Wednesday 15 April 2015

HELLO YELLOW

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It


OUTFIT
CITROMSÁRGA BLÉZER / YELLOW BLAZER - SHEINSIDE (megvásárolható itt / shop now here ››)
FEHÉR BASIC TOP / WHITE BASIC TOP - ZARA
MAGASSARKÚ / HIGH HEELS - ZARA
NAGYMÉRETŰ BORÍTÉKTÁSKA / OVERSIZED CLUTCH BAG - CHOIES (régi / old)
STATEMENT FÜLBEVALÓ / STATEMENT EARRINGS - EBAY (megvásárolható itt / shop now here ››)
KARKÖTŐK / BRACELETS  - QUDO
GYŰRŰK / MINI RINGS - H&M
KÖRÖMLAKK / YELLOW NAIL POLISH - ESSENCE 

PHOTOGRAPHED BY OLAHBERTI

SHOP THE LOOK


9 comments:

  1. Szia Mesi!

    S-es blézert rendeltél?

    Köszönöm,

    ReplyDelete
  2. Klassz outfit! Szívesen felvenném. Nekem is nagy kedvenc mostanában a sárga! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon koszonom, ugy orulok :) sok puszi!

      Delete
  3. Szia Mesi!
    Nekem erről a szettről egy szépséges sárga tulipán csokor jut az eszembe. Nagyon szeretem a sárgát, illetve a csipkés felsőket. És ez a kalap! A cipőd annyira szép és sikkes. Szerintem remekül állnak neked ezek a fajta cipők :)

    ReplyDelete
  4. Visszatért a MOSOLY...igen igen!!! Nagyon örülünk:)
    Mi is bánthatná ezt a csini blogger csajt aki elkészíti nekünk / helyettünk a szetteket - ezáltal megkönnyíti a reggeli álmos ruhamustránkat a gardróbban:)))
    Figyelj...próbáld azt csinálni amiben jó vagy, és ne azt amit tanultál. Igen, tudom nehéz, mert szenvedtél a papírért 5 évet, de: az csak egy papír. Átérzem a helyzeted. Amikor kikerültem az egyetemről jött az Üresség. Aztán jött az a szemét álláskeresési procedúra.!! Ha az embernek nincs előre elkészített helye ismerős révén: akkor gyakorlatilag egy gödörbe zuhan. Próbálkoztam mindennel! Ne tudd meg, annyi elutasítást kaptam: eleve esélyem sem volt a női igazgatóknál, női HR-eseknél, mert az az álláskereső aki csinos, szőke, igényes, és bír tűsarkúban menni, az NEM KELL:((( Mert arra féltékenyek:(( Próbáltam elcsúnyítani magam, direkt...tramplivá öltöztettem magam, hogy csak a papírjaimat nézzék meg amit mondok.DE: akkor meg nem éreztem magam hitelesnek, nem ÉN voltam...Aztán letojtam ezeket és megcsináltam magamnak az üzletemet, persze pénzt gyűjteni kellett rá pár évig színvonalatlan munkákkal, de nem érdekelt...Most már csak röhögök azon hogy egyáltalán kunycsorogtam cégeknél állásért (megjegyzem sok azóta már meg is szűnt). Szóval fel a fejjel, vesd bele magad abba ami TE VAGY, amit szeretsz és előbb utóbb te leszel saját magad főnöke:) Puszi: Syl

    ReplyDelete
  5. Sziasztok, hogyan kell a SHEINSIDE-ról rendelni? Én olyan bizalmatlan vagyok, nem volt még egyetlen melléfogás sem? Ja és megéri a szállítási ktg-vel is? köszi: Kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Kata!

      Először is regisztrálnod kell a honlapon és utána nagyon egyszerűen tudsz rendelni :) Én már több ruhát is rendeltem tőlük és minden rendben volt. A méretekre érdemes odafigyelni, én Magyarországon általában S-es ruhákat veszek, de a SHEINSIDE-tól M-es méretet szoktam rendelni. Érdemes odafigyelni a váll méretre, mert az nagyon változó függetlenül a ruha többi méretétől és ha azt nem nézed meg, akkor lehetnek gondok. Ja, és persze a ruha hossza, mert én azt egyszer nem vettem figyelembe és annyira rövid volt, hogy felsőnek használom, ill. vastag harisnyával ruhának is elmegy :) Egyébként szerintem jó a mérettáblázatuk és a ruhaanyagok is, csak jót tudok mondani :) A rendelés meg szállítással is nagyon olcsó...:)

      Laura

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...