Thursday 6 March 2014

LOVELY NEWIN

Heart It






Sziasztok!
Sajnos a debreceni hatalmas szél nem teszi lehetővé, hogy megörökítsük a napi összeállításainkat, úgyhogy most csak egy rövid bejegyzést hoztam. Nem titok, pici koromtól imádom a magassarkú cipellőket, s bár vannak 'lapos időszakaim', alapvetően gyakran hordom ezeket a nőies darabokat. Én már a tavaszi / nyári, harisnya és zoknimentes időkre készülök, s bár alapvetően nem terveztem szandált vásárolni, nem olyan régen egyszerűen beleszerettem ebbe a Zara csodába. Egyszerűen nem bírtam ellenállni, s bár akkor még röpködtek a mínuszok, hazahoztam. Nagyon tetszik, ráadásul kényelmesnek tűnik, szerintem jól fogja a lábat és a színe miatt is jól kihasználható lesz, garantáltan sok idei outfit alapját képezi  majd. A képek alatt egyébként találtok pár nekem tetsző, hasonló fazonú szandált, melyek online is elérhetőek. 
S ne feledjétek, ma este a Style and Blog pre-kollekció is felkerül, sok új pasztell statement nyaklánccal bővül ma a webshop! 
Sok puszi: Mesi

Hi Dolls,
I'm so sorry but this windy weather here in Hungary doesn't let us to take some outfit photos outside, so I'm here with a short new post now :) It's not a great secret I love fashionable clothes and accessories, but my absolute favourite items are shoes. I'm a real shoemanic actually, have more than 60 pairs right now, but you know, never ever enough of these beauties! Though the weather isn't so good, I started to prepare for spring/summer and pick on sandals recently. My latest love is this beautiful pair from Zara, for me, these are the perfect sandals, so in love! Below the pics you can also find similar items available online :)
Anyway, don't forget about the new necklace collection, they'll be up on the shop tonight. And as you all know, we still ship worldwide.
Love, 
Mesi

Heart It




SHOP SIMILAR SANDALS

13 comments:

  1. Nagyon szép, meg a többi is, én is szívesen viselnék ilyeneket, de iszonyú magas a sarkuk és nem bírok bennük menni:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) örülök, hogy tetszik.
      én szeretem és szerencsére bírom is, de persze, azért hosszú sétákra nem érdemes.

      Delete
  2. Szép, amikor láttam beleszerettem...De, amikor felvettem, aztán fotóztunk benne....visszanéztem, na akkor majdnem elsírtam magam...A kis vékonyka lábaimat, a kecses lábfejet, órmótlanná teszi, nagyon nem tetszett már így...Eltakarja a szép lábfejemet, előnytelen a vékony bokához, nagyon csalódtam benne. Nekem pálcika lábaim vannak és nem jól mutat rajtuk a vastag-pántos szandi. Inkább a vékonypántosak az igaziak.
    Viseld egészséggel azért.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem nagyon - nagyon tetszik felvéve is, de kinek mi a szép :) Én például ezeket a hátul nyitott, elöl zárt, klumpa fazonú 'mule' cipőket nem tudom befogadni, bármekkora trend is lesz idén. De idegenkedem a vastag, alacsonyabb sarkaktól is. Szóval ízlések és pofonok, mint minden a divatban :)
      puszillak és örülök, hogy írtál!

      Delete
  3. Szia Mesi, itt is nagy durván fúj a szél, felhúztam a sálamat az arcomig, mert tipikusan az az időjárás ami betesz az arcüregnek...
    Gyönyörű a szandi, hordjad sokat. Az alsó sorból a barna is nagyon bejön, na meg az Asos-os arany bokapántos, na az is tuti.
    A fenti kommenthez: én meg élni nem tudok ezek nélkül!!!! Szerintem erre születni kell:)))))))))) Imásom a magas sarkat.
    Ja egy kis technikai dolog: mivel az eredeti sarokvégek kb. 4 alkalmat bírnak ki (pedig zömébe kocsival járok mégis kopnak) én fémre cseréltetem a végeket cipésszel. Igaz kopog mint a veszett de legalább tartós.
    Na puszi: Hanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Hanna!
      Először is köszönöm a tippet, nekem is gyorsan kopnak, jó, hogy van rá 'gyógymód' :)
      Igen, sajnos hatalmas szél volt, remélem a következő héten szebb időnk lesz, tegnap gyönyörű volt. S persze nagyon örülök, hogy tetszik cipő! Millió puszi <3

      Delete
  4. Lányok bocsi,hogy ilyesmit kérdezek de a Cinderella milyen betűtípussal van írva???:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. A 'C' betű Jellyka Delicious Cake, az 'inderella' Sriptina Pro :)

      Delete
  5. " kis vékonyka lábaimat, a kecses lábfejet, órmótlanná teszi, nagyon nem tetszett már így...Eltakarja a szép lábfejemet, előnytelen a vékony bokához, nagyon csalódtam benne."

    Fú,akár én írtam volna.Ugyanez volt a "bajom" vele,hogy "vaskosít". Számomra ez tipikusan az a szandi,ami kézbe véve vagy nézegetni gyönyörű,de felvéve már teljesen másképp mutat.Valahogy pont úgy "vágja el" a lábat,hogy előnytelen.Sarka Katán is ez volt valamelyik műsorban és hát izé......:) Vicces volt :) Nézegettem outfit képeket is ezzel a cipővel,mielőtt megvettem volna és én még olyan lányt nem láttam,akin jól állt volna.

    A Zara-nak volt egy másik,hasonló elven "működő" lace up high heel szandálja,ami fekete bőr volt,és full cipőfűzős.(2013 őszi/téli kollekció) Iszonyat jó a design,gyönyörű.Csak lábon.....Szintén nézegettem outfit képeket ezzel a cipővel is.Bizonyos szögben fotózva (többnyire nem szemből ), szűrőkkel feljavítva a képet nagyon jó lábon ,és persze "kötelező" ehhez a stílushoz a barna bőr,de "élőben" már más a hatás.

    Gyönyörű amúgy ez a criss cross high heel sandal,amit vettél Mesi és én mégis úgy gondolom,hogy a te lábad nagyon jól fogja ezt a fazont "viselni" ! Elvileg minden adott hozzá :)
    Azért kíváncsi leszek,de jó döntés volt ! Yey !
    Puszi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naaahát, mostmár én is kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok szólni az első outfithez. :)) A tavalyi lace-up Zara szandi nekem őrült szerelem volt, a legszebb, amit én valaha láttam, csak akkor sajnos nem volt rá pénzem. De egyébként a szép cipellő is annyira szubjektív, tényleg kinek mi tetszik, nem hiszem, hogy lenne 'jó' vagy 'rossz' döntés :)
      sok puszi neked! <3

      Delete
  6. HI Mesi, szerintem nagyon jó szandi, mondjuk nekem egy halom fekete szandim van, szóval vadászok más színre...mert valahogy mindig a fekete-csapdájába esem:))))
    A Cipőfalván néztem pasztell rózsaszín és pasztell kéket vagy türkizt:))) De megmondom őszintén hogy a pink szín is nagy kedvencem.
    Nagyon várom az outfitet az új szandáloddal, VISELD EGÉSZSÉGGEL, ja és a csipke ruhát is várom!!! Az nagyon nagyon ott van a szeren. Én most csipke-táskára vadászom, ha valahol láttok, kérlek írd meg ide kommentbe:)) Köszike.
    Puszi, Veronika

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...