Thursday 23 October 2014

LEO MIDI SKIRT

Heart It

Sziasztok Babák! 
Hogy vagytok? Mi az esős idő ellenére ma is fotóztunk, hiszen a Joy Magazin és az F&F közös, Az Év Divatbloggere 2014 játékán újabb feladatot kaptunk. Ez alkalommal egy leopárdmintás szoknyával kellett készítenünk egy összeállítást. Nem volt könnyű dolgom, nem titok, hogy ez a minta nem a szívem csücske. Bár leopárdmintás kiegészítőket szívesen viselek - táskát, cipőt, sálat, ruhákból nem szívesen választom ezt a mintát. A játék viszont ettől izgalmas, hogy olyan dolgokat is ki kell próbálnunk, ami egyébként eszünkbe sem jutna. :)
A szoknyához végül fekete bőrdzsekit, táskát, cipőt és nyers színű pulóvert választottam, tehát maradtam a föld színeknél. Végül a H&M óriás kalapom is jól jött, mert sajnos egész nap ilyen esős időnk volt. Ti szeretitek a leopárdmintás ruhadarabokat? Vagy Ti is inkább kiegészítőként választjátok ezt a mintát? 
Legyen szép estétek! Puszi: Panni

Hi Dolls! 
How are you? Despite the rainy weather we still made some photos today, because we got another task on the 2014 Fashion Blogger Awards by Joy Magazine and F&F. This time, we needed to create a look with a leopard print skirt. It was not easy to do, it's no secret that this pattern is not in my heart. Although I like to wear leopard print accessories - bags, shoes, scarves, on clothes I don't prefer this pattern. However, this is why the game is exciting, because we must try things that otherwise we wouldn't do. :) 
Finally I combined the skirt with black leather jacket, black bag, black shoes and sweater in raw color. My giant H&M hat also came in handy, because, unfortunately, the whole day was rainy this time. Do you love leopard print clothing? Or do you prefer this pattern as an accessory, like me? 
Have a nice evening! Kiss: Panni 

Heart It

Heart It

Heart It

Heart It

OUTFIT
FEKETE KALAP / BLACK HAT - H&M 
PULÓVER / SWEATER - ZARA
FEKETE DZSEKI / BLACK JACKET - MANGO
SZOKNYA / SKIRT - F&F
FEKETE TÁSKA / BLACK BAG - MANGO
CIPŐ / HEELS - ZARA
GYŰRŰK / RINGS - H&M
ÓRA / WATCH - KLAUS KOBEC (megvásárolható itt / shop now here >>)

5 comments:

  1. I absolutely adore this outfit!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nagyon jó ez a szoknya. Irigylésre méltóan jól áll :) Mennyibe került? Jól látom hogy nincs rajtad harisnya? Nem fázol szoknyában nélküle?

    ReplyDelete
  3. Szeretem, de csak kiegészítőként, távolabb az arcomtól.
    Cipőből van több is, de más nem.
    Sziasztok,
    Edit

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...