Saturday 13 July 2013

H&M FLOWER PANTS

31_3.jpgHeart It
Sziasztok!
Ma a kényelemé a főszerep! Ebben a posztban a laza Pull and Bear ingemet választottam egy kényelmes H&M nadrággal, és saruval. Igazi városi szaladgálós szett! :)))
Az ingen sajnos az arany gombok és a gallérdíszek elszíneződtek, gondolom a mosás is nagyban rásegített erre, így hamarosan útba ejtek egy rövidáru boltot, és megpróbálok hasonló gombokat találni, a gallérdíszt pedig óvatosan leszedem, és az ebay-ről rendelt gallérdíszemmel fogom helyettesíteni. Nagyon szeretem ezt az inget, az anyagát, a fazont, így mindent elkövetek, hogy még jó ideig tudjam hordani, és lehet szebb lesz, mint új korában, haha! :) Az idő vas foga a Tatuum fülbevalómat is elérte tavasszal, amikor éppen megdicsérte az egyik csoporttársam, és a fülbevaló abban a pillanatban a földre zuhant, nem kis megdöbbenésünkre. :D A dicsérő szavak úgy meglephették szegény ékszert :))), hogy az egyik illeszkedésnél az anyag eltört! Én azért a kedvenc ékszereimről nem mondok le ilyen könnyen, így még aznap bementem egy ékszerészhez, ahol egy tündéri néni meghegesztette, vagy nem is tudom mit csinált vele, de a lényeg, hogy olyan, mint új korában! :))
A H&M nadrágot most 2000 Ft-ért találjátok a leárazott termékek között, szerintem nagyon szép nyári/tavaszi darab, jól ki lehet használni, és még lapossal is elegáns szettet kapunk! ;)
Legyen nagyon szép hétvégétek, én biciklizést és családi kerti partit tervezek! ;)
Puszik!

...
Good morning you all!
Today is about comfort.I wear my loose Pull&Bear shirt in this post with comfortable H&M pants and sandals. It's a real city runner outfit! :)))
Unfortunatelly the golden buttons of the shirt have lost their color, maybe the washing did what it had to, so I'm going to look for a shop where I can find similar buttons, and I will replace the old collar decor to the one I've ordered from Ebay. I love this shirt, the style, the cut, I'll do everything to make it last longer, and maybe it will be more beautiful than it was, LOL! :) Time has reached my Tatuum earring too, once in the Spring one of my schoolmates told me how beautiful it is, and suddenly, in the same second it dropped on the floor, we were shocked, and it was broken. As it's one of my favorites, I took it to a jewelry shop, and a cute old lady has fixed it, and now it's like it was new. :))
You can find the pants in H&M among the discounted products, I think it's a very beautiful Sprinng-Summer item, it can be used often, and it's also great with flat shoes.
Have a beautiful weekend, I plan cycling and family garden party! :)
Kisses!
34_2.jpgHeart It
32_3.jpgHeart It
35_2.jpgHeart It
30_5.jpgHeart It
outfit_3.jpgSUNGLASSES / NAPSZEMÜVEG - RAY-BAN
SHIRT / ING - PULL & BEAR
PANTS / NADRÁG - H&M / SALES
SANDALS / SARU - ZARA
BAG / TÁSKA - ZARA
BRACELETS / KARKÖTŐK - DIY, H&M,  STYLE AND BLOG - BUY HERE / VEDD MEG ITT

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...