Monday 14 October 2013

ARIEL POWER KOLLEKCIÓ








A mai napon lehetőségünk volt viselni Gyöngyösi Renáta divattervező INER ruháit, így most egy kissé rendhagyó outfit bejegyzést olvashattok, amelyben bemutatjuk nektek ezt a két különleges ruhát.

Ezeket a ruhákat az Ariel Power Kollekció részeként már korábban láthattatok az Ariel Fashion Show-n. A rendezvényen az Ariel új, innovatív mosókapszuláinak bemutatóját követően három fiatal és tehetséges magyar divattervező ruháit is láthatta a közönség. Jani Zsuzsi a DoRV Clothing, Sarkadi Fanni az Ooh my deer, valamint Gyöngyösi Renáta az INER tervezői vonultatták fel kreációikat.

Mindhárom tervező ruháit az Ariel "Small is powerful" koncepciója és a kapszulák színei ihlették. A tervezők egyéni fantáziájának gyümölcsei az innovatív, multifunkciós dizájn, a különleges, kreatív megoldások.




4 comments:

  1. Sziasztok Lányok! Egy kérésem lenne hozzátok :) Megmutatnátok, hogy idén ősszel miben jártok bulizni? Én nem megyek túl gyakran, így fogalmam sincs, miben járnak mostanában és most van egy meghívásom, ami alól nem tudok kibújni... Légyszi' segítsetek :) Köszönöm!

    ReplyDelete
  2. Super interesting are you would not know to choose between two dresses
    http://ammbyrebeca.blogspot.com.es/

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...