, egy gyönyörű fekete-fehér csíkos inget, mely nagyon jól kombinálható, és alkalmakra, vagy akár egy hétköznapra is tökéletes választás. 
...
In store Madonna you find both simple and colorful eye-catching pieces. The whole product range is young, feminine and cheerful. There are a wide range of colorful tops, chic and elegant blazers, pretty skirts, pants and dresses. We find inspiration for occasions, and weekdays. There are scarfs, hats, jewelry and bags among other accessories. We chose a classic basic piece, this beautiful black and white striped shirt, which can be combined easily and is a great choice for weekdays or any occasions.












Mai bejegyzésünket a Retroval zárjuk, ahol az üzletbe érve először a cipőket pillantottuk meg. Még nincs vége a nyárnak, ezért akinek szüksége van rá, itt még talál nyári szandálokat, vagy balerinákat is, de természetesen már megérkeztek a téli kollekció darabjai is. A lábbelik után vagány farmereket nézegettünk, hatalmas választékban tartanak a boltban, rengeteg különböző stílusú, színű és méretű farmer között válogathatunk. Találtunk még basic felsőket, pólókat, ruhákat és pulcsikat is, van miből válogatni. Az üzlet jó kiindulópontja lehet a nyárvégi ruhatárfrissítésnek!  
...
We close this post at Retro, where we first saw the shoes as we stepped in. Summer is not over yet, people who may need sandals or summer shoes can find them here, but of course the F/W pieces are here as well. After the shoes we checked out all the jeans, they have several styles, colors and sizes available. We saw basic tops, sweaters, dresses, there are quite lot of things to see. This shop could be a great start if you would like to change your clothes for the new season!





1 comment:

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...