Saturday 24 August 2013

SHOPPING TOUR III - VILÁGMÁRKÁK ÉJSZAKÁJA AZ M3 OUTLET CENTERBEN


Shopping túránk utolsó bejegyzéséhez érkeztünk, melyben az első üzlet, amit bemutatunk, a sportos és kényelmes ruháiról híres Heavy Tools. Bár már a nyarat lassan búcsúztatjuk érdemes megnézni az itt leárazott bikiniket, pólókat és sortokat. Természetesen már őszi termékeket is nagy választékban találunk, meleg pulóvereket, őszi cipőket, valamint kiegészítőket, például különböző méretű és stílusú táskákat, vagy órákat. Aki számára fontos a kányelem, és előnyben részesíti a sportosabb összeállításokat, mindenképpen nézzen be a Heavy Tools-ba.










A Replay is felkészült már az új szezonra. Klassz fazonú kockás ingekkel várják a vásárlókat, színes, mintás felsőket kínálnak fantasztikus anyagokból, például selyemből. A rengeteg farmer között biztosan mindenki talál számára megfelelőt, ráadásul az árak is nagyon kedvezőek. Az üzletben még cipőket is találtok, konkrétan tetőtől talpig fel lehet itt öltözni.
Mesi egy nagyon szép farmerdzsekit próbált fel, ami szuper lehet az átmeneti, őszi időszakban. Nektek hogy tetszik?
...
Replay is prepared for the new season. Great cut checked shirts are waiting for the customers, with colorful, patterned tops made of fantastic materials such as silk. There are so many jeans that every single person must find one that fits them, and all the prices are very good. There are also shoes in the shop, so you can get dressed from toe to top.

Mesi found and tried on a pretty denim jacket, which would be great in the early Fall. How do you like it?


















A Levi’s régóta nagy kedvencünk, sokszor láthattátok már nálunk a termékeiket, nem véletlenül. Ez az az üzlet, ahol mindenki talál tökéletes szabású, éppen megfelelő hosszú, kényelmes farmert, amely aztán hosszú időn keresztül lehet a ruhatár egyik alappillére. 
Az üzletben már készülnek az új szezonra, ezért előtérbe kerültek az őszi/téli kollekció termékei. Az új szezonban érvényes trendek, színek mellett vannak már kabátok, bőrdzsekik is, úgyhogy aki fázós, az már most vásárolhat magának, biztos, ami biztos. A klasszikus farmerok mellett, nagy kedvencünk, és az egyik legjobb alapdarabja a ruhatárunknak a farmering, amit szintén megtaláltok a Polgáron található Levi's Outletben. 

...
Levi’s always was in our hearts, you could see their products several times on our blog, and it’s not an accident. This is the store where everybody finds the perfect cut, perfect long, comfortable jeans, which is a corner stone of the wardrobe for a long time. Everyone needs at least one blue jeans, and one black, and at Levi’s they help finding the best match.
The store is already prepared for the new season, Fall/Winter products came into view. Among the trends, shapes and colors of the new season, there are already coats or leather jackets, so if you are shivering, you can buy them now, just to be prepared.
At Levi’s Panni put on a denim shirt, which – of course – fitted her. A shirt like this is a great choice before Fall, it can be used often when weather turns cooler, it’s recommended to all!
















A Premium Brands üzletben nem csak egyféle terméket találtok, különböző prémium márkák képviseltetik magukat. Változatos kínálatukban nadrágok, felsők, és kiegészítők is megtalálhatók.
Nagyon sok pólót találtunk, melyeknek gyakran mókás állatok a főszereplői, illetve itt is sokat találkoztunk számokkal díszített felsőkkel. Ez a sportosabb stílus idén ősszel nagyon trendinek számít, nekünk is nagyon megtetszett, így biztosan be fogunk szerezni legalább egy ilyen felsőt. 

...
In Premium Brands you can find several brands, not only one. They offer a wide range of clothes from different producers. They have trousers, tops and accessories as well.
Panni chose gray pants with a dog printed top. This outfit is very fashionable this season.

Mesi tried a top with a large number printed on it. In Autumn these huge numbers printed on tops will be very trendy too!












Csupa jókat hallottunk a Budmilról, ezért oda is betértünk. Nagyon változatos árukínálattal találkoztunk az üzletben. A sportos, laza utcai ruházat mellett szabadidőruhákat nőknek és férfiaknak, sportcipőket, divatos férfi ingeket, és szuper gyerekcuccokat kínálnak. Ezt a boltot kifejezetten ajánljuk azoknak, akik érintettek az iskolakezdésben. A kisebb-nagyobb gyerekek számára a ruhák mellett klassz iskolatáskákat és egyéb felszereléseket is találunk nagy választékban.
...

We’ve heard good things about Budmil so we decided to visit their store too. There are various products inside. They have sporty, lazy street wear, leisure suits for men and women, training shoes, fashionable shirts for men, and great kids gear. We recommend this store to those who are interested in school start in September. They offer super clothes, cool school bags and other accessories for children. 









4 comments:

  1. Look great:) Where did you get the white skorts from? So cute!

    ReplyDelete
  2. Sziasztok lányok! nagyon jó kis poszt! :) az M3 outletben a levi's nadrágok, ruhák kb. mennyivel olcsobbak, mint a nem outlet boltokban? Az milyen bolt ahol ilyen cuki mintás felsők vannak? ahol mindenféle márka van? Honnan rendeltél blézert ? ebayről? melyik üzletben érdemes blézert vásárolni? várom már az outfit-et az új blézeredről:)

    ReplyDelete
  3. Szia Panni! nagyon jó ez az összeállitás a kutyás polóval! megkérdezetem, hogy a nacit hol vetted? már régóta szeretnék ilyen stilusu farmert, ez még ősszel is divatos lesz? köszönöm, puszii:)

    ReplyDelete
  4. nagyon jó képek, csinosak vagytok!
    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...