Monday 23 May 2016

TREND REPORT - SUMMER DRESSES 2016

A mai bejegyzésben újra alapdarabokkal foglalkozunk, ám ezúttal a ruhákra fókuszálunk. Minden nyáron hihetetlen széles választékban találunk ruhákat az üzletek kínálatában, legyen szó testhezsimuló, A-vonalú, vagy akár egy átlapulós fazonról. Most igyekeztünk inkább azokra a darabokra koncentrálni, amelyek ebben a szezonban különösen divatosnak számítanak, és biztosan népszerűek lesznek. Lássuk!

- COLD SHOULDER -

Az úgynevezett "cold shoulder", azaz a vállakat megmutató fazonok lesznek idén a legnépszerűbbek, ami nem csoda, hiszen hihetetlenül nőiesek és különlegesek. Kiegészítőként válasszunk hozzá egy szép fülbevalót, vagy egy nagy karperecet, cuffot.  A fesztiválszezon közeledtével egyre több bohém stílusú, vállnélküli ruha és felső lesz majd az üzletekben, azok közül is érdemes lesz majd egyet beszerezni. Akik erősebbek vállban, azoknak kevésbé ajánljuk ezt a fazont, nekik inkább a V-kivágású darabok állnak igazán jól.


- MAXI -
Hódít idén is a maxiruha, ez az egyik legklasszikusabb nyári alapdarab, melyet különböző alkalmakra egyaránt viselhetünk, csak meg kell választani a megfelelő kiegészítőt. Viseljük hétköznapokra lapos cipővel, nagy shopper táskával, alkalmakra pedig magassarkúval, csillogó ékszerekkel és box clutchal.

- NYITOTT HÁTÚ RUHÁK -
Az elöl dekoltált ruhák helyett most a nyitott hátú ruhák lesznek népszerűbbek. Szerintünk egy ilyen elöl zárt, hátul nyitott darab sokkal titokzatosabb, és érzékibb hatást kelt, mint egy mélyen dekoltált vagy hosszan felsliccelt ruha, ezért bátran kísérletezzetek velük, szerintünk Nektek is maximálisan elnyerik majd a tetszéseteket, még ha elsőre kicsit idegenkedtek is ezektől a fazonoktól  Kifejezetten trendinek számítanak a csavart vagy keresztezett megoldású pántok. Ezeket a fazonokat a kisebb mellű hölgyeknek ajánljuk, mert nem lehet melltartót felvenni hozzájuk.

- CSIPKE -
Nemrég jelent meg a csipke darabokról szóló cikkünk, melyben külön fejezetet kaptak a csipke ruhák. Ezek a ruhadarabok tökéletesek alkalmakra, esküvőkre (ez esetben természetesen nem fehér színben), bálokra, de akár a hétköznapokon is viselhetjük őket. Ezek a darabok remekül működnek elegánsabb szabású kabátokkal és blézerekkel is, így a hűvösebb napokon is bátran hordhatjuk őket.
- BEACH -
Ha nyár, akkor vízpart! A nyaralásra mindenkinek ajánlunk valami könnyed nyári ruhát, mely egyszerre kényelmes és mutatós. Bátran lehetünk merészebbek a választásnál, lehet dekoltált, felsliccelt, vagy akár áttetsző is, nem gond, ha látszik a ruha alatt a bikinink. Válasszunk kiegészítőnek egy szép kalapot, vagy a tavalyi nyár slágerét, az aranytetoválást.

1 comment:

  1. Sziasztok. Cold shoulder rucikat hol lehet beszerezni? :)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...