Tuesday 21 May 2013

LOVELY FLOWERS

1_9.jpg
Heart It
Sziasztok! Remélem mindenkinek szuperül telt a hosszú hétvégéje! Nekünk nagyon jól jött egy kis szusszanás, mert a múlt hetünk nagyon stresszes és fárasztó volt, még csütörtökön vizsgáztunk, és közben rengeteg ügyintézéssel kapcsolatos teendőnk is volt. Hiába vagyok túl már jó pár vizsgán, a szóbelik előtt mindig annyira izgulok, most is óriási gombóc volt a torkomban, ami rémes érzés, így jöttek a jól bevált pozitív gondolatok, amivel kitapétáztam a lakást, és tényleg sokkal nyugodtabb lettem. Már az is jó volt, hogy amíg ezzel foglalkoztam legalább kizökkentem, és nem csak a tananyagon járt az eszem. Bár így is voltak elterelő történések. Például a vizsga előtti hajnalban egyszer csak leállt az akváriumunk levegőztetője. Egy aranyhalunk van Manu, akit Mesiéktől kaptunk Árpi névnapjára. Nem tudom, mennyit bírna ki egy aranyhal levegőztető nélkül, de féltünk, hogy nem túl sokat, úgyhogy a nagy véghajrában, félretettük Árpival a tételeket, és azon törtük a fejünket, hogy kellene legalább úgy megszerelni, hogy reggelig még döcögjön a szerkezet. Végül olyan hajnal 2 körül Árpinak sikerült úgy megcsinálni, hogy bár nem túl nagy intenzitással, de működött. Yipppííí! Másnap szerencsére sikerült a vizsgánk, és a halacskánk is túlélte a megpróbáltatást! :D Már "csak" az államvizsga van hátra, aminek ezen a héten lesz az írásbeli része, így most még bele kell húzni, szóval szurkoljatok nekünk!!!
A mai összeállításban a régi Stradivarius szoknyámat látjátok, amit még mindig nagyon szeretek. Idén nyáron is trendinek számít a virágminta, a Joy Trend magazinban is a top 10 nyári stílus között szerepel, szóval FLOWER POWER!
Az ingemet régebben vettem a H&M-ben, de most is láttam ilyet a leárazott termékek között sárga színben!
A szandálomat a Zarában vettem 6995-Ft-ért, ami szerintem nagyon kedvező ár! A szandi egyébként kényelmes, jól tartja a bokát, és volt még egy sötétebb árnyalatban is! ;)

Remélem tetszett ez az összeállítás, hamarosan pedig újabb outfit bejegyzéssel jövünk, addig is szép napot Nektek! 
...
Hello! I hope everyone had a great weekend! We needed it very much because last week was very stressful, we had exam on Thursday, and we had lots of administration to do. Although I passed all my exams I little jitter, now I have lump in my throat, that is awful, so I turned to positive thoughts, that I put everywhere in my home with post-its. At least I did something else that cleared my mind. I shouldn’t think of what to do when our aquarium went down, and we didn’t want our goldfish to suffer without air, so we started to fix it 2 in the morning, just that it works until next morning. Next day we passed our exam, and our fish survived too! Now we only have the state exam left, so please cross fingers!
My old Stradivarius skirt is part of today’s outfit. I like it much and flower is in style every Summer, even now. According to Joy Trend magazine it’s one of the TOP 10 trends this Summer. Flower Power!
My shirt is an older piece from H&M, but as I remember I saw similar with discount prices even in yellow.
My sandals are from Zara, they were 6995 HUF, that is a very good price. It’s very comfortable, holds my ankle, and is also available in a darker shade.
I hope you liked the post! We are coming soon with a new outfit! Have a nice day!
IMG_0148.jpg
Heart It
8_4.jpg
6_4.jpg
Heart It
7_3.jpg
Heart It
5_6.jpg
Heart It
9_1.jpg
Heart It
12.jpg
Heart It outfit.jpg
SHOES / CIPŐ - ZARA
SKIRT / SZOKNYA - STRADIVARIUS
BLOUSE / BLÚZ - H&M
NECKLACE / NYAKLÁNC - LROX
BRACELETS / KARKÖTŐK - STYLE AND BLOG (SOON)
WATCH / ÓRA - STYLE AND BLOG (SOON)
BAG / TÁSKA - MANGO

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...