Tuesday 7 May 2013

SCHOOL TIME

39.jpg
Heart It
Sziasztok!
Tegnap forró, nyáriasan meleg nap volt Debrecenben. Picit olyan érzésem van, mintha a tél után egyből a nyárba ugrottunk volna. Az átmeneti kabátok és cipők is a szekrényben maradtak, és lehet már nem is lesz rájuk szükség. Engem egyébként ez egyáltalán nem zavar, ha lehetne mindig ilyen időt kívánnék. :)
A mai outfitet tegnap viseltem a suliban. A fehér-barna-arany kombináció régóta nagy kedvencem, és szerintem mindenkinek jól áll! A termékeket még az elősző kollekciókból vásároltam, de ezek az alapdarabok valószínűleg most is kaphatóak, sőt biztosan sokaknak már van is otthon. Ha tetszik az összeállítás, próbáljátok ki Ti is! ;)
...
Yesterday it was a hot summer day in Debrecen. It's like winter turned into Summer. All Spring clothes are untouched in the wardrobe. and maybe they have to wait until next season. I like it anyway, if I could, I would ask for this weather always! :)
I wore today's outfit yesterday at school. Mixing white brown and gold was always a great combination for me, and I think it suits everybody! These products are parts of last collections, but you can probably find similar basic products at the stores nowadays too, or maybe there are some of you who has them already. If you like this outfit, try it! ;)
36.jpg
Heart It
34.jpg
Heart It
33.jpg
Heart It
37.jpg
Heart It
35.jpg
Heart It
32.jpg
Heart It
31.jpg
Heart It
38.jpg
Heart It
FEHÉR ING / WHITE SHIRT - PULL & BEAR
NYAKLÁNC / NECKLACE - H&M
KARKÖTŐ / BRACELET - MANGO
GYŰRŰ / RING - BIJOU BRIGITTE
CIPŐ / SHOES - FOREVER 21
SHORT - ZARA
TÁSKA / BAG - ORSAY

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...