Monday 7 October 2013

CHANGES

Heart It

Újra itt - de régen is volt, amikor utoljára írtam. Már nagyon hiányoztatok! :)
Az elmúlt pár nap maga volt (és valószínűleg lesz is) a felfordulás, a változás, az elmúlás és remélhetőleg a megújulás is egyben. Csak úgy pörögnek az események, minden olyan gyorsan történik, én meg csak kapkodom a fejemet.
Körülbelül 10 - 14 napja történt, hogy kora reggel megcsörrent Berti telefonja - a főbérlőnk keresett, s egy rövidebb kedves bevezető után ránk zúdult a rossz hír: 3 év után költöznünk kell a már - már otthonunknak számító belvárosi kis lakásból. Bár - mint mindig - most is nagyon kedvesek voltak, s biztosítottak róla, hogy amíg nem találunk mást, nyugodtan maradhatunk, természetesen azonnal nekiláttunk a nagy albérletkeresésnek. Sajnos az első pár nap igen rossz élményekkel zárult: bár szinte minden meghirdetett belvárosi lakást megnéztünk, a jobbakat már a szeptemberi iskolakezdési hullám idején kiadták, ráadásul az árak is jelentősen felszöktek az elmúlt pár évben. Fogalmam sem volt, hogyan találunk majd ilyen rövid idő alatt szép, ugyanakkor megfizethető lakást a városközpontban. Ráadásul kicsit maga a változás is megrendített. Azt mondják, általános dolog, hogy az emberek többsége negatívan reagál az egyes változásokra, még akkor is, ha az előrelépéssel jár(hat). Nem tudom, hogy ez mennyire igaz rátok, rám tökéletesen! Nehezen élek meg minden újdonságot  - s bár szerencsére végül egy remek kis lakást találtunk, látszólag tágasabbat is, mint a mostani - valahogy olyan rossz most rápillantani a bedobozolt ruhákra, a telepakolt bőröndökre és letakart szekrénysorra. Összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy a héten kipakolunk innen, s többé nem ébredünk a kaputelefon hangos sípolására, jelezvén, hogy megjött a posta; nem szaladunk le csokis tekercsért a tömb alatti boltba, s nem süt a nap be az ágyba mint az athéni hotelszobába, haha. Komolyra fordítva, hiszem, hogy minden változás jót hoz magával, s tudom, hogy minden okkal történik. Ha az ember nem mozdul előre a számára kijelölt úton, az élet majd arra terel. Ez így van rendjén. Úgyhogy az elmúlt hét kicsit szomorkásabb hangulata után újra tele vagyok energiával és várom, hogyan tovább. 
Outfit. Az összeállítás nem új, de a blogon még ilyenformán nem jelent meg - a BloggerDay-en viseltem ezt a virágmintás nadrág - fekete műbőr kabát kombinációt. Az utóbbi időben hatalmas kedvencem minden, ami egyszerre őszies és virágos, a legutóbbi bejegyzéseim között több ilyen szettet is találhattok. Ráadásul végre ismét gyönyörű időnk van, s elegendő egy könnyed bőrdzsekit felkapni. Ó, bárcsak még hosszú hetekig maradna a napsütés - egész nap mosolyogtam tőle! :)
Most megyek pakolni, bedobozolom a még hátralévő dísztárgyakat és könyveket - de ígérem, amint kipakoltunk az új lakásban és teljesen meggyógyultam (ó igen, a hétvégén még egy csúnya vírussal is küzdöttem, ami két napra teljesen leterített, még a laptopot se volt erőm elővenni) minden kérdésre, üzenetre és kommentre válaszolni fogok. Drágák vagytok, hogy ilyen sokat és sokan írtok, ne haragudjatok az inaktív napokért - nagyon szeretünk Titeket. Mindannyian.
Sok - sok puszi és ölelés:
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It





OUTFIT
FEKETE MŰBŐR DZSEKI / FAUX LEATHER JACKET - SHEINSIDE (megvásárolható itt / shop now here >>)
VIRÁGMINTÁS BURGUNDI NADRÁG / FLORAL PRINTED PANTS - ZARA
FEKETE BASIC TOP / BLACK BASIC TOP - H&M
NYAKLÁNC / STATEMENT  NECKLACE - ZARA
BORÍTÉKTÁSKA / ENVELOPE CLUTCH -  STRADIVARIUS (régi / old)
ROSE GOLD ÓRA / ROSE GOLD WATCH - BIJOU BRIGITTE
BŐR KARKÖTŐ / LEATHER BRACELET - BIJOU BRIGITTE
BŐR MAGASSARKÚ / LEATHER HEELS - ZARA
NAPSZEMÜVEG / MIRROR SHADES - BOOHOO

PHOTOS BY OLAHBERTI




7 comments:

  1. Kedves Mesi!
    Feltűnt, hogy ritkábban jelentkeztetek mostanában, kicsit aggódtam is, mert nagyon hiányoznátok, ha megszűnne a blog. Nagyon sokat köszönhetek nektek:) Munka és gyerekek mellet, arra már soha nincs időm, hogy magazinokat lapozgassak, hogy képben legyek az aktuális divattal. Hála nektek, elég egy kattintás és már tudom is, mit keressek az üzletekben és divatosabban öltözöm, mint valaha:)
    Ezért örülök, hogy "csak " egy költözés van háttérben :)
    Kívánom, hogy a változás csupa jót hozzon nektek és várom a sok szép új outfittet:)
    Üdv! Viki

    ReplyDelete
  2. Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen méretű a bőrkabátod, úgy nézem, hogy hasonló a méretünk és szeretnék ilyet rendelni!:) Előre is köszönöm a válaszod!

    ReplyDelete
  3. Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen méretű a bőrkabátod, úgy gondolom, hogy a méretünk hasonló, és szeretnék ilyet rendelni!:) Előre is köszönöm a válaszod!

    ReplyDelete
  4. Thank goodness for Google Translate! Sorry to hear you have to move- that's no fun at all. I hope everything works out for you and will look forward to your next post when you return.

    ReplyDelete
  5. You really have an awesome blog and I will recommend your blog to my friends! By the way, maybe we could follow each other on Bloglovin and/or GFC, Facebook?

    Please leave me a comment on my blog and follow by blog!

    http://kstylick.blogspot.com

    You can also like my Facebook page.

    https://www.facebook.com/Kstylick

    I will follow you back! :)

    Korean Fashion

    ReplyDelete
  6. P-E-R-F-E-C-T

    KISS

    http://ammbyrebeca.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  7. Amazing style!
    please look my website Handmade Jewelry & More
    http://www.maria-pascual.com

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...