Wednesday 1 April 2015

GREY WEATHER - GREY MOOD

Heart It

Sziasztok!
A nagy diplomamunka hajrának lassan vége, már az utolsó simításokat végzem - főleg a statisztikával vacakoltam sokat - és ha minden igaz, a héten le is adom. Őszintén szólva már alig várom, hogy megszabaduljak tőle, olyan régóta csak ezzel foglalkozom, ráadásul annyiszor átolvastam már, hogy kívülről tudom a dolgozat egyes részeit, haha :D. A kutatásomhoz nagyon sok adat összegyűlt, amit nektek köszönhetek, nagyon-nagyon hálás vagyok, ez nagyban megkönnyítette a munkámat, és sok időt meg is spóroltatok nekem, szóval köszönöm-köszönöm, tündérek vagytok, hogy kitöltöttétek a kérdőívemet. Az egyik nagyon kedves barátomnak viszont még tudtok segíteni, ő is ugyanolyan határidővel dolgozik, mint én, ezért máris itt van a leadás határideje neki is, viszont nincs még elég kitöltője. Szóval, ha van időtök, nagyon sokat segítenétek, ha kitöltenétek a kérdőívét, és én is nagyon hálás lennék, nagyon rossz, hogy ezért csúszik szegénynek a leadás. Itt tudjátok kitölteni >> 

Outfit. 
Sajnos az elmúlt időszakban a napos tavaszról újra szürke télre váltott az időjárás, így a cipőimet újra felváltotta a bokacsizma, de nagyon remélem, hogy nem sokáig. 2 online rendelt termék is szerepel a mai posztban, az egyik a szürke aszimmetrikus ruha, a másik pedig a pasztell rózsaszín dzseki, szerintem tökéletes kiegészítője lesz a tavaszi outfiteknek. Ha esetleg Ti is kerestek hasonló dzsekit, de nem szeretnétek online vásárolni, nézzetek be az F&F-be, ott láttam nagyon hasonlót ehhez. ;) Egyébként olyan sok kérdés érkezik Tőletek az online rendelésekkel kapcsolatban, hogy arra gondoltunk, érdemes lenne egy külön posztot szentelni annak, hogyan is kell rendelni ezekről az oldalakról, milyen oldalakat ajánlunk, milyenek a szállítási feltételek, mennyi idő alatt érkezik meg a termék, hogyan lehet fizetni, stb. Mit gondoltok, lenne igény egy ilyen posztra? És ha igen, milyen kérdéseitek vannak még az online rendelésekkel kapcsolatban? 
Legyen szép napotok! Sok puszi mindenkinek! Panni


Hi everybody!
I’ve almost finished my thesis, I only need some final smoothing - the hardest part was the statistics -and if it’s all true, I will finish it this week. Honestly I can’t wait to finish, I spent so much time doing it, and I read it so many times that I remember some parts of it. :D I had a lot of data thanks to you, I am very-very glad, you made my job easier and saved me time, so thank you, you are amazing, that you have filled my survey. 

Outfit.
Unfortunately in the last few days our beautiful spring weather has gone and winter came back. I changed my shoes to my little ankle boots, but I hope it won’t last long. Todays post contains two things that I purchased online, one is a grey asymmetric dress and the other is a pastel pink jacket, which will be perfect for spring outfits. If you are interested in similar jackets but you don’t want to buy it online check it out in F&F, I’ve seen similar there. ;) We have received lately a lot of questions about ordering from online stores, that is why we might make a post about pros and cons of online shopping. What’s your opinion? Would you be interested? Comment below what you think, or what question you might have!
Have a wonderful day! Kisses! Panni

Heart It

Heart It

Heart It
Heart It
 
Heart It

Heart It

OUTFIT

RÓZSASZÍN DZSEKI / PASTEL PINK JACKET - ROMWE (irány a webshop / go to shop)
ASZIMMETRIKUS FELSŐ / ASYMMETRIC DRESS - SHEINSIDE (irány a webshop / go to shop)
NYAKLÁNC / STATEMENT NECKLACE - ZARA
NADRÁG / PANTS - H&M
GYŰRŰ / RING - H&M
KARKÖTŐ / BRACELET - H&M
ÓRA / WATCH - DANIEL WELLINGTON (irány a webshop / go to shop)
TÁKSA / BAG - H&M
BOKACSIZMA / BOOTS - ZARA
NAPSZEMÜVEG / SUNNIES - RAY-BAN (irány a webshop / go to shop)

4 comments:

  1. Szerintem nagyon jó lenne, ha csinálnátok egy ilyen internetes vásárlás posztot. Legyen benne pl. hogyan érdemes méretet választani, ti milyen méretben rendeltek, kell-e/milyen esetekben vámot fizetni, hogyan kerülhető el a szállítási költség. Én ilyesmikre lennék kíváncsi :-)

    ReplyDelete
  2. Kitartást a diplomamunkához Panni :)
    Kár, hogy megint elő kell vennünk a "hidegebb" időre való cuccainkat, de még is ezzel a felsővel a szetted annyira kis vidám és számomra tavaszias. Amúgy nagyon tetszik a felső színe és fazonja. Illetve a kiegészítők :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon csinos szett, tényleg tavaszias a télies időben. Tetszik.
    Igen, jöhet egy ilyen bejegyzés az online vásárlásról, biztosan van hasznos tippetek, amiről még nem tudok.

    ReplyDelete
  4. Jo lenne egy netes vasarlas poszt.
    Mennyire megbizhatoak a kulfoldi webshopok, azt kapod meretben, szinben stb., amit megrendeltel?

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...