Tuesday, 25 March 2014

THE ULTIMATE FASHION NIGHTSziasztok Fashionisták!

Nagy a készülődés, sürgés-forgás a Style and Blognál, mert a hétvégén újra Budapesten leszünk pár napig. Pénteken egy igazán különleges eseményre vagyunk hivatalosak: a Seraphstore webáruház nyitórendezvényére. Biztosan hallottátok már, hogy a Seraphstore egy olyan vadonatúj designer webshop, melyben a megvásárolható termékek mindegyike egyedi készítésű és kizárólag limitált számban elérhető. A stáb fiatal, kreatív, vállalkozó kedvű fiatalokból áll, akikkel már az első találkozás alkalmával megtaláltuk a közös hangot. Körülbelül egy hónapja találkoztunk a Seraphstore csapatával, amikor elmesélték ötletüket, meséltek a koncepcióról, jövőbeli terveikről. Az általuk megálmodott online butikban tehetséges és kreatív tervezők termékeit vásárolhatjuk majd meg, melyek garantáltan minőséget és luxust csempésznek a gardróbunkba. A beszélgetésünk során kiderült, hogy csakúgy, mint mi, ők is élnek-halnak a divatért, és szeretnék a legkülönlegesebb egyedi termékeket mindenki számára elérhetővé tenni.
Számunkra nagyon szimpatikus, hogy a csapat szponzorálja a tervezőket, designereket, és a közönséget egyedi és különleges termékek vásárlására ösztönzi. Szabolcs és Dóri elárulták, hogy céljuk az, hogy a maga nemében a legjobbat alkossák meg, és hogy a webáruházuknak ne legyen párja. Nagyon örülünk, hogy megismertük őket, és biztosak vagyunk benne, hogy óriási sikere lesz ennek a kezdeményezésnek! A kis darabszámú kollekciók között szerepelnek férfi és női ruházati termékek, ékszerek, táskák, sőt a lakberendezés szerelmesei is válogathatnak majd a különböző designer termékek között. Az első találkozás alkalmával mi már láttunk néhány gyönyörű terméket, és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen szépségeket rejt még a webshop! Az online boutiqe nyitásáig jöjjön néhány ízelítő a kiegészítőkből.

Hello Fashionistas!

This weekend we are travelling to Budapest again, because we are invited to a special event, the opening of the Seraphstore webshop. Seraphstore is a brand new designer webshop that offers unique products in limited quantities. The crew is youg, creative and likes challenges, we became frineds when we first met. That was about a month ago, when we talked about their ideas, plans, the future, and the concept of the shop. In this online boutique we can purchase goods made by young, creative and talented designers, that are guaranteed to be luxurious and high quality. 
We like the company because it supports young designers, and encourages buyers to purchase special, unique items. Szabiolcs and Dori told us that their goal is to become the best, the number one among designer webshops, and that is why they have chosen Seraph for the name. We are glad to know them and we are pretty sure this webshop is going to be a big surprise! Among the limited quantity products there are men's and women's clothes, jewellery, bags, and enterior design products too. Although we have seen some beautiful pieces when we met, we are still very curious and can't wait to see all the beauties available at the shop! Let's see some sneak peaks until the grand opening!Ezekre a csodaszép termékekre már tényleg nem kell sokáig várni, mert hamarosan megnyílik a webáruház, amely a seraphstore.com címen érhető el. A cég tulajdonosai semmit nem bíznak a véletlenre, ezért egy hatalmas buli kereteiben szeretnék a divatvilág figyelmét felhívni vadonatúj vállalkozásukra. A 2014. március 28-án megrendezésre kerülő "The Ultimate Fashion Night" alkalmával ismerhetjük meg a vállalkozást közelebbről, amikor egy különleges, rendhagyó divatestet tartanak egy bemutatkozó fashion show-val egybekötve. Ez lesz a Seraphstore debütáló rendezvénye, ahol a magyar divatvilág és divatkedvelő közönség találkozhat egymással és a Seraphstore csapatával egy nagyszabású party keretein belül. A rendezvény helyszíne a Symbol Budapest lesz, ahol mi még nem jártunk, viszont nagyon sok jót hallottunk róla. Az est folyamán több divattervező és designer jeleníti majd meg prémium kategóriás termékeit, így személyesen is meggyőződhetünk a termékek minőségéről. A rendezvényre minden divatrajongót szeretettel várnak, így ha Nektek is van kedvetek részt venni ezen a különleges divateseményen, akkor gyertek el, és ismerjük meg együtt a Seraphstore-t!

You don't have to wait much longer to buy these beauties, because the sore is opening soon at seraphstore.com. The founders want it to sound big, so they will announce the shop on The Ultimate Fashion Night which takes place on 24 March 2014 will be a special night with a fasion show. This will be the debut night of Seraphstorewhere the Hungarian fashionistas will meet the Hungarian designers during a great party. The party will be at Symbol Budapest, where we haven't been before, but we have heard a lot of good things about it. During the night a lot of different designers will present their premium products. All crazy fashion ladies and gentlemen are invited to the night, so if you are interested, don't forget to check in! Let's see what Seraphstore is up to!Fontos információk a rendezvényről:
Kapunyitás: 22.00
Dj-k: Geminii, Roberto
Fashion show: 23.00 - 23.30
Dress Code: "USE YOUR OWN STYLE" (elegant/exclusive)
Belépőjegyek: Elővételben: 2000 HUF - átvételi helyek: Symbol Budapest / Seraphstore.com Office
Helyszínen: 3000 HUF - ebből 1000 Ft lefogyasztható

További részleteket az esemény Facebook oldalán találsz!

Important details of the night:
Opening: 22.00
Djs: Geminii; Roberto
Fashion show: 23.00 - 23.30
Dress Code: "USE YOUR OWN STYLE" (elegant/exclusive)
Tickets: Prepaid: 2000 HUF - offices: Symbol Budapest / Seraphstore.com Office
At the entrance: 3000 HUF - containing 1000 HUF to drink


More information on Facebook!

1 comment:

  1. Sziasztok, engem az érdekelne, a videos válaszolásnál, hogy most dolgoztok valamit suli mellett? mit szeretnétek dolgozni ha befejeztétek a sulit? azon a pályán akartok maradni amit tanultok, vagy teljesen más felé mennétek? itthon vagy esetleg külföldön? :)))))

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...